Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני סגרתי על רכב מאחת מחברות הליסינג המוכרות בשוק.

לקחתי את הרכב לבדיקה והתגלו אי אילו ליקויים,שהחברה התחייבה לתקן.

עכשיו נציג המכירות אומר שהוא נותן לי את הרכב ושאני אעשה בזמני החופשי את התיקון אצלהם במוסך

כאשר הוא פותח לי הזמנה על כל הליקויים.

השאלה שלי היא האם אני יכול לדרוש שהם יידאגו לסידור כל הליקויים ברכב,ואז לקחת אותו מהם,או שזה נהוג שהם שולחים אותך לתקן את הדברים?

שלא לדבר על כך שתיקון הדברים בטח ייקח כמה שעות או אפילו יום-יומיים,והם למיטב ידיעתי לא מספקים רכב חלופי.

כי עדיין לא שילמתי להם (נתתי מקדמה קטנטנה בעבור פתיחת ההזמנה),ואני לא רוצה להתחיל לרדוף אחריהם אחרי קניית הרכב.

האם הדרישה שלי הגיונית,וכיצד אני יודע באמת שכל הליקויים באמת סודרו בצורה ראוייה אם הם ייחקו את הרכב בעצמם?

:roll:

פורסם

הדרישה שלך נראית לך הגיונית?

תסביר לנציג של החברה את ההגיון שלך.

הוא לא קיבל את זה? תחליט מה אתה עושה, לוקח את הרכב בזמנך החופשי או מאיים בביטול העיסקה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

החברה התחייבה לתקן? תן להם לתקן. אז ייקח עוד יום-יומיים עד שתקבל את הרכב, אבל לא תאבד שבועיים מהחיים בריצות וטירטורים אפשריים אחר כך. כך אני עשיתי, לקח לי שבוע עד שקיבלתי את הרכב מהיום שבו ראיתי אותו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

חברת הליסינג דואגת להשבחת הרכב ותיקון הליקויים.

עדיף להמתין להשבחת הרכב וכן לתיקון הליקויים ורק אז לקחת את הרכב. כמו כן מומלץ לבקש טפסי תקינות (מוכיח שבוצעו התיקונים).

בנוסף קיימת גם האפשרות לקבל הזמנה וללכת פיזית למוסכים שהופנת אך לדעתי זה עדיף פחות.

בהצלחה

פורסם

בדרך כלל חברות ליסינג עובדות עם מוסכים שהם לא מטעם היבואן וינסו להחליף ולהרכיב לך חלקים הכי זולים שיש ולא מקוריים, אז תדרוש כמובן שהרכס יכנס למוסך יבואן ושיציגו קבלות.

פורסם

הבלאי שהצטבר נגרם בזמן שהרכב היה בחכירת ליסינג ולכן על חברת הליסינג לבזבז משאבים ולתקן את הרכב.

אתה צריך לקבל רכב פיקס עם אחריות לשנה מינימום ,נקי ומצוחצח אחרי תיקון כל הליקויים.

אין שום סיבה שאתה תבזבז מזמנך ותרוץ למוסכים לתיקון ליקויים של בלאי שהצטברו.

• תוכן חדש...