Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 148
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המערכת הזאת מעניקה לך הגנה מפני פתיחה לא רצויה של הרכב; לדוגמא הכפתור של השלט נלחץ לך לבד בתוך הכיס או שפתחת את הרכב אבל חזרת הביתה להביא משיהו ושכחת לנעול את הרכב בתהליך.

פיצ'ר נחמד דווקא...:-D

גיליתי את זה השבוע, ממש נחמד, חבל רק שזה לא קורה גם אחרי שאתה מכבה את הרכב ועולה הביתה, חוסך לך הרבה כאב ראש ולחיצות מיותרות על לחצן הסגירה מהחלון אחרי שהגעת הביתה!

יש לי מחלה כזאת עם הרכב, אני נועל אותו פעמיים שלוש לפני שאני ממש מתרחק, קורה בעיקר אם אני לא ממש מרוכז או בשיחת טלפון תוך כדיי שאני יורד ממנו, קרה לי כבר להתרחק מהרכב ולחזור לבדוק אם נעלתי, מיותר לציין שהרכב תמיד היה נעול :roll:

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
בכלל בכלל לא דבילי!

במקרה שלי (גולף) זה גם כן חי וקיים ומאוד עוזר, במיוחד כשחוזרים מקניות, או שניגשים לרכב לקחת אך ורק משהו מתא המטען, מבלי בעצם צורך להגיע לתא הנוסעים, אתה פשוט פותח את הרכב עם הלחץ האמצעי של תא המטען, הוא פותח כמובן רק את הדלת האחורית, לאחר שאתה סוגר - הרכב ננעל בחזרה. מאוד פרקטי. צריך לדעת מתי לנצל את זה.

אפרופו פיצ'רים,

מישהו יודע אם בגולף 2007 קומפורטליין, יש בקרת אקלים (שמראה את הטמפ' מחוץ לרכב? היה לי במאזדה וזה דיי חסר עכשיו) בנוסף אם יש מקום בארץ שמתקין אפשרות לקפל את המראות ברכב, כמו ברכבי היוקרה והרכבים החדשים יותר? וכמה זה עולה? סתם מסקרנות...

זה נחמד כן, אבל אם יש לך קניות ביד אתה צריך להניח אותם ולפתוח עם היד את תא המטען.

בפאסאט הכפתור הזה גם מסיר את הנעילה של תא המטען וגם הדלת עצמה נפתחת, לכן אתה רק צריך ללחוץ והופה תא המטען של פתוח.

גיליתי את זה השבוע, ממש נחמד, חבל רק שזה לא קורה גם אחרי שאתה מכבה את הרכב ועולה הביתה, חוסך לך הרבה כאב ראש ולחיצות מיותרות על לחצן הסגירה מהחלון אחרי שהגעת הביתה!

יש לי מחלה כזאת עם הרכב, אני נועל אותו פעמיים שלוש לפני שאני ממש מתרחק, קורה בעיקר אם אני לא ממש מרוכז או בשיחת טלפון תוך כדיי שאני יורד ממנו, קרה לי כבר להתרחק מהרכב ולחזור לבדוק אם נעלתי, מיותר לציין שהרכב תמיד היה נעול :roll:

גם אני !

אבל זה בסדר, בשכונה התרגלו שאני :screwy:

:lol:

זמין 8)

פורסם

יוסי, הפיצר שאתה ציינת הוא שימושי מאוד ואתה צודק..

אבל זה לא מה שפקפיקיאן התכוונת אליו

הכוונה שלו הייתה שלחיצה ארוכה על כפתור פתיחת תא המטען רק מקפיץ את תא המטען (מקפיץ את הצופציק שנועל את הדלת) ובעצם כדי לפתוח את הדלת יש בכל זאת צורך להשתמש בידית כדי למשוך אותה כלפי מעלה.

