Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבוצת רכישה לרדאר של iroad

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר עיון בסרטון הבא אני חושב שמכשיר כזה הוא יותר מחובה ברכב הפרטי שלנו לאור כל המלכודות המצויים בכבישים, רצוי להבהיר שהמכשיר הזה לא נועד רק לנהגים המהמרים או לנהגים שנוסעים כל יום מעל המהירות המותרת. אלא גם לנהגים מן השורה שנוסעים בכביש וגם הם שנוסעים טיפה מעל המהירות המותרת יכולים להיתפס, לכן חשבתי על לפתוח קבוצת רכישה למכשיר הזה לראות אם יש הענות מחיר מחירון לצרכן הוא 2970 ש"ח כמובן ככול שיהיו יותר רוכשים ככה המחיר ירד.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SO7TG_Q3RJ8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

קישור למבחן שערכו במגזין אוטו לשאר הגלאים בשוק מול ה-IROAD

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-29340-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%92%D7%9C%D7%90%D7%99-%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%94%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-i.aspx

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תגובות 154
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני מעוניין אחרי העקיצה שחטפתי בבגין, אבל מה שמדאיג אותי זה העובדה שהמכשיר חדש בשוק.

ברור לי שהחברה שעומדת מאחוריו רצינית אבל אני צריך קצת סיפורי מורשת קרב כדי להרגיש נוח איתו.

למרות זאת אם יש מחיר טוב לקבוצה אני בעניין.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לאחר פנייה לגיא ברלס, שהוא מנהל האתר של "מלכודות מהירות בישראל".

מסר בתגובה ברגע שיהיו עוד מספר אנשים נוספים, יהיה אפשר לפרסם מחיר שתתאים לקבוצה.

לכן מי שעוד מעוניין להיכנס לקבוצה שירשום.

תודה

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

גם אני מעוניין .

(כמובן שתלוי בסכום ההנחה שינקב).

מה מס' האנשים שצריכים להצטרף לקבוצה כדי להוריד את המחיר משמעותית?

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

מה מס' האנשים שצריכים להצטרף לקבוצה כדי להוריד את המחיר משמעותית?

אם תאורתית יבואו 5,000 אנשים, לא תהיה להם בעיה להרוויח 1% על כל חתיכה. אם יבואו 10, כנראה שזאת תהיה הנחה של 10%-15%... זה הכל בהתאם לכמה יתעניינו.

.Your average Notepad

פורסם

פירטתי בשרשור המתגלגל - באזור בו הורדה המהירות ל-70 צולמתי ע"י ניידת במהירות 90. לא חקרתי יותר מדי ושילמתי את המס.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

גם אני מצטרף,כמובן אם זה עדיף בכלל על צ'יטה וולנטיין וכל הדברים האלה.

אתה יודע בוודאות שזה המוצר הטוב ביותר בשוק כיום?

בכל מקרה אני בפנים אל תשכחו אותי!!!

• תוכן חדש...