Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבוצת רכישה לרדאר של iroad

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בעיקרון הגלאי היה אמור להיכנס לארץ אבל עקב כל מה שהתרחש בארץ בשבועות האחרונים גרם לעיכוב לא צפוי, מה לעשות שגיא ידע שהוא יקבל את המוצר בX תאריך ועקב מצב שהוא לא ציפה לו זה התארך ולכן הוא מתעכב.

אז לכן מי שבאמת רציני, ובאמת צריך את הגלאי הזה ימתין עוד.

כמו שנאמר מקודם - היבואן אמור לדעת מחיר כל המוצר כולל מיסים. - כבר שהזמין הוא אמור לדעת את זה.

את הרווח שלו הוא יודע להוסיף אז מחיר אכן יכולנו לקבל כאן, וחבל על ההשהיה.

קובי

:-)

• תגובות 154
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז לכן מי שבאמת רציני, ובאמת צריך את הגלאי הזה ימתין עוד.

מי שרציני וצריך גלאי ירכוש בהקדם את מה שזמין בשוק ומוכח.

תשובות כמו שלך לא מעודדות אותי לתת קרדיט ולחכות תקופה לא ידועה למוצר חדש וללא בסיס התקנות רחב.

בהצלחה, ותעדכן אם יש מחיר ומועד הספקה סופיים. אם לא ארכוש עד אז מוצרים אחרים יש על מה לדבר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
מי שרציני וצריך גלאי ירכוש בהקדם את מה שזמין בשוק ומוכח.

תשובות כמו שלך לא מעודדות אותי לתת קרדיט ולחכות תקופה לא ידועה למוצר חדש וללא בסיס התקנות רחב.

בהצלחה, ותעדכן אם יש מחיר ומועד הספקה סופיים. אם לא ארכוש עד אז מוצרים אחרים יש על מה לדבר.

סבבה אני לא הכרחתי אף אחד לרכוש את הגלאי הנ"ל אני באותו המצב כמוך, גם לאחר שראיתי את הסרטון שעשו בYNET

שבדקו את כל הגלאים המובילים בשוק מצאו והוכיחו שה-iroad נחשב לגלאי הכי טוב שנותן מענה מצוין למכמונות הקיימות בישראל. לכן פתחתי את קבוצת הרכישה הזאת כדי שיהיו הרבה משתתפים למכירה בכדי להוזיל את הגלאי, מכורך הנסיבות שלא אני הבעלים של החברה הזאת וניזון ממה שגיא אומר לי.

לכן אם כבר אני מתכוון לרכוש גלאי לפחות שיהיה הכי טוב ולא "להתפשר" על מה שיש כיום בשוק, זכותך וזכותם של כולם להחליט אם הם רוצים לחכות או לא אני אישית מעדיף לחכות ולרכוש את הגלאי הספציפי הזה, שייתן לי מענה ראוי למחיר אותו אני משלם.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

אני עדיין לא מבין מה הקשר בין זה שייתן מחיר לזה שהמכשיר מגיע בעוד X ימים.

מה הקשר בין ה2 ?

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם
פשוט מוזר שאיש משפחת פשע בכיר (לטענתו) עם פורשה + X5-6 + מרצדס + קורבט ZR1 מתעסק עם קנייה קבוצתית :lol:

:lol: :lol: :lol:

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

שלום חברה,

למי שיש פרטים טכנים על המוצר, פרטים על היצרן או אם אתם מכירים משווקים בחול... אנא כתבו לי בפרטי.

אני מוכן להרים את הכפפה מכיוון שיש לי תחושה שמדובר במוצר אטרקטיבי לשוק הישראלי - אני בעל נסיון ביבוא אפור/ מקביל (ורק כך המחיר יהיה באמת אטרקטיבי).

תודה

פורסם
פשוט מוזר שאיש משפחת פשע בכיר (לטענתו) עם פורשה + X5-6 + מרצדס + קורבט ZR1 מתעסק עם קנייה קבוצתית :lol:

אתה כנראה מחפש צומי בכוח או תביעה?

