Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז חזרתי מעט עצבני ממקרה שקרה לי היום, לאחר שקיבלנו את הרכב החדש (I30) חניתי היום בחנייה של קניון היחידה שהייתה פנוייה ובאוטו לידי ישבו 2 "ערסים" חיכו בתוך האוטו שלהם מן אופל אסטרה ישנה מאוד, נכנסתי לחנייה הם הסתכלו על האוטו ולא הזיזו ממנו את העיין לשניה.

ראיתי שמשהו איתם לא בסדר אבל פשוט המשכתי בשלי במקום לחפש חנייה אחרת (אם לא הייתי ממהר גם הייתי עושה את זה).

עליתי 5 דקות בדיוק להביא משהו, אני חזור למטה אני רואה את כל החלון של הנהג ביריקות והנחתי שזה הם כי כמובן הרכב שלהם היו צמוד לשלי וכל החלון יריקות מהצד שהם חונים - בצד השני היה קיר.

במקרה הייתה לי כוס של ארומה באוטו מלאה באייס קפה והייתי בהתלבטות אם פשוט לפתוח חלון לזרוק את הכוס פתוחה לאוטו שלהם ולתת גז משם או פשוט להתעלם.

חשבתי על זה עוד פעם והרגעתי את עצמי שאני לא צריך באלגן עכשיו למרות שבא לי בטוב קצת אדרנלין ואקשן.

למזלי זה לא נזק של שריטה עם מפתח או כל דבר אחר בילתי הפיך.

השאלה היא כזאת: איך לדעתכם צריך לפעול במקרה כזה? לגשת ולדבר איתם בתקווה שלא ידקרו אותך או יוציאו עלייך סכין? להתעלם ולהמשיך בשלך בזמן שהם יעשו את זה גם לרכבים הבאים שיבואו? אני לא יכול לסלוח בחיים לאנשים שפוגעים ברכוש שיקר לאחרים (ובכל רכוש בפרט.)

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תראה אני מודע לזה שזה מרגיז ביותר,

אך עם זאת תהיה הצד החכם ואל תלבה את האש בכך שתחזיר להם בצורה כלשהי.

(לא ממולץ לדבר בהגיון עם אנשים כאלה אז עדיף שלא תדבר איתם)

פורסם

סביר להניח שהם היו מחפשים תיגרה,ולך תדע לאן זה היה מתפתח,עדיף להתנהג כמו שעשית,כי נזק לא נגרם,אתה נסעת משם על הרכב החדש שלך ולהם נשאר רק להזיל ריר עליו. הקנאים ימותו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ראשית כל, יפה מאוד שנהגת באיפוק. לא שווה להיכנס לריב עם פרא אדם כמו אלה שירקו על השמשה.

אי אפשר להבין מה עובר לאותו חיה ב"מוח" לירוק על רכב חדש שחונה לידך, או בכללי ברחוב. נטו בגלל קנאה.

לפחות היה מזל שהחליטו רק לירוק ולא להשחיט גם את הרכב עם שריטות.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם
תראה אני מודע לזה שזה מרגיז ביותר,

אך עם זאת תהיה הצד החכם ואל תלבה את האש בכך שתחזיר להם בצורה כלשהי.

(לא ממולץ בהגיון לדבר עם אנשים כאלה אז עדיף שלא תדבר איתם)

מצד אחד אני חושב בדיוק כמוך, לא לדבר עם אנשים כאלה ולהמשיך פשוט הלאה.

מצד שני אתה מסכים איתי שזה לא הגיוני בעליל שאנשים פוגעים לך ברכוש ואתה חסר אונים? כי ביום אחר בן משפחה יחנה שם או כל אחד אחר ובאמת שלא תהיה להם בעיה לעשות את זה גם לו.

פורסם

ברור שזה לא הגיוני ומעצבן בטירוף,אבל זה הטבע של חלק מהאנשים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש אנשים שלא כדאי להתעסק איתם.

רק היום מצאתי על הרכב שלי אבנים. :roll: אני רק יכול לשער שאם הייתי תופס את אותו ילד (כי ילדים, וההורים שלהם לא מבינים שמגרש חניה נועד שמכוניות יחנו שם ולא למשחקי ילדים), זה לא היה נגמר לו נחמד כל כך. (לא אשתמש באלימות כמובן)

למזלו הרב אין נזק לרכב. אני סבור שמדובר בילדים מהחנייה.

אם אני אתפוס אותו פעם הבאה כנראה שהוא יקבל הרבה מאוד צעקות ואת כל העצבים שלי. מצידי שההורים שלו יבואו ויגידו לי משהו.

