Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמונות מאוד יפות, אני מקנא. כל כך מקנא, שזה בתכנון בשבילי לשנה הבאה. אם הכל יסתדר, אגיע לשם עם הרכב הפרטי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

פשוט וואו! :-o

אומנם הסיכוי שאצא לטיול כזה כרגע אינו גבוה, אבל רק בשביל הסיכוי הקטנטן שזה כן יקרה, תוכל בבקשה להראות באמצעות גוגל מפות את המסלול שעשית?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ראשית כל - תמונות מצוינות, עושה לי חשק לחזור, למרות שלא היה בתכנון עד עכשיו.

ביקרתי שם פעמיים, פעם עם הרכב שלי בזמנו (M3 E90) ופעם עם אופנוע.

לטעמי האישי, טרולסטיגן - למרות השם שקיבל - הוא מהכבישים היותר מבאסים בנורווגיה, והדרך אליו וממנו מהנה משמעותית מאשר הכביש עצמו. בשעות היום הכביש די מלא בקמפרים שזוחלים למעלה ולמטה, אוטובוסים שנתקעים אחד מול השני בנקודות צרות מדי, ושאר מרעין בישין.

יש בנורווגיה אלפי ק"מ של כבישים מדהימים לנהיגה, נקיים משוטרים - במיוחד בחלק הצפוני.

פרסמתי קצת תמונות ונקודות כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=384002

אולי עכשיו אלך לחפור קצת ואמצא גם תמונות של האוטו...

פורסם

אכן ישנו בצימרים החומים:-D

https://plus.google.com/112390487149462443178/about?hl=iw

רוב התמונות יצאו בספונטניות ולא תכננו בכלל להגיע למקומות כאלה יפים. נרובגיה פשוט מלאה בהם! וכמה שיותר צפונה, מה טוב.

הטיול החל מהרגע שירדנו מהמטוס, והיינו צריכים לנסוע כ 4 שעות נסיעה לצימר הראשון שלנו בRISOR בדרום. שם התאכסנו כ 4 ימים וטילנו באזור. כולל טיול אחד מטורף שבגללו היינו צריכים לישון באוטו כי כבר לא הייתי מסוגל לנהוג. נסענו מRISOR ל:

http://en.wikipedia.org/wiki/Preikestolen

שזה כ5 שעות נסיעה לכל כיוון+ 8 שעות טיול. חזרנו לצימר בשעה 2 לפנות בוקר. (דרך אגב, מחשיך שם באזור חצות הלילה, כך שאפשר לטייל בלי סוף)

לאחר מכן עשינו נסיעה של כ 6 שעות, (שבדרכה חטפתי את הדוח השמן) ל:

https://plus.google.com/112390487149462443178/about?hl=iw

ששם שהינו רוב הזמן, ופשוט לא משנה לאן נוסעים, מגיעים לגן עדן. טרולשטיגן, אחד מהם.

ביום האחרון הזמנו מלון בשדה התעופה, שלא נצטרך לגמוע מרחקים אדירים לפני הטיסה, ולחץ עם החזרת הרכב.

אשתי לעתיד קנתה מפה ענקית של נורבגיה, ופשוט חרשה על כל האינטרנט, וסימנה כל נקודת עניין שתוכל לעניין אותנו. כך יצא שהיה לנו הרבה יותר נקודות עניין מאשר זמן להגיע לכל אחת.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

טיול יפה ולפי התוצאות תוכנן נכון בגדול 20 אלף זה לא כל כך יקר לטיול כזה מניסיון מטיולים שאני עשיתי זה אפילו זול.

הכי חשוב לקנות מפה ולסמן זה המתכון לטיול מוצלח ובנוסף לדאוג ללינה כל כמה ימים באיזור אחר ואז לטייל מסביב.

מה זה 4000 על דוח מהירות ? :-( מפחיד , אפילו שבאירופה כולה מקפידים על עניין המהירות אבל דוחות בסכומים כאלה לא שמעתי או שנתקלתי.

פורסם

20 אלף לשבועיים זה די יקר האמת.. בנוסף לעובדה שהשכרת רכב בנורבגיה שזה הכי יקר שיכול להיות.

אני מתכנן טיול בנורבגיה מתישהו הקיץ, אבל אני שואף להגיע למעלה מ-20 יום עד חודש +/-.

משבדיה על הגבול, דרך נורבגיה הדרומית הפיורדים והנופים, הטבע, הכביש האטלנטי, הכביש הנ"ל עד לצפון המדינה בסוף העולם למעלה וחזרה דרך פינלנד/שבדיה.

על מנת לחסוך בעלויות שוקל לישון מעט בבתי מלון / צימרים ויותר באתרי קמפינג (בכל אופן קיץ).

שנה שעברה במהלך יורו טריפ שעשיתי מגרמניה דרך צ'כיה לברצלונה וחזרה עברתי באיטליה ב-STELVIO PASS, שכזכור הוכתר ע"י צוות טופ גיר ככביש "הכי טוב בעולם" לחובבי המוטוריקה (חפשו בגוגל) ואני ממליץ לכולם לעבור שם.

תודה על התמונות והשיתוף - מקווה שנהנת.

Renault Clio IV 0.9 TCe - Collection 2013 :D

פורסם

נורבגיה זו מדינה מדהימה! לכל מי שיש קמצוץ של מחשבה לנסוע לשם אני ממליץ לרכוש כרטיסים כמה שיותר מהר.

הנופים מדהימים, הכבישים גם, האוויר נקי והבנות יפות!

אגב, אפשר להוזיל עלויות. אנו בזמנו שילמנו פחות מ20K על שבועיים שם (כולל השכרה, אם כי אוונסיס ידנית סטיישן ולא A3)

שהייה בקמפינגים למיניהם (צימרים/קרוואן) היא מאוד זולה ללילה והמתקנים מאוד נקיים ונעימים. אוכל ניתן לרכוש בסופר ולהכין לבד (אנו היינו עושים כל לילה על האש). שני הדברים הללו מוזילים עלויות בצורה די רצינית.

הבעיה שם היא שהערך של הכסף קרוב לשקל, בעוד שהמשכורות שם גבוהות יותר. מה שיוצר מצב שהכל ממש יקר בשביל הישראלים.

• תוכן חדש...