Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה כבר מספר חודשים למכור את נרכב שלי שהוא סמצב מכני מצויין עם טסט מזגן מקרר היטב. הקונים הפוטנציאליפ שמתקשרים מנסים להוריד את המחיר שגם כך הוא נמוך בשיחה הטלפונית לפני שדאו או בדקו את הרכב. אדם שמסקש לרכוש רכב שערכו אלפים בודדים מצפה לקנות רכב במצב מעולה ובחינם. כשאני מעונין ברכב מסויים אני בא ובודק ומתרשם מהרכב ורק לאחר מכן מדבר על מחיר הקנייה.

פורסם

פשוט תגיד, מה שרשום זה המחיר, אתה רוצה לדבר, בוא אליי, תראה הרכב ואז נשב על כוס קפה ונדבר.

אנשים באמת מחפשים היום חינם, מה לעשות, קשה למכור בארץ.

ואם לא חינם, אז כמה שיותר להתמקח.

יש אנשים שהם כל כך טובים בהתמקחות, הם עושים לך מצפון.

(אני לפני שנה מכרתי פיג'ו עם גיר גמור ב2K שח, במצב שאפשר להעלות אותה רק לגרר, בקיצור הקונה הלך מכר את האייפון שלו כדי לקנות אותה, הוא בא ובכה כדי לרדת ל1.5K, התחלתי לעשות לו חישוב של כמה יעלה לו להשקיע ברכב, ואז הוא הבין שאני הפראייר פה, אני חיפשתי להעיף את הרכב כמה שיותר מהר).

אם אתה באמת כנה ויודע בתוך תוכך שהרכב באמת מצב מצויין, ומי שקונה אותו רק יהנה, אז סימן שאתה מאמין ברכב.

אל תתייאש.

דרך אגב, איזה רכב זה? ומה המחיר?

אולי אתה בעצמך עף גבוה (מחירון זה לא מדד לכלום, למה אם אתה לוקח נניח 1K פחות ממחירון, אבל הקונה יצטרך לעשות טסט+צמיגים+מצבר לדוגמא, אז אתה לוקח למעשה הרבה מעל המחירון!)

פורסם

אח"כ אנשים פותחים שרשורים על רמאויות ושקרנים.

כשיש צדיקים והם מבקשים מחיר בהתאם למצב הרכב אף אחד לא מוכן לשלם. הייתי בסרט הזה, ניסיתי למכור רכבים מצויינים, לקח זמן אבל בסוף הגיע מוכר שידע להעריך את הרכב.

אם הרכב באמת טוב, סבלנות ויבוא הקונה המתאים.

הרוב רוצים לקנות בזול, כדי שיהיה להם מה לספר מסביב לשולחן השבת אבל אח"כ יגיעו לפורום לספר איך דפקו אותם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

כשמכרתי את הרכב הקודם שלי זה היה הרבה יותר מתסכל ממתי שחיפשתי לעצמי רכב משומש.

מתקשרים כל מיני ליצנים,מציעים הצעות מצחיקות, קובעים איתך ולא מגיעים.

אחת השיחות הזכורות לי הלכה ככה, זה כבר היה בשלב שנמאס לי לדבר עם מטומטמים:

הוא:שלום זה בקשר לאוטו... יש ביד 2 פולו עם ק"מ יותר נמוך יד יותר נמוכה והוא דורש פחות

אני: אז לך תקנה ממנו

*מנתק לו*

אחרי 2 שניות הוא מתקשר שוב.

הוא: רק רציתי לבדוק אם אתה לחוץ למכור

אני: לא לחוץ

*שוב מנתק לו*

אחרי זה הוא כבר לא התקשר. :lol:

V5

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3934542#post3934542

פעם שלישית שאני כותב את הבדיחה הזאת, והמבין יבין:

מעשה באמא ששני ילדיה התחתנו לא מזמן- בן ובת.

כששאלו אותה על החתן החדש של ביתה, ענתה "איזה בחור, רק מפנק, עוזר ונותן. כל מה שהיא מבקשת ממנו הוא עושה ומפרגן"

"ואיך כלתך החדשה?" ממשיכים לשאול

"יוווווווו, איזו קלפטע, כל היום מסנג'רת את הבן שלי- תלך לפה, תביא לי זה, תקנה לי תתן לי... :lol:"

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שביט, אהבתי!

וזה לא רק ברכבים, אני פירסמתי דירה להשכרה וכל הזמן מתקשרים להוריד מחיר אפילו לפני שראו את הדירה.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

מודה,גם אני בטלפון שאלתי אם המחיר סופי לפני שראיתי אות הרכב,וגם לי אמרו שמע עוד לא ראית את הרכב כבר אתה מדבר על המחיר..

