Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה לי מגביל דווקא המילה הנכונה :wink:

מסקרן אותי איך אני יכול לבדוק אם ה-98 שאני מתדלק אכן 98... למישהו יש רעיון?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
נראה לי מגביל דווקא המילה הנכונה :wink:

מסקרן אותי איך אני יכול לבדוק אם ה-98 שאני מתדלק אכן 98... למישהו יש רעיון?

אם הרכב מיועד ל- 98 והמנוע לא מצלצל כשאתה ממלא 98 אז מדובר ב- 98.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אין לי רכב גודש, בסך הכל אטמוספרי עם יחס דחיסה יחסית גבוה. 2 חברים שגודשים ומתדלקים באותה תחנה לא באים בטענות ואין צילצולים והכל בסדר (זו תחנה שמתדלקים בה המון בעלי רכבי ספורט), אבל עדיין הייתי רוצה לבדוק. אין לי בעיה להכניס ליטר לבקבוק מים ולבדוק זאת. השאלה היא איפה אפשר לבדוק? טוב, גלשנו מנושא השירשור. אם למישהו התשובהף אשמח בפרטי. תודה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כדי לבדוק תזקק למעבדה משוכללת. אין לך ברירה - עליך לסמוך על הרשויות.

איני יודע מאין בא חוסר האמון בתוצרת הארץ. כבר זמן רב שלא נתקלנו בזיופי דלק (להוצא התקלות של הסולר במקום בנזין, אבל כאן מדובר בתקלות נקודתיות, לא בזיוף מכוון). התחנות והחברות למדו את הלקח, זיוף אחד שהתגלה והתחנה סובלת מסחרית משך תקופה ממושכת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ניסיתי לתדלק 98 היום, אבל לא מצאתי תחנת פז שיש בה 98 (בדקתי 2..). יש תחנות פז באזור חיפה עם אוקטן 98 בכלל ?

(אני עם פזומט).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אם זה פזומט של העבודה יש סיכוי שאתה חסום ל 98.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הייתי באותה חברה לפני כמה שנים עם המזדה 3 2.0 והייתי מתדלק 98 קבוע בלי בעיה.

הבעיה לא שזה חסום אלא שפשוט לא קיימת משאבה בתחנה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מניסיון הדלקן לא חסום ל-98 בדרך כלל - אך המעסיק עלול לא לאהוב את הנטיה לתדלק 98 - וזאת בלשון המעטה. פעם פעמיים לא נראה לי שמישהו יעשה מזה עניין. באופן קבוע - לא הייתי מנסה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...