Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבוצת רכישה לרדאר של iroad

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 154
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב חברים, ההמתנה הספיקה לי. אתמול התחדשתי בולנטיין 1 המוכר לי, כי גם לאבי יש אותו מספר שנים. מרוצה ממנו עד כה. עלה לי כ 2800 שקל. ומה לגבי הגאטסו? ובכן, בנסיעה היומיומית שלי יש מצלמה אחת כזאת, אז פשוט שיננתי את המיקום שלה וזהו. חבל שהמשווקת לא טרחה להרים את הכפפה, הם מפסידים לקוחות, וחבל.

נסעתי לאיילון :twisted: .

.Your average Notepad

פורסם

טוב זה נראה כמו קרקס אחד גדול, אני חושב שאם כל הסיפור באמת אמיתי, גיא צריך להיכנס פה לתמונה ולהראות שיש יבואן שמטפל בעניין.

Bimmer

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
Meanwhile, back on earth

מצאתי את הדבר הזה. האם הוא מה ש״אנו ממתינים לו בקוצר רוח״?

http://store.apple.com/us/product/H8975LL/A/cobra-iradar-detection-system-with-iphone-mount?fnode=39&p=1

ממש לא, שום אייפון לא יגלה את הדבורה או לייזר שמופעל לכיוון הרכב.

אביב

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

זה לא האייפון, זה גלאי שאתה מחבר לאייפון. האיפון מציג את המידע

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
ממש לא, שום אייפון לא יגלה את הדבורה או לייזר שמופעל לכיוון הרכב.

אביב

איך קבעת את זה בכזה ביטחון?

האם אתה מתבסס על מידע כלשהו או סתם שולף?

הם מצהירים שם שזה מזהה רדאר ולייזר, האם אתה חושב שהם משקרים?

(שים לב שמדובר בחומרה ולא תוכנה)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יש חדש כאן עם "הקבוצת רכישה"...?

בכלל רלוונטי כל הסיפור פה?

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם

אז לאחר תקופה ארוכה ומתישה שבה חפרתי לגיא מתי פרטים?, מתי מגיעים המכשירים? מתי ומתי ולבסוף זו התשובה שקיבלתי ממנו לגבי העסקה.

העסקה היא:

הזמנת 20 מכשירים

מחיר מכשיר 2900 ש"ח אפשרי לפריסה ב 12 תשלומים

התקנה חשמלית קבועה סטנדרטית ברכב כלולה במחיר אצל "יוסי אלפיין".

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

אני צופה בשירשור הזה כבר המון זמן וחיכיתי לראות רצינות לפני שאני נכנס.

ואז אני מגלה שגיא יוריד 70 ש"ח מהמחירון שפורסם בתחילת השירשור וזה רק אם יזמינו 20 מכשירים...

פשוט בדיחה תגיד לגיא שיימצא פראיירים במקום אחר, זה לא רציני, זה אפילו מביך!

לאחר עיון בסרטון הבא אני חושב שמכשיר כזה הוא יותר מחובה ברכב הפרטי שלנו לאור כל המלכודות המצויים בכבישים, רצוי להבהיר שהמכשיר הזה לא נועד רק לנהגים המהמרים או לנהגים שנוסעים כל יום מעל המהירות המותרת. אלא גם לנהגים מן השורה שנוסעים בכביש וגם הם שנוסעים טיפה מעל המהירות המותרת יכולים להיתפס, לכן חשבתי על לפתוח קבוצת רכישה למכשיר הזה לראות אם יש הענות מחיר מחירון לצרכן הוא 2970 ש"ח כמובן ככול שיהיו יותר רוכשים ככה המחיר ירד.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SO7TG_Q3RJ8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

קישור למבחן שערכו במגזין אוטו לשאר הגלאים בשוק מול ה-IROAD

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-29340-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%92%D7%9C%D7%90%D7%99-%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%94%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-i.aspx

• תוכן חדש...