אין מה לעשות כול קונה רוצה לקנות כמה שיותר בזול,כמו שאמרו בסופו של דבר אם יש לך רכב שמור וביד 2 המצב לא משהו,יגיע אליך הקונה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה מפרסם רק באינטרנט או שהדבקת גם שלט והרכב ממוקם מדי פעם במקומות מרכזיים?

מהניסיון שלי, אלה שרואים את הרכב פיזית ומתקשרים בדרך כלל יהיו רציניים יותר וקמצנים פחות.

וטיפ נוסף באותו עניין - לא לקפוץ החוצה אחרי הטלפון, אלא לקבוע מועד מאוחר יותר לפגישה.

כך הקונה הפוטנציאלי יתבשל קצת עם עצמו ואם הוא באמת רציני אז יגיע לפגישה שקבעתם.

בהצלחה, אל תתייאש.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
אתה מפרסם רק באינטרנט או שהדבקת גם שלט והרכב ממוקם מדי פעם במקומות מרכזיים? מהניסיון שלי, אלה שרואים את הרכב פיזית ומתקשרים בדרך כלל יהיו רציניים יותר וקמצנים פחות.

אפרופו הדבקת שלטים, אני די מסמפט את השיטה של לשים QR Code המקשר למודעה שמופיעה גם ברשת (שלרוב מכילה יותר אינפורמציה). כך גם מסופק מענה לפרטים נוספים וגם למחיר. כמובן שהישראלי הטוב בכל מקרה יתקשר וישר ינסה להוריד במחיר (או סתם סוחר), אבל עדיין ישנה רמה מסויימת של סלקציה.

פורסם

איך עושים את הברקוד?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה נכנס לאתר כדוגמת זה, מדביק בסקשן של ה URL את הכתובת שבה נמצאת המודעה וזורק את הקוד שנוצר למסמך Word, ביחד עם פרטים נוספים, אם תראה לנכון להוסיף.

פורסם

היה לי סיפור דומה - פיגו 106 שנת 97 , השקעתי המון כסף ובשלב מסויים זה לא השתלם .

היה בעיות התחממות ברכב הרבה שנים , איזה מוסכניק חלטוריסט החליט להחליף לי את המאורר למאורר יותר גדול שיעבוד כול הזמן (טעות איומה) , כמובן הכול על אילתורי חשמל (מה שלא ידעתי , וכמובן שילמתי על זה מחיר גבוהה).

איך שיצאתי מהמוסך (אחרי ששילמתי 700 ש"ח על תיקון אחר , שלא קשור לנושא) הלך הקלאץ.

החלטתי שאני מוכר , פירסמתי מודעה ביד 2 - רכב ב2000 ש"ח.

מאותו יום במשך חודש קיבלתי מבול של טלפונים - בעיקר סוחרים שרצו את הרכב במחירים מצחיקים - הכי גבוה שקיבלתי היה 1500 ש"ח.

כמובן שהיתי גלוי - הבהרתי שיש בעיה בקלאץ .

אנשים רצו את הרכב נוסע ב2000 ש"ח (היה טסט לשנה) , פשוט מטורפים.

בסופו של דבר הגיע בחור ערבי ראה את הרכב קנה אותו ב2000 ש"ח , קיבלתי ממנו טלפון לא מזמן - הבעיה היתה בכבל קלאץ .

הוא הכניס את הרכב לשטחים כול התיקונים (כבל+ משאה + תיקונים קטנים) שילם 500 ש"ח , הבחור אומר שהמנוע מצויין והוא מרוצה חבל על הזמן.

תחכה אנשים כאלה בסוף מגיעים , הכי גרוע הרכב ישב בחניה כמה חודשים.

פורסם

במקרה הייתי מהצד שלך לפני כשבועיים+אני עדיין סוג של בצד הזה כי אני עוזר לחברה שלי למכור את הרכב.

כל אחד שבטלפון ישר דיבר על מחיר, נתן לי להבין שהוא לא רציני.

מי שקנה ממני את הרכב, לא דיבר על כסף בטלפון.

כשאנשים שאלו אותי על כסף, אמרתי להם שבלי לראות את הרכב אני לא מדבר איתם על הכסף, וכך גם רשמתי בכל המודעות שפרסמתי.

במכירת רכב צריך הרבה סבלנות, וסובלנות כלפי כל הלא רציניים שמעלים את העצבים.

פורסם

לכל רכב יש את הקונה שלו לפעמים צריך לחכות יותר לפעמים פחות.

אמנם אין לי הרבה ניסיון בקניה ומכירה אבל מפעמיים שרכשתי ופעם אחת שמכרתי, נראה כאילו כל מי שמוכר יגיד לך כל דבר שתרצה לשמוע רק שתגיע לראות ושם כבר נסתדר על הכסף, בנוסף לשקרים שמתגלים בהמשך השיחה או רק אחרי שתגיע,

גם מצד הקונים שניסו להוריד את המחיר שהיה גם ככה מחיר בדיחה

• תוכן חדש...