Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולכם ישר קפצתם לזה שהביצועים יותר טובים ממנוע אטמוספרי,לא משהו שפסלתי, אני מסכים עם כל אחד מכם אבל השאלה שלי היתה כמה מנוע כזה ישרוד?

אני מתבסס על זה שמנועים קטנים משנות ה60-70 ממש ממש לא שרדו בכמויות שמנועי האמריקניות שרדו גם אחרי שהזניחו אותם יותר מעשור וזה כי אלו מנועים גדולים וכבדים.

לכן אני די בספק שמנוע 0.9 שמחובר לטורבו ישרוד כמות ק"מ מכובדת (וזה למה אני אומר שהזמן יראה, מתי באוקטביות יתחילו להחליף מנועים וכו')

נכון, גם פעם היו מכוניות עם מנועי 1.0 כמו השרייד לדוג' אבל היא לא שקלה אפילו לא קרוב ל1000 ק"ג, ועדיין לא רבים מהם שרדו יחסית לכמות המכוניות שנמכרו.

פורסם

מספיק עם השטויות, מנוע "גדול וכבד" לא שורד יותר ממנוע "קטן וקל", מעצם תכונות אלו בלבד. ייתכן שמנוע קטן יותר יזכה לפחות השקעה מצד היצרן, אבל זה עניין אחר לגמרי.

ה-0.9 של רנו עושה רושם טוב "על הנייר" ונראה שזכה להשקעה רבה מצד היצרן. פיאט לא היו צריכים לקצץ בבוכנה השלישית ואז ה-TA שלהם היה מתורבת מספיק כמו מנוע הרנו כדי להיקלט היטב בשוק. מעניין אם מנוע הרנו סובל גם הוא מהמצב ה"בינארי" של ה-TA: חוסך בדלק עגלתי\בזבזן ביצועיסט.

:idea:
פורסם

Dimo, די. אתה מבלבל ת'ביידות.

זה טורבו קטן = מומנט בסל"ד נמוך, נכנס מוקדם.

זה מנוע מוגדש = יחס דחיסה מונמך, מנוע מחזיק הרבה זמן.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...