Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני כחודשיים רכשתי בשעה טובה טויוטה קורולה 2013 חדשה ושמתי לב לבעיות קליטה והפרעות קשות ברדיו.פניתי לגיל קאר שהחליפו את כל מערכת המולטימדיה אך זה לא עזר.פניתי לטויוטה אך בינתיים לא קיבלתי תשובה רצינית.

אני יודע שהאנטנה בקורולה היא נסתרת בפסי החלון האחורי ולעיתים זה בעיייתי אך בקורולה הקודמת שלי (2009) עם המערכת הרגילה והמקורית לא חוויתי בעיות בסדר גודל כזה.

מישהו כאן מכיר את הבעיה?יש פיתרון?

תודה מראש

פורסם

אין לי פתרון, אבל מצאתי לנכון להעיר לך שחבל שלא התייעצת בפורום בנושא מהותי יותר- איזה רכב לרכוש!

הערתי היא ברוח טובה ולא על מנת לזרות מלח על הפצעים :wink:, אבל טויוטה קורולה מדגם חדש לגמרי יחל להימכר בארץ החל מחודש 08/2013, היא תהיה טובה יותר בכל מובן מהנוכחית ובכלל הנוכחית מיושנת ונחותה יותר כמעט מכל מתחרה אחרת בקטגורייה.

למה לרכוש אותה אני לא מבין. פשוט חבל לי על הבחירות שאנשים עושים לגבי המוצר השני הכי יקר לאחר רכישת דירה.

בכל אופן תתחדש ואני מקווה שתמצא פתרון.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

רועי תודה.

ניסיתי זה לא עובד.כשבדקתי מה זה גיליתי שזה רק מעביר בין גלים שונים של אותה תחנה.

כלומר אם 91.8 רע עובר ל107.הבעיה ששניהם על הפנים.חוץ מזה זה לעיתים מאפס את המערכת.

הלחצן לידו נותן עידכוני תנועה וזה עובד רק בחו"ל.

פתחתי שירשור דומה בפורום מולטימדיה וגיליתי שאני לא לבד כמו שחזו עיניי בגיל קאר.

לאמנון היקר אני רוצה לומר שאני מודע לכל שאמרת ולמרות זאת ולמרות כיתות רגליי לסוכנויות מכוניות מתחרות שאתה בודאי ממליץ עליהן ונסיעות מבחן רבות בחרתי באוטו הזה.הוא נוח לי מהיר וזריז יותר מכל מכונית מתחרה.אני אוהב את הגודל והדינמיות.כל ההילוכים המתוחכמים לא עשו לי את זה.פשוט טעם אישי.

• תוכן חדש...