אני יודע שבשירוקו למשל אין ידית פתיחה אז כדי לפתוח את תא המטען מקפיצים ככה את הבגאז ואז ניתן להרים את הדלת מהתחתית שלה.

הדרך היחידה שזה שימושי בפולו זה אם אתה נעול בתוך תא המטען ואתה עם המפתח :roll:

לא רק לכם יש את השיגעון..

חברים שלי כבר צוחקים עלי ("עוד עוד פעם.." "נו תבדוק שוב")

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

^ בדיוק. :-D

אני תמיד מוצא את עצמי יוצא מהמכולת עם שקיות ביד, לוחץ על כפתור פתיחת תא המטען, נזכר שבפולו זה רק פותח את הנעילה ולא באמת פותח את תא המטען, משחרר קללה, מניח את הקניות על הרצפה, פותח את תא המטען עם היד, מאפסן את הקניות וסוגר את תא המטען.

:lol:

זמין 8)

פורסם
יוסי, הפיצר שאתה ציינת הוא שימושי מאוד ואתה צודק..

אבל זה לא מה שפקפיקיאן התכוונת אליו

הכוונה שלו הייתה שלחיצה ארוכה על כפתור פתיחת תא המטען רק מקפיץ את תא המטען (מקפיץ את הצופציק שנועל את הדלת) ובעצם כדי לפתוח את הדלת יש בכל זאת צורך להשתמש בידית כדי למשוך אותה כלפי מעלה.

אני יודע שבשירוקו למשל אין ידית פתיחה אז כדי לפתוח את תא המטען מקפיצים ככה את הבגאז ואז ניתן להרים את הדלת מהתחתית שלה.

הדרך היחידה שזה שימושי בפולו זה אם אתה נעול בתוך תא המטען ואתה עם המפתח :roll:

כן ברור שזה שימושי יותר ברכבי סדאן מאשר בהאצ'בק, אבל עדיין לא שמו את זה לחינם, זה כן תורם במשהו...

לא רק לכם יש את השיגעון..

חברים שלי כבר צוחקים עלי ("עוד עוד פעם.." "נו תבדוק שוב")

כן מוכר לי מאיפשהו... :roflmao:

12345

פורסם
מישהו יודע אם בגולף 2007 קומפורטליין, יש בקרת אקלים (שמראה את הטמפ' מחוץ לרכב? היה לי במאזדה וזה דיי חסר עכשיו)

לי יש 2007 טרנדליין וכמובן שיש בקרת אקלים. יש חיווי ושליטה על טמפרטורת יציאה עבור פתחים שמאליים וימניים בנפרד.

מד טמפרטורה חיצונית נמצא בצג המרכזי בלוח השעונים (בצבע אדום), אשר אינו חלק ממערכת השליטה על בקרת האקלים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
זה תקף גם לאוקטביה? יש אותו לוח בקרה

נראה שכן

מישהו יודע אם בגולף 2007 קומפורטליין, יש בקרת אקלים (שמראה את הטמפ' מחוץ לרכב? היה לי במאזדה וזה דיי חסר עכשיו)

הטמפרטורה בחוץ רשומה בלוח שעונים
פורסם

יש משהו מעניין בגרנדה פונטו אולי?

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

^ אודי אני חושב שבמקרה שלך, הפיצ'ר הנסתר המרכזי הוא חוסר מקום מוחלט בתא המטען . :wink:

במחשבה שניה...לא ממש נסתר- מאוד גלוי אפילו ! 8)

זמין 8)

פורסם
לי יש 2007 טרנדליין וכמובן שיש בקרת אקלים. יש חיווי ושליטה על טמפרטורת יציאה עבור פתחים שמאליים וימניים בנפרד.

מד טמפרטורה חיצונית נמצא בצג המרכזי בלוח השעונים (בצבע אדום), אשר אינו חלק ממערכת השליטה על בקרת האקלים.

אבדוק את זה מחר דבר ראשון על הבוקר - תודה!

• תוכן חדש...