Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 148
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בפולו כל "הפיצ'רים" הם בעיקר מנגנוני הגנה: :-(

א. אי אפשר לעשות פול גז בניוטרל: בהילוך סרק המחשב יאפשר להגיע ל - 4,000 סל"ד בלבד.

ב. אי אפשר לנעול הילוך בתיבת DSG: אפילו אם נוהגים על טיפטרוניק, המחשב יעלה הילוך לבד כאשר הקו האדום מתקרב.

ג. כפתור פתיחת תא המטען דבילי לחלוטין: במקרה של הפולו, כי הוא משחרר את הנעילה, אבל עדיין צריך לפתוח עם היד. :lol:

ד. כפתור נסתר לאיפוס מחשב דרך :נמתחת לידית שליטת המגבים ישנו כפתור קטן נסתר, אשר לחיצה עליו מאפסת את מחשב הדרך.

ה. שסתום שחרור אוויר במיכל דלק: בפתח התדלוק ישנו שסתום קטן, אשר לחיצה עליו מוציאה את מחסום האוויר במיכל דלק ומאפשרת תדלוק של כמה ליטרים נוספים. מיועד לנסיעות ארוכות במיוחד.

ו. תא כפפות כפול: בתוך תא הכפפות ישנו תא נסתר לאכסון ספר רכב.

ז. תא נסתר לאכסון אפוד זוהר: מתחת לתא הכפפות בצד ימין ישנו כיסוי פלסטיק, אשר נראה יותר כמו פתח שירות, אבל זה בעצם תא מיוחד לאכסון אפוד זוהר.

זהו נגמרו הפיצ'רס... :oops:

זמין 8)

פורסם
משהו שגיליתי בSMAX וזה יותר באג ולא פיצר..

כשמורידים את מהירות המאורר עד הסוף ומשאירים את האצבע לחוצה, מסך התצוגה כבה.

כשעושים אותו דבר לרדיו עם הווליום, הצג של הרדיו כבה אבל הוא ממשיך לעבוד ואי אפשר לעשות כלום עד שמכבים את הרכב.

אצלי ב S_MAX - גם לחיצה ממושכת על הפחתת מהירות מאוורר תביא בסוף לכיבוי - אני רואה זאת הגיוני ולא באג.

לגבי הרדיו - אצלי זה לא ככה. כנראה בגלל שהמערכת שונה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אם כבר פונקציות,

האם מישהו יודע איך משנים / אפשרי לשנות, את מצב נעילת הדלתות בנסיעה

יש לי רכב אמריקאי ( ביואיק רנדוו) שאני מכניס הילוך לd הדלתות ניסגרות אוטומטית עד שאני יוצא למצב p. האם אפשר לשנות את זה שלא ינעלו ביכלל במצב נסיעה?

תודה

פורסם

בסקודה פאביה שנים 2008-2010 (כל דגמי האבזור) אם לוחצים על השפיץ של איפוס הטריפ ק"מ מעל כמה שניות רצוף (כשהמנוע כבוי), מקבלים תצוגה של כמות הקילומטרים שאפשר לנסוע עד הטיפול הבא. אם לוחצים עוד פעם מקבלים גם את מספר הימים שנותרו עד הטיפול.

תנסו גם בפולקסווגן פולו מאותם השנים, זה אותו רכב רק עם עטיפה חיצונית שונה - אמור לעבוד.

פורסם

בג'יפ פטריוט

-פנס נסתר נשלף באיזור תא המטען

-הפעלת צופר לרגע כאשר פותחים או נועלים את הרכב - קיים רק בתפריט טכנאים שאין לא מושג איך להיכנס אליו :oops:

זה מה שהצלחתי למצוא "נסתר" בינתיים

פורסם

סוזוקי גראנד ויטארה 2012:

יש כפתור מיוחד שגורם לשני ספרינקלרים לעלות מהטמבון ולהשפריץ מים על הפנסים הקדמיים, לאחר מכן הווישרים מנקים אותם.

הרכב אצלי כמעט שנה ורק לפני שבוע כשלחצתי בטעות על הכפתור עם הרגל מישהו צעק לי לגבי זה ברמזור.

פורסם
סוזוקי גראנד ויטארה 2012:

יש כפתור מיוחד שגורם לשני ספרינקלרים לעלות מהטמבון ולהשפריץ מים על הפנסים הקדמיים, לאחר מכן הווישרים מנקים אותם.

הרכב אצלי כמעט שנה ורק לפני שבוע כשלחצתי בטעות על הכפתור עם הרגל מישהו צעק לי לגבי זה ברמזור.

הרכב מצוייד בקסנון עם שטיפת פנסים.לא פיצ'ר אלא ציוד תיקני.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

א. אי אפשר לעשות פול גז בניוטרל: בהילוך סרק המחשב יאפשר להגיע ל - 4,000 סל"ד בלבד.

