Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול טרייד מיועד לשני סוגי אנשים:

1. אנשים שמעדיפים לא להתעסק בכל נושא המכירה- נוחות

2. אנשים שבבעלותם לקרדה מבר מיצווה של קווקזים - סחירות

גם בטרייד ניתן להשיג עסקאות הוגנות עם הבדלים קטנים מהשוק החופשי (הקשה מאוד היום..)

בכלל, מר ישראלי גילה את הנוחות של רכשיה במיגרש בסגנון האמריקאי:

מבחר, מערך מכירות, בדיקה מוכנה, אפשרויות מימון ועוד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הייתי בסוכנות של הונדה היום והמסקנה היא שהקשר בין הפרסום "מחיר מחירון בעסקת טרייד אין" לבין המציאות הוא מקרי בהחלט.

הם מעבירים את הרכב בדיקה ואז מורידים מהמחירון בהתאם לריג'קטים שימצאו. בנוסף, חייב להיות לרכב טסט של לפחות 3 חודשים (ז"א אם לרכב נשארו עוד חודשיים אז חייבים להעביר אותו טסט אחרת גם את הסכום הזה יורידו ממחיר המחירון).

בשורה התחתונה, מחיר המחירון הזה הוא רק בתיאוריה.

אישית, לא ראיתי שם שום מבצע (אולי רק הפריסה לתשלומים אבל בטח גם שם יש איזשהו טריק).

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

פורסם

זה צפוי,אורת איך הם ירוויחו,אבל מצד שני אם אין משהו רציני אתה תקבל מחיר די טוב לא?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה לא בהכרח צפוי, צריך לזכור שהם הרי מוכרים רכב חדש (במחיר שהוא לא בדיוק זול) ומשם גם מגיע הרווח.

אני הגעתי אליהם עם אוטו שהוא פיקס (שמור מאוד, יד ראשונה, ללא תאונות וכו') ועוד לפני שהם ראו את הרכב כבר אמרו שמחירון זה לא יהיה.

אגב, אני חושב שאם יעשו לכל רכב בדיקה אז יהיו רג'קטים ומשם עד להורדה מהמחירון הדרך קצרה.

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

פורסם

שלושה חודשים קדימה טסט זה מאוד מקובל.

לסוכנות אין רצון או זמן להתעסק עם העברת הרכב טסט וכמובן אין רצון לספוג את מחיר האגרה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
הייתי בסוכנות של הונדה היום והמסקנה היא שהקשר בין הפרסום "מחיר מחירון בעסקת טרייד אין" לבין המציאות הוא מקרי בהחלט.

מציע לך לקנות NOT HONDA,

אצל יבואן שנותן מחירון אמיתי, וגם מוכר רכביו במחיר סביר ולא תלוש.

משכנתא זה קל

פורסם
זה לא בהכרח צפוי, צריך לזכור שהם הרי מוכרים רכב חדש (במחיר שהוא לא בדיוק זול) ומשם גם מגיע הרווח.

אני הגעתי אליהם עם אוטו שהוא פיקס (שמור מאוד, יד ראשונה, ללא תאונות וכו') ועוד לפני שהם ראו את הרכב כבר אמרו שמחירון זה לא יהיה.

אגב, אני חושב שאם יעשו לכל רכב בדיקה אז יהיו רג'קטים ומשם עד להורדה מהמחירון הדרך קצרה.

עם קצת יכולת מיקוח תוכל לקבל מחירון.

גם לי עשו את אותו סיפור כאשר החלפתי את הגטס בסוכנות של יונדאי.

אם יש תקלות אמיתיות תסדר (אתה לא מצפה שהם יתנו מחירון על רכב תקול), אם יש כל מיני רעשים וצילצולים אז תתערב עם המנהל בסוכנות שגם אם תכניס הרכב החדש שהוא יתן לך לבדיקה יופיעו אותם סעיפים. כשהוא יבין שהוא לא נפל על עוד "פראייר" הוא ישנה את הטון.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הם מעבירים את הרכב בדיקה ואז מורידים מהמחירון בהתאם לריג'קטים שימצאו. בנוסף, חייב להיות לרכב טסט של לפחות 3 חודשים (ז"א אם לרכב נשארו עוד חודשיים אז חייבים להעביר אותו טסט אחרת גם את הסכום הזה יורידו ממחיר המחירון).

בשורה התחתונה, מחיר המחירון הזה הוא רק בתיאוריה.

אישית, לא ראיתי שם שום מבצע (אולי רק הפריסה לתשלומים אבל בטח גם שם יש איזשהו טריק).

יש עכשיו מבצע בהונדה לחברי מועדון הוט

• תוכן חדש...