Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מעדכן בצער הרב כי גם לאחר החלפת המיקרופון הבעיה נמשכת...

יש למישהו רעיון? יש מה לתקן או להחזיר למוכר מ-יד 2?

תנסה להחזיר ולקבל את כספך בחזרה , כמה שילמת על המכשיר דרך אגב ?

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

100₪.

אבל רק ההתקנה עלתה לי 150₪.

כלומר, גם אם אני מוצא עוד אחד ב100₪, מה שכבר אין בלוח, אלא יותר בסביבות ה 150-200, יש לי על זה עוד 150₪ התקנה. כלומר הוצאה כוללת של 350₪, וזאת נוסף על ה-250₪ שכבר השקעתי בקודמת...

פורסם

בתכלס זו התקנה מאד פשוטה , עכשיו שהחוט של המיקרופון סלול רק צריך להחליף את היחידה , אין לך קצת כישורים טכניים לעשות זאת בעצמך ?:lol:

פורסם
בתכלס זו התקנה מאד פשוטה , עכשיו שהחוט של המיקרופון סלול רק צריך להחליף את היחידה , אין לך קצת כישורים טכניים לעשות זאת בעצמך ?:lol:

הלוואי. זה יפתור לי הוצאה של 150₪ כל פעם. יש איזה סרטון הדרכה? משהו שאפשר לקרוא?

זה יכול לגרום נזק לרכב אם אני עושה משהו לא נכון?

פורסם

יש לפרק את המכשיר (ברגים או שתפוס על פלאח). תעקוב אחרי הכבל שלו, הוא מתפצל לצמת מתח (גדולה), פלאג למיקרופון, פלאג לרמקול ומחבר בורגי לאנטנה. את כל אלה ניתן לפרק ביד (חוץ מהמכשיר עצמו). יש זיז קטן שצריך ללחוץ עליו ובמקביל למשוך ולהוציא את הפלאג.

ייתכן והמתקין החביא את הכבילה בדופן שמאלית של רגלי הנוסע. גם את זה ניתן

לפרק בקלות , לפעמים גם אין שם כל חיזוק בבורג (תלוי בסוג הרכב).

הרכבה - לחבר את כל המחברים (אין אפשרות לטעות ולהחליף ביניהם!).

alfa 156 2.5.

פורסם
הלוואי. זה יפתור לי הוצאה של 150₪ כל פעם. יש איזה סרטון הדרכה? משהו שאפשר לקרוא?

זה יכול לגרום נזק לרכב אם אני עושה משהו לא נכון?

אם לא התנסית בעבר באיזשהוא סוג של התקנה ברכב באמת עדיף שלא תיגע. (בהחלט ניתן לגרום לקצר חשמלי)

בכל מקרה זה סיכון שקיים שקונים מיד 2 , העצה שלי (לפעם הבאה שתרכוש ) שעדיף תמיד לבדוק את האביזר מותקן ועובד.

במקרה הנ"ל המוכר פיתה אותך עם מחיר נמוך , כנראה שהייתה לו סיבה טובה...

בוא נקווה שלפחות את המאה ש"ח האלו תראה בחזרה.

פורסם
אם לא התנסית בעבר באיזשהוא סוג של התקנה ברכב באמת עדיף שלא תיגע. (בהחלט ניתן לגרום לקצר חשמלי)

בכל מקרה זה סיכון שקיים שקונים מיד 2 , העצה שלי (לפעם הבאה שתרכוש ) שעדיף תמיד לבדוק את האביזר מותקן ועובד.

במקרה הנ"ל המוכר פיתה אותך עם מחיר נמוך , כנראה שהייתה לו סיבה טובה...

בוא נקווה שלפחות את המאה ש"ח האלו תראה בחזרה.

הבעיה שרוב המוכרים מוכרים כי הם לא כבר לא משתמשים במכשיר ברכב, והמכשירים הללו כבר לא מחוברים. זה כך עם כולם.

דווקא המוכר היה בסדר, ועדיין נשאר איתי בקשר. הבעיה שכספית עדיף לי להשאיר את הדיבורית ברכב, מאשר לשלם 150₪ על פירוק הקונסטרוקציה...

התקלה חייבת להיות במכשיר (המוח) עצמו? או שיכולה להיות בכבלים?

פורסם

ביקורת שלום.

הכותב זה הבחור שפגש אותך באיקיה ראשל"צ עם המראה לפורסטר.

מה שלומך?

לשאלתך - המוח של המכשיר נמצא במכשיר עצמו ולכן לא ניתן (לפחות לבד) להחליף רק את המוח.