ב. אי אפשר לנעול הילוך בתיבת DSG: אפילו אם נוהגים על טיפטרוניק, המחשב יעלה הילוך לבד כאשר הקו האדום מתקרב.

ג. כפתור פתיחת תא המטען דבילי לחלוטין: במקרה של הפולו, כי הוא משחרר את הנעילה, אבל עדיין צריך לפתוח עם היד. :lol:

ד. כפתור נסתר לאיפוס מחשב דרך :נמתחת לידית שליטת המגבים ישנו כפתור קטן נסתר, אשר לחיצה עליו מאפסת את מחשב הדרך.

ה. שסתום שחרור אוויר במיכל דלק: בפתח התדלוק ישנו שסתום קטן, אשר לחיצה עליו מוציאה את מחסום האוויר במיכל דלק ומאפשרת תדלוק של כמה ליטרים נוספים. מיועד לנסיעות ארוכות במיוחד.

ו. תא כפפות כפול: בתוך תא הכפפות ישנו תא נסתר לאכסון ספר רכב.

ז. תא נסתר לאכסון אפוד זוהר: מתחת לתא הכפפות בצד ימין ישנו כיסוי פלסטיק, אשר נראה יותר כמו פתח שירות, אבל זה בעצם תא מיוחד לאכסון אפוד זוהר.

יש פיצ'ר נוסף שלא ציינת:

לחיצה בודדת על לחצן שחרור נעילת תא מטען (הכפתור האמצעי) משחררת אך ורק את תא המטען.

כאשר סוגרים את הדלת התא מטען ינעל (מאושר על ידי הבהוב של פנסי האיתות)

במצב הזה כל הרכב נעול מלבד דלת המטען שפתוחה, זה טוב אם אתה עושה קניות למשל ומוציא דברים מהתא מטען.

אותו טריק עובד גם על כל שאר הדלתות חוץ מדלת הנהג.

נגיד והשארת את דלת הנוסע פתוחה, לחיצה על לחצן הנעילה ינעל את כל הדלתות

כאשר תסגור את הדלת שפתוחה היא גם תינעל ואורות האיתות יהבהבו לאישור

Instagram:

VWPolo6R

פורסם
יש פיצ'ר נוסף שלא ציינת:

לחיצה בודדת על לחצן שחרור נעילת תא מטען (הכפתור האמצעי) משחררת אך ורק את תא המטען.

כאשר סוגרים את הדלת התא מטען ינעל (מאושר על ידי הבהוב של פנסי האיתות)

במצב הזה כל הרכב נעול מלבד דלת המטען שפתוחה, זה טוב אם אתה עושה קניות למשל ומוציא דברים מהתא מטען.

אותו טריק עובד גם על כל שאר הדלתות חוץ מדלת הנהג.

נגיד והשארת את דלת הנוסע פתוחה, לחיצה על לחצן הנעילה ינעל את כל הדלתות

כאשר תסגור את הדלת שפתוחה היא גם תינעל ואורות האיתות יהבהבו לאישור

צודק !

בנוסף הזכרת לי עוד פיצ'ר ששכחתי הקשור לנעילה המרכזית בפולו.

אחרי שאתה פותח את הרכב עם השלט, אבל מאיזושהי סיבה לא פותח פיזית את הדלת או את תא המטען, הרכב ינעל אוטומטית אחרי כ- 30 שניות .

המערכת הזאת מעניקה לך הגנה מפני פתיחה לא רצויה של הרכב; לדוגמא הכפתור של השלט נלחץ לך לבד בתוך הכיס או שפתחת את הרכב אבל חזרת הביתה להביא משיהו ושכחת לנעול את הרכב בתהליך.

פיצ'ר נחמד דווקא...:-D

זמין 8)

פורסם

מתקרב.

בכלל בכלל לא דבילי!

במקרה שלי (גולף) זה גם כן חי וקיים ומאוד עוזר, במיוחד כשחוזרים מקניות, או שניגשים לרכב לקחת אך ורק משהו מתא המטען, מבלי בעצם צורך להגיע לתא הנוסעים, אתה פשוט פותח את הרכב עם הלחץ האמצעי של תא המטען, הוא פותח כמובן רק את הדלת האחורית, לאחר שאתה סוגר - הרכב ננעל בחזרה. מאוד פרקטי. צריך לדעת מתי לנצל את זה.

אפרופו פיצ'רים,

מישהו יודע אם בגולף 2007 קומפורטליין, יש בקרת אקלים (שמראה את הטמפ' מחוץ לרכב? היה לי במאזדה וזה דיי חסר עכשיו) בנוסף אם יש מקום בארץ שמתקין אפשרות לקפל את המראות ברכב, כמו ברכבי היוקרה והרכבים החדשים יותר? וכמה זה עולה? סתם מסקרנות...

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...