Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבוצת רכישה לרדאר של iroad

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 154
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שזמן ההמתנה הזה הוא זה שיגרום לאנשים לרדת מזה...

כי כרגע סתם מחזיקים אנשים באוויר, השרשור הזה כבר כשבועיים רץ ויש תחושה שהצד השני פחות רציני

מה קשור שעוד שבועיים יגיעו אליו המכשירים לזה שהוא ייתן לנו מידע חשוב כמו המחיר כדי שמי שבאמת רציני יידע?

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

אני חושב שהצד השני מחכה למקסימום אנשים כדי לתת מינימום מחיר.

השאלה היא עד מתי באמת למשוך את זה - בהחלט החלטה קשה.

Bimmer

פורסם

אם יפרסם מחיר טוב ממילא תגדל הרשימה.

מי קדם למי הביצה לתרגולת או...

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

יש חדשות היום גיא חזר אלי ונאמר לי ככה, שהוא מקווה שבתחילת שבוע הבא הוא ידע את תאריך המשוער של שיווק המכשיר לצרכנים ואז הוא ימסור לי את התנאים לרכישה.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם
יש חדשות היום גיא חזר אלי ונאמר לי ככה, שהוא מקווה שבתחילת שבוע הבא הוא ידע את תאריך המשוער של שיווק המכשיר לצרכנים ואז הוא ימסור לי את התנאים לרכישה.

מחכים לתשובה. :)

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

מעוניין גם. אין לי בעיה לשלם חלק מהסכום מעכשיו ולהראות רצינות.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

אני יודע אנשים לגבי הנושא הזה גם אמרתי לגיא, אני מקווה שיחזור אלי עוד היום עם תשובה.

בכל מקרה אני לא מתכוון לוותר במידה ומהיבואן לא תהיה לנו הנחה מספיק גדולה אני אפנה לחנויות שמשווקות ומוכרות את הגלאי הזה עד שנשיג מחיר טוב, לוותר? אני ממש לא הולך לוותר אני בזה עד הסוף.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תוכן חדש...