Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 148
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בפנדה דור קודם, מהירות המגבים יורדת למצב "הפסקות" בעצירה ברמזור.

אם המגבים הקדמיים עובדים, אז שילוב להילוך אחורי יפעיל אוטומטית גם את המגב האחורי.

אם המגב האחורי פועל בהפסקות (המצב הרגיל שלו), אז בשילוב להילוך אחורי הוא פועל ברצף.

פורסם

מאזדה 3 (מתיחת הפנים) היוצאת, דגמים 2009-2013, יש אפשרות להפעיל/לבטל כמה אופציות ברכב,

רק ע"י חיבור למחשב במוסך, כגון:

- גובה עוצמת ווליום האיתותים

- "איתות חכם" - אפשרות לאפשר 3 איתותים רצופים ע"י נגיעה קלה בידית האיתות

- פונקציות שונות עבור תזמון והפעלה/ביטול של תאורת הכניסה לרכב.

- 3 אפשרויות לנעילת הדלתות באופן אוטומטי בעת נסיעה:

1. נעילת כל הדלתות אוטומטית כשהרכב לא במצב Parking ובמצב זה הדלתות יפתחו אוטומטית.

2. נעילת כל הדלתות אוטומטית כשהרכב לא במצב Parking ובמצב זה רק דלת הנהג תיפתח אוטומטית.

3. נעילת כל הדלתות אוטומטית כשהרכב לא במצב Parking ובמצב זה Inoperable - כלומר האוטו ישאר נעול? :shock:

- הפעלת/ביטול פונקציות הקשורות ל"מפתח חכם" (לא זמין בארץ)

- פונקציות הקשורות למסך המידע - שינוי שפה, יחידות מידה (ק"מ למייל וההיפך, צלסיוס לפרנהייט).

255hmh0.png

2zyvr4k.png

mu7lv6.png

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

בפולו שלי (TSI 2011) הפעלתי הרבה פונקציות מענינות בעזרת הvag-com:

- נעילת דלתות אוטומטית ברגע שהרכב עובר את ה15 קמ"ש.

- בלחיצה אחת על כפתור פתיחת הדלתות בשלט, רק הדלת של הנהג נפתחת, בלחיצה נוספת כל שאר הדלתות נפתחות.

- שינוי המידע שמציג מחשב הדרך מכמות ליטרים ל100 ק"מ לכמות קילומטרים לליטר דלק.

- הפעלתי את האופציה שכשהמגבים פועלים ומשלבים לרוורס, המגב האחורי מתחיל לעבוד לבד.

- "ניגוב טיפות", כשמפעילים את המגבים לשטיפת החלונות, לאחר הניגוב האחרון יש השהיה של כמה שניות ואז המגבים מעבירים עוד ניגוב, בשביל לעבור על הטיפות.

- שיניתי את כמות האיתותים בחצי לחיצה (לעקיפות) מ3 ל5.

- ניתן להגדיר את התגובה של דוושת הברקס (חלש, חזק, ואוטומטי)

- ניתן להגדיר את התחושה של ההגה (יש המון אפשרויות ויש באמת הבדל בין האפשורויות השונות - Normal (9N: PR L05, L06, L07, L08, L19, L20, L21, L32, L33), Seat Ibiza (6J), Polo 9N GTI (PR G12), Seat Ibiza (6J), Comfort (Polo 6R Comfortline), Normal light vehicles (9N: PR L01, L02, L03, L04, L15, L16, L17, L18 ), Skoda Fabia 2 RS / Polo GTI, Comfort for light vehicles (Polo 6R Highline), Audi A1 (8X), Steering assistance for impaired (PR 1N5))

- הדלתות יוצאות מנעילה אוטמטית ברגע שמוציאים את המפתח מהסוייץ.

- ניתן להפעיל שברגע שפותחים/סוגרים את הרכב מהשלט, הרכב צופר פעם אחת - זה מציק, אבל שימושי למי שמחנה בחניונים גדולים, ומתקשה למצוא את הרכב שלו.

נראה לי יש עוד כמה טריקים מעניינים פשוט לא זוכר את כולם, אבל עם קצת התעסקות בvag-com, ניתן למצוא הרבה דברים מעניינים.

פורסם

איביזה החדשה:

1) ברגע שהמגבים הקדמיים פועלים ומשלבים לרברס, האחורי מופעל לבד והמזגן עובר למחזור אוויר פנימי במידה והוא לא במצב זה.

2) כשהאוטו מכובה ומפעלים איתות, בצד שהפעלתם אור החנייה הקדמי והאור האחורי ידלקו.

פורסם

אה ולמי שהתלונן שבפולו התא מטען לא נפתח אוטומטית, יש פתרון די פשוט שאפשר לעשות לבד:

http://forum.mypolo.nl/polo-v-6r/2628-automatische-achterklep-23.html

תשתמשו בגוגל טרנסלייט, יש מקטים והכל, ניתן להזמין מצ'מפיון ולעשות את זה לבד.

התוצאה הסופית זה משהו כזה:

כבר כמה חודשים שאני מתכנן לעשות את זה, אבל לא מוצא אף פעם את הזמן.

