Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
^ +1

סקרנתם אותי אז עכשיו בדקתי ! גם אצלי זה עובד ! :-D

אבל אני בזמן עצירה בשוליים מעדיף להישאר עם אורות דרך מלאים וגם מדליק אורות מצוקה.

התכוונתי אורות "מעבר" מלאים ואיתותי מצוקה (כמובן לא אורות הדרך המסנוורים).

סליחה על הבלבול, בהחלט טעות של צעירים. :oops:

זמין 8)

• תגובות 148
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באלפא רומיאו 159

1. כאשר מכבים את האוטו ומוציאים את השלט מ"הסוויץ'" הבהוב אחד עם האור הגבוהה

יפעיל ישאיר את האורות דולקים 30 שניות לאחר שתנעלו את הרכב, כל הבהוב\משיכה של הידית

תוסיף 30 שניות לאורך הזמן שהאור יישאר דולק - סוג של מצב COMING HOME כזה.

2. לחיצה ארוכה בשלט על פתיחה פותחת את כל החלונות, בלחיצה ארוכה על הנעילה סוגרת אותם

3. אצלי לפחות ב TI כאשר משלבים הילוך אחורי (רוורס) והמתג כיוון של המראות מכוון על המראה הימינית

המראה יורדת אוטומטית לכיוון המדרכה כדי לאפשר לכם לראות את שפת הכביש עולה אוטומטית כשאר מוציאים מהילו

- עובד רק על המראה הימינית בשמאלית זה לא עובד.

4. הכפתור המעניין כמובן של ביטול הבקרות VDC/ASR, מומלץ רק למי שיודע להחזיק את הרכב

בלחיצה אחת מבטל את הבקרת משיכה ובלחיצה ארוכה את הבקרת יציבות

בלחיצה ארוכה ישר מבטל את שתיהם יחד, האוטו נהיה מפחיד :twisted:

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם
^ אודי אני חושב שבמקרה שלך, הפיצ'ר הנסתר המרכזי הוא חוסר מקום מוחלט בתא המטען . :wink:

במחשבה שניה...לא ממש נסתר- מאוד גלוי אפילו ! 8)

אני לא יודע על מה אתה מדבר :roll:

יש לי המון מקום במושב האחורי!

יש לך שקע מצת נוסף ליד נורת תא המטען.

אף פעם לא ראיתי את זה, נראה לי זה קיים רק בדגם הרובוטי, ולא בידני.

אני אבדוק מחר!

אלפא ג'ולייטה,אחרי שמכבים את האוטו ומושכים בידית האור הגבוה(מסנוור) מופעלת אופציה של השהית התאורה חיצונית לזמן קצוב שבוחרים,מ20 שניות עד 120 ,טוב בחושך שלא רואים את הדרך.

פונטו ספייס 2006 (דגם עם גיר רציף ו16V),

כשהמנוע כבוי, לוחצים על אור גבוה, זה מוסיף 5 שניות לטיימר של האורות. כך שאפשר שהרכב יאיר את דרככם לבית...

את הקטע של האורות יש גם בספייס 8V הרובוטית שהיתה לי.

וזה גם פועל בגרנדה פונטו הנוכחית.

נראה לי לכל האיטלקיות יש את הפיצ'ר הזה.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

פוקוס דור אחרון,

למי שחשב שהחריצים בדש ליד מוט ההילוכים הם ליופי או לאוורור(:oops: ) אז מסתבר שהם משמשים כמקום אחסון לכרטיסים.

לגיר נורמאלי לא דאגו בפורד,אבל לכרטיסים-כן.

תומר

car_photo_490654.jpg

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

בגולף MkV כשמכסה המנוע פתוח (גם אם מונח במקומו אבל לא נעול), וישרים אינם פועלים.

לפני שנתיים בטסט, ביקש ממני הבוחן להפעיל וישרים, להפתעתי הם לא פעלו... לאחר מבוכה והתעשתות, הסתבר שיש מנגנון הגנה כזה.

דבר נוסף - כשהוישרים הקדמיים בלבד פועלים - בעת שילוב לרוורס, הוישר האחורי מתחיל לפעול עצמאית.

כשהוישרים פועלים במהירות, עמידה במקום תגרום להם להאט.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
באלפא רומיאו 159

1. כאשר מכבים את האוטו ומוציאים את השלט מ"הסוויץ'" הבהוב אחד עם האור הגבוהה

יפעיל ישאיר את האורות דולקים 30 שניות לאחר שתנעלו את הרכב, כל הבהוב\משיכה של הידית

תוסיף 30 שניות לאורך הזמן שהאור יישאר דולק - סוג של מצב COMING HOME כזה.

2. לחיצה ארוכה בשלט על פתיחה פותחת את כל החלונות, בלחיצה ארוכה על הנעילה סוגרת אותם

3. אצלי לפחות ב TI כאשר משלבים הילוך אחורי (רוורס) והמתג כיוון של המראות מכוון על המראה הימינית

המראה יורדת אוטומטית לכיוון המדרכה כדי לאפשר לכם לראות את שפת הכביש עולה אוטומטית כשאר מוציאים מהילו

- עובד רק על המראה הימינית בשמאלית זה לא עובד.

