Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GPS - המלצות בבקשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המוצר נראה טוב. אני שוקל לקנות אחד לאמא שלי. אני רק רוצה לוודא:

1. הוא מדבר עברית, נכון?

2. האם המפות מעודכנות? אפשר לבצע עדכונים דרך הרשת?

3. כמה זמן לניסיונכם לוקח למוצר להגיע ארצה במשלוח חינמי? הוא מגיע בתור חבילה עם שליח הביתה או שהולכים לדואר לקחת?

תודה

1. המכשיר מגיע עם IGO 8 בעברית, מסתובבים בפורום לינקים לIGO PRIMO, הורדתי והתקנתי על המכשיר (מומלץ עבודה של 5 דקות סה"כ)

2. לא ניתן לבצע עדכונים דרך הרשת אבל, את המפות לPRIMO גם כן הורדתי מהאתר (הכוללות מצלמות מהירות).

למרות שלבסוף תוספות כמו מפות והנחיות בשפות שונות העברתי מהIGO שיש לי באייפון והכל עובד תקין.

3. בין שובעיים ל20 יום, אצלי זה הגיע לתא הדואר.

סה"כ GPS זול העושה את העבודה, הורים שלי מרוצים ממנו מאוד.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין קשר בין הGPS לגלישה

מצטרף להמלצה על הGPS מPANDAWILL

אז למה צריך סמארטפון? אני פשוט לא מכיר סמארטפונים. בהרבה פלאפונים רגילים יש אפשרות של GPS עם מנוי 20 שקל לחודש מחברה. אז מה הבדל בין זה לסמארטפון? אם אפשר בפירוט. תודה.

פורסם

בטלפון סלולרי "חכם" יש שתי אפשרויות לניווט GPS:

1. המערכת שאתה מכיר - באמצעות החברה הסלולרית. החסרון הוא תשלום חודשי. היתרון הוא מפות מעודכנות כל הזמן, כיון שהן יורדות on line מספק הסלולר, ובעצם מספק שירותי הניווט שאתו הוא עובד, ואשר המפות שלו תמיד מעודכנות.

2. תוכנות ניווט - למעשה מנצלות את השילוב של חומרה (כולל מסך מגע או ממשק מקשים)+רכיב GPS המובנה במכשיר+תוכנה הניתנת להתקנה על מנת לספק חויית ניווט דומה לזו של מכשיר GPS ייעודי, על גבי הטלפון. המערכת פועלת באמצעות תוכנות מסחריות, כגון גרסאות iGo למערכות ההפעלה הסלולריות, או תוכנות חינם כגון waze השיתופית\חברתית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

1. המערכת שאתה מכיר - באמצעות החברה הסלולרית. החסרון הוא תשלום חודשי. היתרון הוא מפות מעודכנות כל הזמן, כיון שהן יורדות on line מספק הסלולר, ובעצם מספק שירותי הניווט שאתו הוא עובד, ואשר המפות שלו תמיד מעודכנות.

2. תוכנות ניווט - למעשה מנצלות את השילוב של חומרה (כולל מסך מגע או ממשק מקשים)+רכיב GPS המובנה במכשיר+תוכנה הניתנת להתקנה על מנת לספק חויית ניווט דומה לזו של מכשיר GPS ייעודי, על גבי הטלפון. המערכת פועלת באמצעות תוכנות מסחריות, כגון גרסאות iGo למערכות ההפעלה הסלולריות, או תוכנות חינם כגון waze השיתופית\חברתית.

תודה על תשובה המפורטת. ולכל זה לא צריך גלישה? כי אני שוקל לקנות סמארטפון זול שיהיה לי לGPS גם אבל אני לא רוצה כל חודש לשלם על גלישה. אני כמעט ולא מדבר בפלאפון אישי.

פורסם

יאללה, הזמנתי את המכשיר מפנדהוויל. כולה 300 שקל, באמת מחיר בדיחה (בהנחה והוא מספק את כל מה שנאמר). אעדכן כשאקבל אותו...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ממליץ בחום, אין שום הפרעות במסך כמו שאתה טוען, המסך היה נקי וכיפי (רק העפתי את כל הוויזרים האחרים כי הם הסתירו לי ניידות).

אז הנה ההמלצה הכי חשובה לפותח השרשור ובכלל - מיקום הנווטן (GPS) בפינה השמאלית-תחתונה של השמשה. המיקום המקובל בין הנהגים במרכז השמשה גורם להפרעת שדה ראיה קשה ואף לפציעות במקרה תאונה הודות לכרית האוויר.

מובן שאת תפעול המכשיר יש להשאיר לנוסע או לכל היותר לבצע אותו בזמן עצירה בטוחה (רצוי גם לא ברמזורים וכדומה).

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

ב2 המקרים אתה צריך חבילת גלישה (עוד אי-אלו שקלים בחשבון החודשי).

יש לי SGS2 ולצערי חשבתי (בגלל זה בעיקר קניתי אותו מחו"ל) שאפשר להשתמש ב IGO , GOOGLEMAPS ודומיו רק על בסיס מקלט ה GPS (הדי חלש האמת).

לצערי זה לא כך (לא,אין לי חבילת גלישה ולא תהיה).

מכשיר ה GPS שרוני קנה עושה את העבודה בצורה משביעת רצון בהחלט.

