Jump to content

spirit73

  • הודעות

    163
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי spirit73

  1. תודה על תשובתך. יכול להיות שמרים שמשות גם בעצמו ספונטני מוריד אותן? מעניין אם קרו מקרים כאלה. אני אנסה מה שכתבת 👍
  2. יונדאי i10. ותק של 9 שנים. מותקן מרים שמשות כשנועלים את הרכב. לא יודע מה שמו.
  3. שלום. אשמח לעזרתכם לדבר מוזר. כבר פעם שנייה אני מוצא בבוקר שמשות הרכב פתוחות למרות שסגרתי אותן עם נעילה מרכזית. אני בד"כ תמיד בודק רכב שהוא נעול אחרי הנעילה עם שלט רחוק. ואני זוכר בוודאות שאתמול שמשות הרכב היו סגורות כשעזבתי את הרכב. להפתעתי הבוקר מצאתי אותן פתוחות לרווחה. שמשה אחת עד הסוף ושניה כמעט עד הסוף. לא נראה שמישהו חיטט בחפצים של הרכב. לא שיש לי מה לגנוב ברכב :) בחיים לא שמעתי כזה דבר ששמשות נפתחות מעצמן אחרי שהן נעולות. אשמח לעצתכם.
  4. מה המחיר בד"כ להחלפת קלאץ'? מה הסימנים של גיר לא תקין?
  5. משהו לקראת 30000
  6. האם גיר הוא באחראיות? איך אדע שגיר תקין?
  7. 2300 כולל מע"מ אחרי הנחה
  8. נתתי להם אישור בבוקר להחליף את הקלאץ' והם התחילו כבר בעבודה.
  9. קניתי חדש
  10. I10 יונדאי
  11. הופיע קושי להכניס הילוך ראשון, שני ורברס. במוסך אומרים שנשרף הקלאץ'. רכב רק בן שנתיים. אני נהג עם 20 שנה ותק נהיגה רק עם הילוכים. לפי מוסך אפשר לשרוף קלאץ' בבת אחד ולא בגלל נהיגה לא מיומנת. שאלות: 1. איך דבר כזה יכול לקרות? 2. האם יתכן גם גיר מקולקל והוא גרם לשריפת הקלאץ? 3. האם גיר הוא באחראיות? כי קלאץ' לא. 4. האם לדרוש להחליף גם גיר? תודה מראש.
  12. דרך אגב יש כבר בגדים לגברים בצבע ורוד וסגול כולל מכנסיים. יש לי כמה בצבעים האלה. אין סיבה שגם במכוניות אפשרות למבחר צבעים יהיה אוטומטית רק לנשים.
  13. שלום חברים. עוד מעט לרכב שלי יהיה שנה. קיבלתי אגרת רישוי. תעזרו לי בהבנת תהליך בבקשה. הבנתי שאין צורך לעשות טסט עצמו. אני פשוט משלם אגרת רישוי ושם אותה בארנק וזהו? אין צורך לגשת לשום מקום חוץ מדואר? אין צורך במדבקה על שמשה של הרכב?
  14. תודה על תשובה המפורטת. ולכל זה לא צריך גלישה? כי אני שוקל לקנות סמארטפון זול שיהיה לי לGPS גם אבל אני לא רוצה כל חודש לשלם על גלישה. אני כמעט ולא מדבר בפלאפון אישי.
  15. אז למה צריך סמארטפון? אני פשוט לא מכיר סמארטפונים. בהרבה פלאפונים רגילים יש אפשרות של GPS עם מנוי 20 שקל לחודש מחברה. אז מה הבדל בין זה לסמארטפון? אם אפשר בפירוט. תודה.
  16. אבל צריך לשלם כל חודש גם על הגלישה כדי להשתמש בGPS בסמארטפון? לא?
  17. מה כוונה לנמוך? להעביר רק מדרגה אחד במשאבה או להיפך להעביר שלוש מדרגות, שלבים?
  18. spirit73

    ביטוח מקיף ללא מיגון?