אה הנה מצאתי מישהו שעשה את זה גם בארץ (נראה לי זה על A3) אבל החלקים זה אותם חלקים והעקרון אותו עקרון:

http://www.vagit.co.il/forum/phpBB3/viewtopic.php?f=20&t=184

פורסם

אלפא ג'ולייטה,אחרי שמכבים את האוטו ומושכים בידית האור הגבוה(מסנוור) מופעלת אופציה של השהית התאורה חיצונית לזמן קצוב שבוחרים,מ20 שניות עד 120 ,טוב בחושך שלא רואים את הדרך.

Vw Polo GTI

פורסם
איביזה החדשה:

1) ברגע שהמגבים הקדמיים פועלים ומשלבים לרברס, האחורי מופעל לבד והמזגן עובר למחזור אוויר פנימי במידה והוא לא במצב זה.

2) כשהאוטו מכובה ומפעלים איתות, בצד שהפעלתם אור החנייה הקדמי והאור האחורי ידלקו.

לגבי הפונקציה השנייה: גיליתי לפני כמה ימים שזה קיים גם בפולו.

קיים גם בשירוקו וכנראה בעוד וואגיות

למי שתוהה מה השימוש, אז זה משמש אם עצרת בצד הדרך ואתה רוצה להפעיל את אורות החנייה רק בצד שבו יש תנועה

למרות שאני לא מבין מה הבעיה להפעיל את 2 הצדדים פשוט, האורות חנייה לא צורכים הרבה חשמל גם ככה

אה ולמי שהתלונן שבפולו התא מטען לא נפתח אוטומטית, יש פתרון די פשוט שאפשר לעשות לבד:

http://forum.mypolo.nl/polo-v-6r/2628-automatische-achterklep-23.html

תשתמשו בגוגל טרנסלייט, יש מקטים והכל, ניתן להזמין מצ'מפיון ולעשות את זה לבד.

התוצאה הסופית זה משהו כזה:

כבר כמה חודשים שאני מתכנן לעשות את זה, אבל לא מוצא אף פעם את הזמן.

אה הנה מצאתי מישהו שעשה את זה גם בארץ (נראה לי זה על A3) אבל החלקים זה אותם חלקים והעקרון אותו עקרון:

http://www.vagit.co.il/forum/phpBB3/viewtopic.php?f=20&t=184

מה שפרסמת זה שיטה שבאמצעות החלפת הבוכנות בדלת, הבוכנות פשוט מקפיצות את הדלת.

הסיבה היא שהבוכנות שמשתמשים בהן שייכות לדלת בגאז של רכב בעל דלת כבדה יותר (סקודה אוקטביה למשל)

הפטנט הזה רק פותח את הבגאז. כדי לסגור תצטרך לסגור ידנית וגם להפעיל יותר כוח

נחמד אבל לא הייתי מתקין

דרך אגב..

אשמח אם תוכל לפרט קצת על השימוש בוואג-קום.

אני גם ארצה להוסיף כמה פונקציות בפולו שלי

(אפשר בפרטי, או שתפתח שרשור חדש למען כולם :wink: )

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

יש משהו נחמד למיצובישי לאנסר הדור הקודם, שנת 08?

כשגורטים אותה הרעש דומה לקולות צחוק מרושע של ברווזים.

תיקנתי לך טיפה.

לינק להמחשה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אופל אסטרה 1.4T

חוץ מהדברים הברורים של האותות והמגבים ברברס, יש אפשרות להחליש את עוצמת קול האיתות (נורא נורא מועיל לאלו מבינינו שהתקינו קומפוננטים מגברים וכולי) אותי זה היה משגע, יש אפשרות גם כשהרכב כבוי לתת לחיצה קטנה על האור הגבוה וידלקו לכם הפנסים הרגילים שתראו לאן ללכת בחושך, נעילה של האוטו מהשלט מכבה את האור, מי שקנה את הרכב אם מערכת המולטימדיה יכול לעשות איתה פלאים(אינטרנט, משחקים, WAZE וכולי), זה פשוט מחשב ביתי רק שהוא באוטו.

יש חיישנים שאומרים אם נשרפה נורה אבל יש להם חסרון, אם שמתם נורה לא כמו שהייתה לפני זה אז האוטו יגיד לכם שיש חרא של נורה שמותקנת, למרות ששמעתי שאפשר לבטל את זה, יש גם צליל שאומר על חוסר לחץ בצמיגים (נשמע כמו הצליל של "תחגור חגורה")

יש עוד משהו שבאמת מעניין? קומבינה כלשהיא שתרים את החלונות עד הסוף בלי להחזיק את הכפתור בשלט אולי? הרמה אוטומתית? אשמח לשמוע דברים חדשים!

ד"א - אם נתקעתם אם הרכב והרגשתם שאופל תותחים ששמו לכם את "חבל הגרירה" בערכה להחלפת גלגלים, אל תשתמשו בה, היא תיקרע :roll:

אופל אסטרה כחול שמיים 1.4 טורבו

מגאן II 2006, מפונקת, אבל(כבר לא)שלי :lol:נמכרה

• תוכן חדש...