Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GPS - המלצות בבקשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה. הסתדרתי! הפרימו הותקן עם המפות החדשות והכל נראה בסדר גמור. המכשיר יוטען ללילה ומחר אבדוק אותו בפעולה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקפיץ. חודש עבר כשהמכשיר הזה אצל אמא שלי, השתמשה בו פעמים ספורות והיום היא מספרת שהוא נפל מהשמשה לפני כמה ימים ומשהו לא בסדר.

אני מגיע לראות ומגלה שהיא או אח שלי פתחו איכשהוא את אחד הברגים הנועלים של המעמד הנדבק ואיבדו את האום שלו כך שאי אפשר לסגור. בסדר, לזה עוד אפשר למצוא פתרון. אבל מה שהכי הפתיע אותי הוא שהפלסטיק המעוגל שמעל לעיגול השקוף הנצמד, נראה כאילו הוא נמס בשמש. גם העיגול איבד מהצורה שלו ובאופן כללי כל האלמנט הזה יכול ללכת לפח.

כמובן שאין לה מושג איך זה קרה, וגם לי אין. מורכב אצלי ברכב מתקן דומה (לסלולרי) כבר חודשים תחת השמש הקופחת והוא דבוק בלי לזוז.

השאלה כעת היא איפה קונים את החלק הזה בנפרד, כי בפנדהוויל לא מצאתי.

למי שלא ברור לו, אני מדבר על החלק שבחלק העליון של התמונה, שנדבק לשמשה (אגב, החלק שאני קיבלתי בערכה נראה קצת שונה):

image_6305.jpg

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אתה יכול לקנות זרוע מתכווננת ג'נרית, אבל הפעם עם ואקום איכותי יותר (סיליקון שחור, מנסיון מחזיק טוב בשמש שלנו), כמו זה למשל :

http://www.dealextreme.com/p/universal-car-windshield-swivel-mount-holder-for-ipad-gps-tablet-114024?item=16

אני לא אוהב את העובדה שהזרועות אלה מסתירות את שדה הראיה באופן די משמעותי. יש את המעמד הזה, היה לי אותו, הוא יושב

יפה על הדשבורד, גם אם הוא לא חלק, והמכשיר יושב יציב בפנים, רק כשמניחים אותו.

אין איתו בעיות של נפילות וכו', הוא לא מסתיר את שדה הראיה והוא לא מתקלקל לעולם.

אצלי זה היה בעייתי קצת כי בסיבובים ממש חזקים הוא לא החזיק, אבל אני מניח שאמא שלך לא מגיעה ל1.2G צידי כל יום :)

http://www.dealextreme.com/p/universal-silicone-car-mount-for-all-gps-33213?item=76

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מעמד הסיליקון הזה נראה לי קצת מוזר מדי. אבל הזרוע שבלינק הראשון שלך נראית כאילו היא תעמוד במשימה כראוי. תודה!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

גם לי זה היה נראה מוזר ולא האמנתי שזה עובד, אבל להפתעתי זה היה פשוט מעולה, חוץ מהעובדה שיש גבול לכוח שהוא מסוגל להחזיק בסיבובים.

מה שטוב בזה - שאתה פשוט מניח בקלות את המכשיר בחריץ, וזהו, אין פלסטיקים וקליקים וזויות. והבונוס - השמשה נשארת נקייה מהפרעות. תפתח את הראש קצת :)

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מתנצל על ההקפצה, לא רציתי לפתות דיון חדש ואין באפשרותי עדיין לשלוח הודעות פרטיות.

מאיפה אפשר להוריד את הגרסא החדשה לתוכנת ניווט?

חיפשתי בפורום ובדיון "אסף עוזר למוגבלי אייפון" במיוחד ולא מצאתי שום דבר.

תודה.

פורסם
pongping בבקשה:

תודה אסף, אני צריך את הגרסא למכשיר שנמכר ב pandawill, הוא מריץ WIN CE או איך שלא קוראים למערכת הפעלה הזו.

בלינק יש את הגרסא לאייפון לא? קובץ IPA.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום

האם ההמלצה על מפנדהוויל בקישור הזה עדיין עומדת בעינה?

אני לא יכול להעלות קישור אודה למי שיעלה

האם זה מגיע ישר עם התוכנת ניווט בעברית?

מה זה בעצם הIGO פרימו?

תודה רבה!!!

פורסם

בדקתי שוב

ואני רואה שהגיפיאס בפנדה וויל אזל

וכל השאר שם אין בהם עברית

האם למישהו יש המלצה לגיפיאס מחו"ל? מפנדה וויל או איביי?

תודה

פורסם

בימינו, למי שמתעקש לא להשתמש בסמארטפון, אני ממליץ על טאבלט 7 אינץ' שמריץ אנדרואיד בכ-300 ש"ח. תוכל להתקין עליו WAZE ולעשות בו שימוש טוב גם מעבר.

לי אישית מכשירי ה-PND (מכשירי ניווט) מאוד לא נוחים. לרובם רגישות זוועתית למגע וגם זה בנקודה יחידה ולא במספר נקודות בו"ז. אחרי שמתרגלים לסמארטפון, זה מרגיש זוועה ומבלבל. מה גם שהמכשירים הסיניים מגיעים לרוב ללא תוכנה או ללא תוכנה חוקית ומעודכנת. אם אין בכוונתך לקנות תוכנה חוקית, תמצא עצמך מתעסק בהחלפות קבצים, הורדות והתעסקויות עם WINDOWS CE וכל זה פשוט לא שווה את המאמץ כשיש אלטנרטיבות טובות ונגישות יותר.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

לא מחזיק אינטרנט סלולרי ולא הולך להחזיק (גורם לבזבוז זמן פנומנלי)

כל הקישורים שהובאו של פנדה וויל זה אומר להשיג תוכנה פרוצה?

מה בכל אופן מומלץ לעשות?

• תוכן חדש...