Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבוצת רכישה לרדאר של iroad

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 154
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שאתה טועה.

אני חושב שבטווח מחירים שכזה עדכוני התוכנה צריכים להיות חינמיים לכל מכשיר ללא הגבלה, אחרת, אחרי חודש אין לי מה לעשות עם המכשיר.

דוגמא מצוינת היא הצ'יטה.

Bimmer

פורסם

העדכונים של המכשיר הם בחינם כל עוד הם נקנו בארץ, ולא כאלו שיובאו מחו"ל אז הסירו דאגה מלבכם.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

יותר אנשים פחות כסף , ולפי המעוניינים עד עכשיו המצב נראה טוב .

אני חושב שזאת גם דרך מעולה להחדיר את המוצר לשוק , כמות גדולה של אנשים בפורום רכב שרוכשים מכשיר ונותנים חוות דעת חיובית (אם המוצר עושה את המוטל עליו)

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

שעדיין אין אספקה בשבועיים הקרובים, רק לאחר מכן נדע פחות או יותר את המחיר לקבוצה.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

פורסם

יהיה מאכזב מאוד אם אחרי כזאת כמות גדולה של אנשים שמעוניינים לקנות הוא יוריד 500 ש"ח או משהו כזה.

אני כבר נחשב כ-3 מכשירים במידה ויהיה מחיר טוב.

Bimmer

פורסם

אתה יודע טוב מאוד וגם גיא אמר לי שבדרך כלל קבוצות רכישה בגודל הזה, כמה כבר ירכשו מכל מי שרשם את עצמו? ואני לרגע לא מזלזל. אבל בנינו אנשים מצפים למחיר שהו נע סביב ה500 ש"ח אז מי שחשב שזה יהיה המחיר יתאכזב.

אני מנסה לדבר איתו, ולנסות להוריד כמה שיותר את המחיר בשכנועים רבים נראה בסוף מה יהיה.

• תוכן חדש...