Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אסטרה טורבו 1400 (2013)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש מישהו מעבודה שלי שיש לו את האוטו הזה כבר כמעט שנה והוא אומר שהוא מאוד מבסוט ממנו. הוא אמר שהיו כמה דברים קטנים שתיקנו באחריות (היה רעש בזמן שהמזגן עבד), אני אשאל אותו בקשר לגיר אם גם הוא מרגיש משהו.

פורסם
שלום,

אני אמור לקבל את האופל הזאת מהעבודה ...

אתה עדיין מרגיש קפיצות בגיר?..

עידכנו לך גירסא אחרונה במוסך?

אני די חושש לגבי זה

אני לא יודע אם התכוונת אליי אבל בכל זאת,

האופל רכב מעולה, תמורה מצוינת למחיר שאתה בעצם לא משלם..

הגיר עובד מצוין פשוט פעם בהרבה זמן אני כשאני יחסית לוחץ הרבה על הדוושה או כשאני מפעיל מזגן שהעברת הילוכים היא לא 100 אחוז חלקה אלא נניח 90 אחוז..

פורסם
אני לא יודע אם התכוונת אליי אבל בכל זאת,

האופל רכב מעולה, תמורה מצוינת למחיר שאתה בעצם לא משלם..

הגיר עובד מצוין פשוט פעם בהרבה זמן אני כשאני יחסית לוחץ הרבה על הדוושה או כשאני מפעיל מזגן שהעברת הילוכים היא לא 100 אחוז חלקה אלא נניח 90 אחוז..

ממש מרגישים את זה ?

מה זה לא חלקה ? זה נסבל?

כי אם לא,

אני אקח את הקורולה .. אני ממש מפחד מהקפיצות האלה.. היו לי אותם בסקודה אוקטביה ואני מעיף אותה בגלל זה עכשיו

פורסם
ממש מרגישים את זה ?

מה זה לא חלקה ? זה נסבל?

כי אם לא,

אני אקח את הקורולה .. אני ממש מפחד מהקפיצות האלה.. היו לי אותם בסקודה אוקטביה ואני מעיף אותה בגלל זה עכשיו

לא רק שזה נסבל, לא מרגישים את זה!!!!

אני אקסטרה דאגן ופדנט וזאת הסיבה הייחידה שאני מרגיש את הקפיצות הללו.

פורסם
לא רק שזה נסבל, לא מרגישים את זה!!!!

אני אקסטרה דאגן ופדנט וזאת הסיבה הייחידה שאני מרגיש את הקפיצות הללו.

גם אני פטדנט כמוך, אחי

בגלל זה אני גם חושש להרגיש את הקפיצות הנ"ל.

השאלה אם יתקנו את זה בגירסת מחשב שלו בגלל שהוא רכב חדש, כנראה שיצאו עידכונים ..

פורסם

לא מסכים כלל עם הנאמר לעיל,

אני נוהג על הרכב הנ"ל שהגיע לאחר מאזדה 3 (מהצורה החדשה), ואני נהנה מכל רגע איתו. מעולם לא הרגשתי קפיצות במהלך העברת הילוכים, למרות שבתחילת נסיעה הדבר קורה לפעמים אם משחררים את הברקס במכה.(מעולם לא קרה לאחר שחרור נורמלי) נכון שהרבה פעמים הוא הילוך אחד גבוה מידי למען חסכון בדלק, אבל אם אתה רוצה ליסוע מהר תעביר למצב הידני.

אחי.

אתה מהמעטים,שמצליחים להפוך חרא לקצפת,כל הכבוד.
פורסם
לא מסכים כלל עם הנאמר לעיל,

אני נוהג על הרכב הנ"ל שהגיע לאחר מאזדה 3 (מהצורה החדשה), ואני נהנה מכל רגע איתו. מעולם לא הרגשתי קפיצות במהלך העברת הילוכים, למרות שבתחילת נסיעה הדבר קורה לפעמים אם משחררים את הברקס במכה.(מעולם לא קרה לאחר שחרור נורמלי) נכון שהרבה פעמים הוא הילוך אחד גבוה מידי למען חסכון בדלק, אבל אם אתה רוצה ליסוע מהר תעביר למצב הידני.