4. הכפתור המעניין כמובן של ביטול הבקרות VDC/ASR, מומלץ רק למי שיודע להחזיק את הרכב

בלחיצה אחת מבטל את הבקרת משיכה ובלחיצה ארוכה את הבקרת יציבות

בלחיצה ארוכה ישר מבטל את שתיהם יחד, האוטו נהיה מפחיד :twisted:

בהמשך לכל הפונקציות שכבר צויינו לגבי הגולייטה,בשילוב של הילוך אחורי,המראה המרכזית(אלקטרוכרומטית נגד סינוור)חוזרת למצב רגיל,ע"מ להקל על הנהג.כמובן שנוסף לפונקציית follow me home,קיימת גם פונקצייתgretting lihgt אשר מדליקה את אורות הרכב בכל שחרור של הנעילה המרכזית.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
rsm130d שאל :

יש כמה דברים , חלקם תלויים ברמת הגימור (קומפורט, דינמיק, פריוויליג') :

1. לחיצה של 10 שניות רצופות על הכפתור העגול של הנעילה המרכזית יכניס לפעולה מוד נעילת דלתות אוטומטית המתרחשת בתחילת נסיעה מעל מהירות 10 קמ"ש. אל תדאג בזמן תאונה הנעילה מתבטלת אוטומטית... ביטול המוד - לחיצה נוספת.

2. לחיצה של מעל 5 שניות על מתג קצה ידית האיתות תפעיל מוד הפעלת אורות אוטומטית בהתאם למצב התאורה החיצוני.

3. אם שכחת חלונות או סאנרוף פתוחים לאחר עזיבת הרכב - לחיצה נוספת ארוכה על מתג הנעילה בכרטיס ההתנעה יסגור הכל.

4. כניסה למצב TEST MODE בו נבדקות כל הפונקציות , חיוויים ונורות אזהרה ואפשרות לשינוי נתונים : כשהרכב מודמם לחץ רציף על מתג קצה ידית המגבים (המשמש לדפדוף במחשב) והתנע את הסטרטר . יציאה מהמצב - לחץ על מתג הקטן של איפוס הנסיעה

אשר על שעון המהירות בשעה 4.

האם זה קיים בכל הדגמים של מגאן 2 ?

לי יש מגאן קופה 2, DY שזה הדגם עם כל התוספות לדעתי, ניסיתי את עניין סגירת החלונות מהשלט ( סעיף 3) ולא קרה כלום , הם לא עלו , אז אולי יש איזה משהו שצריך להפעיל בכדי שזה יעבוד ?

פורסם
יוחאי אתה מרוצה מהנסיעה של הרכב?

אני מאד מרוצה, לדעתי מדובר באחת העסקאות היותר טובות בשוק החדשות היום. נכון שמה שמקלקל בעיקר הוא התיבה האוטומטית העצלה, אבל אפשר לחיות איתה בשמחה, אם אתה מחשיב את התמונה הכללית.

תעשה חיפוש, פרסמתי לפני כחודש וחצי סקירה על האסטרה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הפיצ'ר של הדלקת אור בצד אחד עם ידית האיתות כשהרכב כבוי זה דבר עתיק, גם אצלי זה כך.

אצלי יש פיצ'ר כזה שכשאחת הנורות של האיתות שרופה, האיתות באותו צד יהבהב מהר יותר מהרגיל.

עוד משהו ששמתי לב אליו, אי אפשר ללחוץ על הכפתור שנועל את הדלת של הנהג כשהיא פתוחה. כנראה זה כדי לא לנעול בטעות את המפתחות בפנים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אצלי יש פיצ'ר כזה שכשאחת הנורות של האיתות שרופה, האיתות באותו צד יהבהב מהר יותר מהרגיל.

יש את זה במרבית הרכבים ב30 שנה האחרונות.

הפיצ'ר של אורות חנייה כאשר פנסים עובדים רק מצד אחד, זה גם סטנדרט. במרצדס למשל בידית של אורות צריך לסובב למצב שרוצים ולא על ידי שילוב של אורות ואיתות.

פיצ'ר נסתר למשל במרצדס שלי זה FOLLOW ME HOME עם אורות. כאשר בחוץ חשוך זזה עובד אוטומטית. ברכב שלי כאשר נועלים את הרכב האור בסאלון נכבה אוטומטית, אבל אם לסגור דלתות ולהמתין עד שהוא נכבה ואז לנעול - האורות לא ידלקו - הרכב "חושב" שסוגרים אותו מהבית. מעולה כדי לחסוך מצבר. :)

עוד פיצ'ר נחמד שאורות בסאלון לא נדלקים כאשר פותחים דלתות באור יום. יש מספיק אור - למה לבזבז מצבר? בחושך כמובן האורות נדלקים.

פונקציות לא נסתרות כמו וישרים שעובדים אוטומטית כשצריך במהירות משתנה, אורות שנדלקים אוטומטית כאשר צריך ועוד כל מיני צעצועים כמו תאי איחסון בסאלון עם מכסה שנפתח בצורה רכה בקלאסה ולא קופץ. אם נשרפת איזו נורה, המחשב רושם במסך איזו נורה בדיוק נשרפה.

ויש עוד מלא דברים שונים ומשונים, כמו למשל משענות ראש אחוריות שיורדות בלחיצת כפתור (נוח לעשות רוורס), מראה מתכהה נגד סנוור ועוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יונדאי i35:

2 לחיצות סגירה מכבות את הפנסים כשיוצאים

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
יונדאי i35:

2 לחיצות סגירה מכבות את הפנסים כשיוצאים

אותו דבר גם ב I30 - או שאתה מחכה 30 שניות

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
אותו דבר גם ב I30 - או שאתה מחכה 30 שניות

אתה מכיר עוד משהו מעניין ביונדאי?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.

• תוכן חדש...