Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

רכשתי לפני מספר ימים מוטורולה ספיריט M930 ביד 2.

הכל עובד יחסית טוב, חוץ מהעובדה שהצד שמקבל את השיחה מהספיריט שומע מדי פעם זמזום מעיק (כמו זה שמתקבל בעת קירוב טלפון סלולרי לרמקול של מחשב).

אני מתאר לעצמי שזו בעיה במיקרופון.

(התמונה של המיקרופון מצורפת לפוסט)

למישהו יש/נשאר מיקרופון כזה ספייר? ניתן לקנות את המיקרופון בנפרד איפשהו? מדובר בחלק זול שלא אמור לעלות מעבר לשקלים בודדים.

בתודה,

motorola-cab-phone-mic (1).jpg

פורסם
זה מיקרופון סטנדרטי לחלוטין , לכל מתקין יש ערימות .

ניסית אצל מתקין אביזרים ?

אהלן,

אינני מעורה בעניין. מה זה "מתקין אביזרים"? תוכל להמליץ על אחד? כמה צריך לעלות כזה מיקרופון? והתקנתו?

החשמלאי שהתקין לי את הספיריט (לקח 150₪ אגב, סביר?) טוען שאין לו כזה מיקרופון.

תודה מראש

פורסם
שולח לך הודעה פרטית

היי,

ראיתי את ההודעה, ואני מאוד רוצה להגיב, אך הפורום איננו מאפשר לי להגיב... (אני מקבל את ההודעה הבאה: "האפשרות לשלוח ה"פ זמינה לחברי פורום אשר פרסמו לפחות 25 הודעות.").

אפשר לשלוח לך מייל?

תודה!

פורסם
היי,

ראיתי את ההודעה, ואני מאוד רוצה להגיב, אך הפורום איננו מאפשר לי להגיב... (אני מקבל את ההודעה הבאה: "האפשרות לשלוח ה"פ זמינה לחברי פורום אשר פרסמו לפחות 25 הודעות.").

אפשר לשלוח לך מייל?

תודה!

שולח לך הודעה נוספת עם כתובת מייל

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

אגב, ישנה אפשרות שהבעיה איננה במיקרופון?

על פניו, זמזום בצד מקבל השיחה מהספיריט (שלא נשמע כלל בספיריט) מעיד ללא כל ספק על בעיה במיקרופון. לא?

פורסם
אגב, ישנה אפשרות שהבעיה איננה במיקרופון?

על פניו, זמזום בצד מקבל השיחה מהספיריט (שלא נשמע כלל בספיריט) מעיד ללא כל ספק על בעיה במיקרופון. לא?

לא בהכרח , יתכן והבעיה ממוח המכשיר עצמו והמיקרופון רק משדר הפרעה אלקטרונית מסוג כלשהוא לצד השני.

יש סיכוי גבוה שהאשמה במיקרופון אבל לא בוודאות .

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

בעוד כשעה אני קופץ למתקין להחליף את המיקרופון (אגב, לגיטימי מבחינתו לדרוש תשלום נוסף מעבר להתקנה?).

אדווח לאחר מכן.

פורסם

תתכן גם בעייה במכשיר עצמו, אבל לפני זה, אני ממליץ לך לשנות מעט את מיקום המיקרופון (הנוכחי, עוד לפני שאתה מחליף אותו). מתקינים טוענים שרחשי רוח מהמזגן עשויים גם הם לגרום לרעשים שונים.

האם הרעש ממשיך גם אחרי החלפת המיקרופון ?

מה טיבו של הרעש ? (זמזום קבוע, רעש מחזורי ?)

alfa 156 2.5.

פורסם
תתכן גם בעייה במכשיר עצמו, אבל לפני זה, אני ממליץ לך לשנות מעט את מיקום המיקרופון (הנוכחי, עוד לפני שאתה מחליף אותו). מתקינים טוענים שרחשי רוח מהמזגן עשויים גם הם לגרום לרעשים שונים.

האם הרעש ממשיך גם אחרי החלפת המיקרופון ?

מה טיבו של הרעש ? (זמזום קבוע, רעש מחזורי ?)

חולגי שלום,

ניסיתי לשנות את המיקום מספר פעמים, ללא הועיל... הזמזום נמשך.

כשהרעש מתרחש הוא קבוע ומאוד מפריע לשיחה, אך הוא מתרחש בכ-50% מהזמן.

כשאיננו מתרחש - איכות השיחה תקינה לחלוטין.

כמובן שלאחר החלפת המיקרופון אדווח. כולי תקווה שמדובר בבעיה במיקרופון בלבד ולא במכשיר עצמו.

אגב, לדעתכם יש לי קייס להחזיר את המכשיר למוכר ביד 2 במידה והבעיה אכן במכשיר ולא במיקרופון?

תודה

פורסם

אני מעדכן בצער הרב כי גם לאחר החלפת המיקרופון הבעיה נמשכת...

יש למישהו רעיון? יש מה לתקן או להחזיר למוכר מ-יד 2?

• תוכן חדש...