אחי.

הוא צודק, באמת הרכב מהנה ויכול להיות שאני סתם over דאגן, מה שאמרת נכון זה שאם משחררים את הברקס במכה הרכב קופץ, יש לך השערה למה ?

פורסם

מר אדוני פותח השרשור, ספר בבקשה פרטים מדוייקים יותר על הבעיה ועל השרות ספציפי שכולל מקומות.

תגובות מפורטות לבעיה ופתרונות שהציאו לך, עד אז זה נראה מאוד הזוי מה שאתה אומר ולא כל כך הגיוני שחברה מתנערת מכל אחריות באופן חותך וללא הסברים מפורטים.

פורסם
חסכתם לי נסיעת מבחן :-)

זה מזכיר לי, שאחרי שאני נוהג כבר כמה שנים על DSG, פתאום הגיר של ה- S40 מרגיש לי מוזר, עם "דפיקות", כשבעצם הוא תקין לחלוטין... [כמובן, ל- DSG7 בעיות משלו, אבל זה לא קשור]

אני עם סיאט לאון גיר DSG7 וכל עוד טפו טפו אין לו תקלות, הגיר מעולה במעבר בין הילוכים ורכב מאוד זריז ומהיר.

כנראה זה מה שיש היום, גיר שעובד חלק אבל עם אפשרויות עתידיות לתקלות אולי או גיר אמין כביכול אבל חוויית נסיעה לא חלקה והכי נוחה. 8)

פורסם

בינתיים יש פה משתמש חדש בפורום וכל ההודעות שלו הן נגד השירות של אופל, שאלו אותו מספר פעמים מה היו דרכי הפעולה שלו והוא בשלו, אופל זבל ואופל מטרטרים. עד שלא שיתחיל לפרט, מבחינתי סתם טרול.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מנסיעה קצרה שלי על אסטרה טורבו נדהמתי מהרעש מהכביש, והחיספוס של המנוע והגיר .

כל מי שנהג ביפנית טובה, ובמקרה שלי קורולה 2006, התאכזב קשות מאוטו 2013 עם איכות נסיעה כזאת.

פורסם

לדעתי, נהג שהוא לא אקסטרה אקסטרה פדנט (כמוני).

לא ירגיש במה מדובר, סה"כ מדובר בפעולה לא כ"כ מעודנת של הגיר

לא משהו שבעטיו הייתי מבטל רכישה של רכב כזה.

פורסם
בינתיים יש פה משתמש חדש בפורום וכל ההודעות שלו הן נגד השירות של אופל, שאלו אותו מספר פעמים מה היו דרכי הפעולה שלו והוא בשלו, אופל זבל ואופל מטרטרים. עד שלא שיתחיל לפרט, מבחינתי סתם טרול.

מסכים לחלוטין.ביקשתי יותר פרוט בתחילת השרשור,ואני עדיין ממתין.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
הוא צודק, באמת הרכב מהנה ויכול להיות שאני סתם over דאגן, מה שאמרת נכון זה שאם משחררים את הברקס במכה הרכב קופץ, יש לך השערה למה ?

אני מעריך(יותר מנחש) שזה בגלל המערכת hill climb שמגיעה עם הרכב(כן, גם בגרסה האוטומטית). המערכת משאירה את הבלמים לחוצים כדי למנוע דרדור לאחור. יכול להיות ששחרור מהיר של דוושת הבלם מנתק במכה את הסיוע של המערכת וגורם לקפיצה של האוטו.

אתה מהמעטים,שמצליחים להפוך חרא לקצפת,כל הכבוד.

• תוכן חדש...