    שמתי לב שכתבת. בכל זאת ראיתי שאף אחד לא ענה לך אז חשבתי לענות מהניסיון שלי.
  19. spirit73

    ביטוח מקיף ללא מיגון?

    קניתי יונדאי I10 לפני חצי שנה. לא התקנתי שום מיגון. עשו לי ביטוח מקיף גם לגניבות.
  20. [דניאל תודה על הפירוט. מכל אלה שמו לי רק משאבת לחץ לרדיאטור ל3-5 דקות. האם בדיקה בלחץ יכולה להזיק למערכת תקינה?
  21. כנראה לא הסברתי את עצמי טוב. כשמנוע חם מפלס הנוזל הוא יותר גבוהה אבל לא עובר קוו המקסימום. מיכל נראה נקי, לא נראה כאילו משהו נשפך לאורך הזמן מהפקק שלו. נראה לי פעם הבאה כשירדו המים אני אלך למוסך אחר ואוותר על התענוג הזה של אחריות שנה רביעית.
  22. פעם ראשונה שביקרתי במוסך השלימו נוזל למיכל שהמפלס היה בו מעט מעל קוו המינימום . פעם שנייה המפלס עמד על קוו המינימום - הוסיפו קצת לרדיאטור וגם כמעט עד קוו עליון של המיכל. כל זה תוך חצי שנה. שפכו מתוך בקבוקים יעודים לכן אני לא יודע להעריך כמות מדויקת. מדובר על מוסך של יונדאי בחולון. הרגשה שהם לא רוצים לפתוח כרטיס טיפול לבדיקות של תקלות למכוניות שבאחריות. מה הסיבה? פעם הבאה כשכמות תרד לי אני אלך למוסך אחר. האם המבצע עם אחריות של שנה רביעית לגיר ומנוע בתשלום ( שעוד לא שילמתי ) שנותן הנחות גם לטיפולים הוא שווה כדי להמשיך להתמיד במוסך ( מותנה בכך שכל הטיפולים ותיקונים מתבצעים רק אצלם)? מי יכול להמליץ על מוסכים טובים של יונדאי באיזור ת"א, בת ים, רשל"צ, נס ציונה, רחובות? מסלול שלי עבודה - בית.
  23. שלום לחברי הפורום. אתמול הגעתי למוסך. בקבלה פגש אותי בוחן ראשי שישר שלל אפשרות של דליפה עוד לפני שבדק את הרכב. אחרי הסתכלות על הרכב ללא חיפוש מקור לנזילה הוא אמר לי שזה תקין. רק אחרי שהתעקשתי שיבדקו את הרכב ויפתחו כרטיס נפתח כרטיס והוא חיבר את הרדיאטור למשאבת הלחץ. המים לא זרמו החוצה ולחץ נשאר קבוע. לא חיפש מקור אפשרי לנזילה. הוא אמר שיש פתח אידוי המים למעלה במיכל. לדבריו לא קיים כזה דבר איבוד כמות נוזל סבירה. הוסיפו שוב הנוזל ירוק כמו לפני כמה חודשים. כששאלתי אם כדאי לי לבד להוסיף נוזל הוא אמר שאין צורך ונוזל לא ירד מתחת לקוו התחתון למרות שזה עמד על קוו התחתון. אמר לי לבדוק על מנוע קר נוזל ברדיאטור עצמו ולא במיכל. בשביל מה צריך אז מיכל?! הוא היה תוקפני וחסר סובלנות. אמר לי למה הם צריכים לשלם על הבדיקות של הרכב (?!) יש לי אצלם איזה מנוי לשנה מתנה שנותן איזה הנחות וגם אם אני משלם על מנוי שנתיים נוספים אני מקבל שנה רביעית אחריות למנוע וגיר בתנאי שכל התיקונים וטיפולים נעשים רק אצלם.
  24. תודה לכם על התשובות. אני ניגש למוסך מחר ואעדכן בתוצאה. מה שאני לא מבין למה במצב של מנוע קר מפלס הנוזל הוא בקוו התחתון ( מינימום) וכשמנוע חם המפלס הוא מעל הקוו המינימום?
×
×
  • תוכן חדש...