Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע אכיפה ארצי של מתנ"א

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום מתחיל מבצע אכיפה ארצי של מתנ"א בדגש על ש"י. משכו שלושה ימים.

במבצע ישתתפו מסוק וכ17 ניידות.

האכיפה תהיה בכבישים 1, 60 צפון ודרום (לכל אורכו), 90, 5, 55, 5066.

כמו"כ ימוקמו ממלזי"ם על כביש 1 ו437, 575.

(לא יודע אם זה פורסם בתקשורת או לא אבל המקורות שלי מהימנים מאוד)

הישמרו.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

פורסם בתקשורת. עוד פורסם כי עם תחילת המבצע נתפס רכב פלסטיני בצומת מישור אדומים ובחיפוש נמצאו מחשבים ניידים שנגנבו הלילה מירושלים. מתברר כי נהג הרכב לא הוציא מעולם רישיון נהיגה. מהמשטרה נמסר כי שלושת יושבי הרכב נעצרו לחקירה.

הרוב טוב.

פורסם

http://www.inn.co.il/News/Flash.aspx/408378

פורסם.

היום בבוקר בכביש 1 (י-ם ת"א) לא נרשמו התראות, נקווה שיישאר ככה. כנראה שהכוונה לכביש 1 ממזרח לירושלים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בכביש 1 לכיוון מעלה אדומים המהירות המותרת היא 70 הרוב נוסעים שם 120 ומאיטים לפני המצלמה.

בנוסף בן דודנו זורקים שם אבנים גם כן לפני המצלמה על בסיס קבוע.

פורסם
כנראה ש-DON'T SHOOT הוא כתב של התקשורת הדתית אחרת לא ברור איך הם פירסמו מילה במילה מהפוסט שלו.

או שאולי הם מרגלים כאן. :-P

אני לא בטוח שאני הטיפוס שמתאים לחבר'ה הללו בתקשורת הדתית... אני די בטוח שאני לא כל-כך בסגנון שלהם:lol:

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם
כנראה ש-DON'T SHOOT הוא כתב של התקשורת הדתית אחרת לא ברור איך הם פירסמו מילה במילה מהפוסט שלו.

או שאולי הם מרגלים כאן. :-P

יותר סביר שהוא שתול מה-CIA של החרדים ממאה שערים שבאו ממאדים. אני לא פרנואיד, זה פשוט ההסבר ההגיוני ביותר.

דני

פורסם

ח*א מבצע זה, לא קונה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בכביש 1 לכיוון מעלה אדומים המהירות המותרת היא 70 הרוב נוסעים שם 120 ומאיטים לפני המצלמה.

איזו מצלמה יש באיזור של מעלה אדומים? אין שום מצלמה לאורך כל כביש מס' 1 העובר ממנהרות הר הצופים ועד לצומת בית הערבה, שם מתבצע חיבור עם ציר 90. גם על ציר 90 שבין עין גדי לנעמה אין שום מצלמה. אותו כנ"ל על ציר 1 ו-60. יש מצלמה רק באיזור פסגת זאב וגם לא נראה לי שהיא עובדת.

ובני דודינו זורקים אבנים ממצוקי עיסאוויה, לשני הכיוונים: הכביש הישן (לגבעה הצרפתית) ולכיוון הכניסה למנהרה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

איפה בדיוק יש שם מצלמה?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
איפה בדיוק יש שם מצלמה?

בצומת של עיסוויה יש אחת חדשה כבר עידכנו לפני כמה שבועות, לא ברור כרגע נראה שלא פעילה,ז"א דחליל.

• תוכן חדש...