Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לשם לא מזמן עם חבר שהזמין את השובר מ״חבר״ (המועדון של אנשי הקבע, לא friend).

זה נחמד, לא יותר. עושים הדרכה תיאורטית קצרה בכיתה ואז יוצאים להקפות. יש שתי מכוניות למשהו כמו 10 נהגים, השאר ממתינים בסככה הלא ממוזגת ומתים מחום. אין מדידת זמנים כך שאין לך שום סיכוי להפוך את העניין לתחרותי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אפשר לפתח מהירות שם?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז קצת מפספס את הרעיון לדעתי,אלא אם הנהג יכול להיכנס להיגוי יתר ולהנות מהמיאטה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה אבל אני חושב שהמיאטה של מסלולים נעמדה למכירה וכבר לא משמשת אותם.

אם מישהו שוקל לרכוש את הקופון כדי להנות מנהיגה במיאטה שיבדוק קודם מול מסלולים.

פורסם

עשיתי את זה עם הסובארו BRZ. זה נחמד בתור התנסות ראשונית. מהירות ניתן לפתח ככל שמתיר המסלול. אף אחד לא מגביל אותך במהירות כאן הכל תלוי בכישורי הנהיגה שלך.כל עוד אתה לא נכנס בתוך צמיגים וקירות. אין מדידת זמנים. אתה יכול לנסות לתאם איתם זמן שאין בו הרבה אנשים(אני עשיתי כאשר על רכב אחד היו 3 אנשים וזה זרם די מהר ללא המתנה ארוכה).

המגבלה היחידה כאן זה המסלול עצמו וכמות ההקפות המצומצמת יחסית.

לדעתי מי שלא נהג אף פעם ברכב ספורטיבי במסלול -חוויה שווה מואד.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

תודה על התשובות,אז זה לא נראה "אקסטרימי" במיוחד...מחפש חווית נהיגה מקצועית,ולא להיות על מסלול עם עוד 10 ממתינים לנהיגה של 10 דקות

TDI POWER

פורסם

כשתמצא דבר כזה בפחות מ 400 שקל תיידע אותנו.

אם תרצה מסלולים ישמחו לתאם איתך הדרכת נהיגה של מספר שעות במסלול סגור ולהמשיך משם לנהיגה בסדום ערד, בנס הרים או בכל כביש טכני אחר.

חוויית נהיגה מקצועית וממושכת - כולל רכב, מסלול, מדריך וביטוח בפחות מ 400 שקל לא תמצא גם בגרמניה.

• תוכן חדש...