רוני - קיבלת קופון הנחה כלשהו לפני הרכישה? סינים בכל זאת...רצוי לשלם כמה שפחות :lol:

אם קיבלת כבר קוד איתור לחבילתך והוא מסתיים ב CN,לוקח לפחות עוד 3-4ימים עד שתראה מעקב כלשהו באתר הדואר הסיני - http://intmail.183.com.cn/item/itemStatusQuery.do?action=Enter

למקרה שחשבת שאתר הדואר הישראלי עגלות - הסינים יכולים ללמד אותנו עצלנות מהי :twisted:

אם קיבלת קוד המסתיים ב HK - אזי זהו האתר היעודי לאיתור (אותו סיפור עם הסיני,חכה כמה ימים) http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp

בשני המקרים רק אחרי שהחבילה תעזוב את ארץ היעד + שבוע מינימום,רק אז אתה יכול להציק לאתר הדואר הישראלי :) קח בערבון מוגבל כל סטטוס שתראה שם כי לא תמיד הם מזינים שם את העדכון הנכון (עובדי מדינה,כבר אמרנו? :evil:)

לגבי עדכוני מפות - חפש את השרשור הייעודי שאספאסף גיבור הפורום לענייני IGO מציל אותנו עם עדכון כל כמה חודשים :).

בהצלחה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

יש לי SGS2 ולצערי חשבתי (בגלל זה בעיקר קניתי אותו מחו"ל) שאפשר להשתמש ב IGO , GOOGLEMAPS ודומיו רק על בסיס מקלט ה GPS (הדי חלש האמת).

לתוכנת ניווט יעודית כמו IGO לא צריך חבילת גלישה, אתה משתמש במפות שבאות BUILD IN בתוכנה ולא אלו שהמפעיל הסלולרי מספק לך.

אתה מוריד IGO לאנדרואיד ומשתמש במכשיר כמו GPS יעודי לכל דבר.

זה שלכל המכשירים של סמסונג יש מקלט GPS שווה כקליפת השום (כמו בגאלקסי1 הזוועתי שלי) זה כבר משהו אחר. :-)

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

לצערי זה לא כך (לא,אין לי חבילת גלישה ולא תהיה).

מכשיר ה GPS שרוני קנה עושה את העבודה בצורה משביעת רצון בהחלט.

רוני - קיבלת קופון הנחה כלשהו לפני הרכישה? סינים בכל זאת...רצוי לשלם כמה שפחות :lol:

אם קיבלת כבר קוד איתור לחבילתך והוא מסתיים ב CN,לוקח לפחות עוד 3-4ימים עד שתראה מעקב כלשהו באתר הדואר הסיני - http://intmail.183.com.cn/item/itemStatusQuery.do?action=Enter

למקרה שחשבת שאתר הדואר הישראלי עגלות - הסינים יכולים ללמד אותנו עצלנות מהי :twisted:

אם קיבלת קוד המסתיים ב HK - אזי זהו האתר היעודי לאיתור (אותו סיפור עם הסיני,חכה כמה ימים) http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp

בשני המקרים רק אחרי שהחבילה תעזוב את ארץ היעד + שבוע מינימום,רק אז אתה יכול להציק לאתר הדואר הישראלי :) קח בערבון מוגבל כל סטטוס שתראה שם כי לא תמיד הם מזינים שם את העדכון הנכון (עובדי מדינה,כבר אמרנו? :evil:)

לגבי עדכוני מפות - חפש את השרשור הייעודי שאספאסף גיבור הפורום לענייני IGO מציל אותנו עם עדכון כל כמה חודשים :).

בהצלחה.

אפשרי בהחלט להתקין תוכנת igo בחינם גם לגלקסי 2, ואז לא צריך שום חבילת גלישה.(שלח פרטית אם אתה רוצה עוד פרטים..)

shayBB דווקא בגלקסי 2 שלי, ה

הgsp עובד ממש טוב.מוצא אותך מהר וכו'.

פורסם

היום לכולם יש סמארטפון ועל כל אחד אפשר לשים תוכנת ניווט..

לפני שהיה לי סמארטפון קניתי GPS ועכשיו הוא שוכב במגירה וצובר אבק, למי יש כוח להוציא אותו במיוחד כשגם ככה את הפאלופן אני לוקח איתי?

חוץ מזה שהאפל' של הניווט כמעט ולא מורידות מהחבילת גלישה..יש להן צריכה ממש קטנה

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מעדכן: ה-GPS הגיע לפני שבוע (רק היום התפניתי לקחת אותו מהדואר). פתחתי, הדלקתי ונראה שהוא עובד בסדר גמור. מחר אקח אותו לסיבוב ניסיון. יופי של מוצר תמורת 300 שקלים. מדהים אותי לחשוב שדברים כמו צ'יטה עולים בארץ פי 4 כשהם מגיעים בלי תוכנת GPS, בלי מסך מגע ובלי עוד המון פיצ'רים.

נאמר כאן שמומלץ להחליף ל-IGO PRIMO. מה ההבדל בין זה למה שמותקן על המכשיר? איך אני יודע כמה המפות שיש עליו כרגע מעודכנות?

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המפות המעודכנות ביותר הן לתאריך 03.12. כדי לבדוק איזה יש לך תלך להגדרות > תוכן > מפות, יהיה רשום שם לאיזה תאריך מעודכנות המפות שלך.

כדי להחליף אתה פשוט מוריד את הקובץ המעודכן ומחליף את הקובץ הקיים שממקום ב IGO8 > content > maps בקובץ החדש.

מומלץ גם להחליף את קובץ ציוני הדרך -הPOI שכנראה מיושן אצלך.

בPRIMO הממשק יותר יפה, מבחינת פונקציונליות הרוב נשאר זהה, לדעתי הממשק של 8 נוח ואינפורמטיבי יותר.

כדי להתקין PRIMO אתה מוחק את תיקית 'IGO8' (עדיף להעתיק למחשב במידה ותרצה לחזור) ומדביק במקומה את תיקית ה'PRIMO'.

בדיון 'אסף עוזר למוגבלי אפל' יש לינקים לכל הקבצים כולל PRIMO באדיבותו הרבה של אסף-אסף. :wink:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...