כי אני יכול להגיד לך רק דבר אחד, תשמור על המילים שאתה רושם כי זה הוצאת דיבה לשמה.

אתה כנראה פנטזיונר כי עדיין לא היה לי קורבט ZR1 אגב ה-X5 נמכרה ממזמן או שאני איזה איש משפחת פשע, שזה עוד יותר מוזר ממתי משפחות פשע מדברים או מתראים בציבור.

אם קשה לך מה שאני מפרסם תגובה/שרשור אתה יותר ממוזמן לא להיכנס או להגיב עליהם מראש.

ובזה הסתיים הדו שיח ביני לבינך, ולא מתכוון לתת לזה יד כדי שהשרשור ינעל.

נ.ב אני סה"כ ניסיתי למצוא כמות של אנשים בכדי להוריד את המחיר של הגלאי, ומי שמעוניין שימשיך לרשום שהוא רוצה ומי שלא שיהיה לו בהצלחה.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

פורסם

הזוי,

לאחר חודש, 118 הודעות, ו- 6,800 צפיות ועדיין אין מחיר..

חבריקו, זה נראה פשוט לא רציני.

אז אם כבר לא ברצינות, תרשום אותי ל-20 מכשירים.

פורסם
אתה כנראה מחפש צומי בכוח או תביעה?

נ.ב אני סה"כ ניסיתי למצוא כמות של אנשים בכדי להוריד את המחיר של הגלאי, ומי שמעוניין שימשיך לרשום שהוא רוצה ומי שלא שיהיה לו בהצלחה.

545 745 750 פורשGTSה -6-7-8-9 CTSV X5 (תיודע, כבר לא עוקבים ... נעלו לך יותר מדי יוזרים שכבר אי אפשר לדעת)

אני הייתי פשוט קונה את משטרת ישראל במקום לארגן קבוצה שתתן לך מכשיר במחיר ''טוב'':oops:

באמת אין מחיר בלי קשר לליצן י.ל, רק חודש הבא יהיה . (לפי מה שגיא רשם לי במייל)

התמונה של הקדילק שפרסמת, לא שייכת לבחור בשם יניב (נבדק כרגע), וממש לא בן 24.

פורסם

papa_carlos אני יודע שאתה ממורמר מאז שסירבתי לענייני ה"פתיחות" שלך עם הפחית היפנית, מאז אתה מנסה להוכיח משהו שהוא לא ולהגיד לך את האמת? תמשיך הלאה אתה מבזבז אנרגיות לחינם.

אז נכון שהיה לי 545,745,750,X5 וקדילאק CTS קופה לא יודע מאיפה הבאת את ה-V וסתם אם אתה רוצה להישאר מעודכן לא מזמן התחדשתי בפנאמרה רק בשביל הפרוטוקול שלך נעלו לי יוזר אחד בעבר בלי שום סיבה.

לגבי מה שרשמת אתה גם בטח תגיד לי עם הקדילאק שפרסמתי היא שלי או לא, אני אפילו לא נכנס איתך לוויכוח המיותר הזה כי אני לא חייב לך דין וחשבון מי כמה למה ואיך... וטוב לדעת שהשם יניב הוא רק אחד ויחיד בעולם אבל אם אתה אומר מי אני שאתווכח. ועוד נבדק כרגע איזה "שוס" שלחת חוקר פרטי אחרי או משהו? שאני אדע אם להזמין אותו לקפה עלי, ונכון אני כבר לא בן 24 גדלתי מאז אבל יפה על העקביות שלך אחרי.

אם כל כך משעמם לך בחיים ואתה לא מוצא תעסוקה אחרת במקום לחפש עלי מידע שהוא אגב שגוי, אז אני מאחל לך הרבה בריאות.

השרשור הזה נפתח בכדי להשיג מחיר נמוך עבור הגלאי ולא כדי להוציא אותך קטן, אז אם אתה לא מתכוון להיות בקבוצה ולעזור להוריד את המחיר ולהמשיך להתנגח בי אתה מוזמן להמשיך לשרשור אחר.

• תוכן חדש...