Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לך שקע מצת נוסף ליד נורת תא המטען.

יש את זה גם בגולף, מאוד נוח במיוחד כשצריך לנפח מזרנים לסופ"ש בשטח (נהר הירדן, חופי הכינרת וכ'ו..).

I should win a fucking AWARD for being me

• תגובות 148
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לי יש 2007 טרנדליין וכמובן שיש בקרת אקלים. יש חיווי ושליטה על טמפרטורת יציאה עבור פתחים שמאליים וימניים בנפרד.

מד טמפרטורה חיצונית נמצא בצג המרכזי בלוח השעונים (בצבע אדום), אשר אינו חלק ממערכת השליטה על בקרת האקלים.

:mm_yeah:

ממש עכשיו אחרי שחזרתי מהים בדקתי את זה, דפדפתי קצת בספר רכב, ועכשיו בזכות השרשור הזה אני רואה את הצריכת דלק LIVE + מד טמפ' חיצוני. במקום SPEED LIMITE שסתם בזבז לי מקום בלוח שעונים.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
:mm_yeah:

ממש עכשיו אחרי שחזרתי מהים בדקתי את זה, דפדפתי קצת בספר רכב, ועכשיו בזכות השרשור הזה אני רואה את הצריכת דלק LIVE + מד טמפ' חיצוני. במקום SPEED LIMITE שסתם בזבז לי מקום בלוח שעונים.

מוטב מאוחר מאשר לעולם לא.

המלצה חמה לכולם,בזמנכם/ן הפנוי דפדפו בספר הרכב ותלמדו את הפונקציות השונות,זה יקל וינעים את הנהיגה ותפעול מערכות הרכב.דרך אגב ע"מ לאפס את צריכת הדלק אצלך יש לחצן קטן בחלק התחתוו של הידית,לחיצה עליו מאפסת את המדידות של מחשבהדרך.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
^ בדיוק. :-D

אני תמיד מוצא את עצמי יוצא מהמכולת עם שקיות ביד, לוחץ על כפתור פתיחת תא המטען, נזכר שבפולו זה רק פותח את הנעילה ולא באמת פותח את תא המטען, משחרר קללה, מניח את הקניות על הרצפה, פותח את תא המטען עם היד, מאפסן את הקניות וסוגר את תא המטען.

:lol:

הפתרון כבר כאן...:

http://www.youtube.com/watch?v=TjC7ZRhC4Uk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

קורסה החדשה?

איך ניתן לנעול דלתות מעל 40 קמ"ש?

איך ניתן לבטל אור קדמיים בכל הנעה(אורות חנייה)

איך ניתן להציג כמה ימים/ק"מ נשאר עד הטיפול?

מה עושה הכפתור עם ציור כרית אוויר בקונסולה מתחת לפתחי מיזוג?

יש עוד משהו מעניין?

אה, ובפתח תא תדלוק, מלבד מה שאמרו שיש מקום לתפוס את הפקק תדלוק על דלת הפתח תדלוק, יש גם מין "קשית" שניתן לפתוח איתה את הפקקים של הוונטילים בגלגלים מבלי ללכלך את הידיים.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

^ TOM 22

תארזו לי אחד כזה בבקשה ! :-D

ושמישהו ישלח מכונת אספרסו לחברים בגרמניה, אני חושב שהם קצת נרדמו שם במחלקת המו"פ. :morning:

זמין 8)

פורסם
^ TOM 22

תארזו לי אחד כזה בבקשה ! :-D

ושמישהו ישלח מכונת אספרסו לחברים בגרמניה, אני חושב שהם קצת נרדמו שם במחלקת המו"פ. :morning:

הם לא נרדמו..הם שוברים את הראש איך לטפל בבעיות שצצות בהמצאות האחרונות שלהם. . .:lol:

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם
צודק !

בנוסף הזכרת לי עוד פיצ'ר ששכחתי הקשור לנעילה המרכזית בפולו.

אחרי שאתה פותח את הרכב עם השלט, אבל מאיזושהי סיבה לא פותח פיזית את הדלת או את תא המטען, הרכב ינעל אוטומטית אחרי כ- 30 שניות .

המערכת הזאת מעניקה לך הגנה מפני פתיחה לא רצויה של הרכב; לדוגמא הכפתור של השלט נלחץ לך לבד בתוך הכיס או שפתחת את הרכב אבל חזרת הביתה להביא משיהו ושכחת לנעול את הרכב בתהליך.

פיצ'ר נחמד דווקא...:-D

ואם השארת את המפתח ברכב ויצאת ממנו? גם אז הפיצ'ר נחמד?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

גיליתי בעזרת חבר שיש לתא כפפות מן גומיה שהיא פותחת את התא כפפות לאט ,והיא הייתה לא מחוברת אצלי , חיברתי וזה בסדר עכשיו .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

גולף דור 4.

החלונות נסגרים בנעילה דרך השלט, ואם היו פתוחים לפני הנעילה יש איזה שהיא קומבינציה דך השלט שפותחת אותם, רק שלא עליתי עליה בכמה ניסינות שונות... יכול להיות מועיל בקיץ.

SCANSPEAK

פורסם
גולף דור 4.

החלונות נסגרים בנעילה דרך השלט, ואם היו פתוחים לפני הנעילה יש איזה שהיא קומבינציה דך השלט שפותחת אותם, רק שלא עליתי עליה בכמה ניסינות שונות... יכול להיות מועיל בקיץ.

תנסה לחיצה ארוכה על כפתור פתיחת הנעילה בשלט.

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...