במידה ואתה מוצא מכשיר למכירה, בגלל שלאחרונה יצא מכשיר מתקדם יותר "אלקטל" עם גי פי ס, אני מאמין שניתן להשיג אחד במחיר סביר, הפירוק של הישן וההתקנה של החדש קל מאוד.

רק תקפיד שאתה רוכש בדיוק את הדגם שיש לך היום, ואתה מסודר כי התשתית אותו דבר (שים לב "אלקטל" זה תשתית אחר לחלוטין).

את הכבלים עצמם של המכשיר הישן אתה לא מפרק. אתה תעקוב אחרי החוטים (בד"כ הכל מתרכז אחרי התא כפפות) ואתה פשוט מנתק ומחבר כמו בלגו.

אם תקנה חדש ותהיה בירושלים, דבר איתי, אשמח לעזור.

אגב מכרת את הפורסטר בסוף?

אבי.

פורסם
ביקורת שלום.

הכותב זה הבחור שפגש אותך באיקיה ראשל"צ עם המראה לפורסטר.

מה שלומך?

תודה תודה. מה עניינים?

לשאלתך - המוח של המכשיר נמצא במכשיר עצמו ולכן לא ניתן (לפחות לבד) להחליף רק את המוח.

במידה ואתה מוצא מכשיר למכירה, בגלל שלאחרונה יצא מכשיר מתקדם יותר "אלקטל" עם גי פי ס, אני מאמין שניתן להשיג אחד במחיר סביר, הפירוק של הישן וההתקנה של החדש קל מאוד.

משהו שאפשר לעשות לבד?

רק תקפיד שאתה רוכש בדיוק את הדגם שיש לך היום, ואתה מסודר כי התשתית אותו דבר (שים לב "אלקטל" זה תשתית אחר לחלוטין).

את הכבלים עצמם של המכשיר הישן אתה לא מפרק. אתה תעקוב אחרי החוטים (בד"כ הכל מתרכז אחרי התא כפפות) ואתה פשוט מנתק ומחבר כמו בלגו.

הכבלים מרוכזים מאחורי הפלסטיק שמכסה את אזור שקע המצת, אבל אם אני צריך להחליף את המכשיר אני כן צריך לחווט מחדש את הדר לתוך הדש-בורד, לא?

אם תקנה חדש ותהיה בירושלים, דבר איתי, אשמח לעזור.

תודה רבה!

אגב מכרת את הפורסטר בסוף?

עוד לא :)

אבי.

היי אבי,

מה עניינים?

מה שלומך?

צירפתי תשובותיי ושאלותיי בציטוט.

אגב, אם אתה מוצא אותו מכשיר למסירה/מכירה - אתה מוזמן ליצור איתי קשר :)

תודה!

פורסם

יופי אני רואה שאת הפורסטר אתה שומר לי...

הפירוק וההרכבה מאוד פשוט ובסיסי

אתה משתמש בהתקנה של המכשיר הישן להתקנת המכשיר החדש. רק מנתק את הישן ומחבר את החדש. אתה לא יכול להתבלבל כי יש 3 כבלים והחיבור של כל אחד מהם שונה לחלוטין אז אין מצב שתחבר כבל מסויים לשקע אחר בטעות. את הטלפון עצמו אתה מוציא את הברגים וזהו.

לי אין מכשיר למכירה, אני שדרגתי לדגם החדש ושם באמת החליפו את כל החיווט וזה באמת פרוייקט. אצלך זה עניין של 10 דקות מקס.

פורסם
יופי אני רואה שאת הפורסטר אתה שומר לי...

הפירוק וההרכבה מאוד פשוט ובסיסי

אתה משתמש בהתקנה של המכשיר הישן להתקנת המכשיר החדש. רק מנתק את הישן ומחבר את החדש. אתה לא יכול להתבלבל כי יש 3 כבלים והחיבור של כל אחד מהם שונה לחלוטין אז אין מצב שתחבר כבל מסויים לשקע אחר בטעות. את הטלפון עצמו אתה מוציא את הברגים וזהו.

אבל צריך לחווט מהמכשיר עצמו למאחורי הדשבורד (המצת) מחדש,לא? השאלה איך עושים את זה...

לי אין מכשיר למכירה, אני שדרגתי לדגם החדש ושם באמת החליפו את כל החיווט וזה באמת פרוייקט. אצלך זה עניין של 10 דקות

מקס.

איך קוראים לדגם? מה מחירו? (זה ההוא שעובד בדור 3 - כלומר גם בהוט מובייל ופלאפון?)

תשובות מודגשות

• תוכן חדש...