את האמת שעד עכשיו היה שקט :) 3 שנים מאז הצעקות האחרונות לא התקרב שום ילד או כדור לרכב שלי או של ההורים. :-D

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
סביר להניח שהם היו מחפשים תיגרה,ולך תדע לאן זה היה מתפתח,עדיף להתנהג כמו שעשית,כי נזק לא נגרם,אתה נסעת משם על הרכב החדש שלך ולהם נשאר רק להזיל ריר עליו. הקנאים ימותו.

אתה צודק נזק לא נגרם לכן ממש שמרתי על איפוק והמשכתי משם, עד כמה שאני יודע אתה מאזור מעלות אז המקרה אירע בחנייה של הצים סנטר אתה בטח מכיר.

ראשית כל, יפה מאוד שנהגת באיפוק. לא שווה להיכנס לריב עם פרא אדם כמו אלה שירקו על השמשה.

אי אפשר להבין מה עובר לאותו חיה ב"מוח" לירוק על רכב חדש שחונה לידך, או בכללי ברחוב. נטו בגלל קנאה.

לפחות היה מזל שהחליטו רק לירוק ולא להשחיט גם את הרכב עם שריטות.

באמת מה עבר לאותו פרא אדם במוח, וכמובן שזה בגלל קנאה ואת הלקח של היום למדתי שגם אם אין חנייה והיחידה הפנוייה היא עם טיפוסים כאלה אני אחפש אחרת בכוח.

יש אנשים שלא כדאי להתעסק איתם.

רק היום מצאתי על הרכב שלי אבנים. :roll: אני רק יכול לשער שאם הייתי תופס את אותו ילד (כי ילדים, וההורים שלהם לא מבינים שמגרש חניה נועד שמכוניות יחנו שם ולא למשחקי ילדים), זה לא היה נגמר לו נחמד כל כך. (לא אשתמש באלימות כמובן)

למזלו הרב אין נזק לרכב. אני סבור שמדובר בילדים מהחנייה.

אם אני אתפוס אותו פעם הבאה כנראה שהוא יקבל הרבה מאוד צעקות ואת כל העצבים שלי. מצידי שההורים שלו יבואו ויגידו לי משהו.

את האמת שעד עכשיו היה שקט :) 3 שנים מאז הצעקות האחרונות לא התקרב שום ילד או כדור לרכב שלי או של ההורים. :-D

במקרה שלך אתה מדבר על ילדים קטנים שתירוץ של "הם קטנים הם לא יודעים מה עושים" עוד איכשהו היה מתקבל כאן.

נסה לתאר לעצמך מה היה קורה עם היית צועק אפילו על ילדים בכיתה ו' קצת חמומים במוח.. ולא חסרים מקרים.

לדוגמא: http://www.haaretz.co.il/news/law/1.1700586

זה מרגיש כמו חוסר אונים גדול במדינה שלנו.

פורסם

אני הייתי נוהג אחרת, אבל בצורה קצת יותר חכמה.

מסביר...

אני הייתי פשוט ניגש לרכב של הערסים בחיוך ושואל אותם ברוגע, נועם ובתמימות אם הם ראו מישהו בחמש הדקות האחרונות שניגש לרכב וירק על החלון.

סביר להניח שהם יגידו שהם לא ראו דבר...

אחרי התשובה הצפויה של הערסים, אני פשוט אזהיר אותם שכנראה יש כמה בני זו**ת בסביבה שמשחיתים רכבים וכדאי לפקוח עין על הרכב.

:lol:

זמין 8)

פורסם

אכן מכיר את המקום,אני חונה שם תמיד בסוף ככה שרק לי יש מקום להיכנס,אם אתה נכנס לחניה מהכיכר תפנה ימינה ותיסע ישר עד הגדר,מצד ימין אתה תיראה חניה של 2,בפועל רק אחד נכנס לשם.

אתה ממעלות גם?

פורסם
במקרה שלך אתה מדבר על ילדים קטנים שתירוץ של "הם קטנים הם לא יודעים מה עושים" עוד איכשהו היה מתקבל כאן.

נסה לתאר לעצמך מה היה קורה עם היית צועק אפילו על ילדים בכיתה ו' קצת חמומים במוח.. ולא חסרים מקרים.

לדוגמא: http://www.haaretz.co.il/news/law/1.1700586

זה מרגיש כמו חוסר אונים גדול במדינה שלנו.

זה גם לא מקובל עליי.

לילדים האלו יש הורים. אם ההורים שלהם לא מסוגלים לתת להם חינוך אז כנראה שאני צריך קצת לצעוק עליהם.

ככה או ככה, כן, הדורות מתדרדרים משנה לשנה, זה עצוב. אני חושב שהשנתון שלי היה עוד איכשהו סביר, המצב משנתון לשנתון גם מתדרדר. אוי לא, שנה הבאה 96' מתגייסים :( סוף העולם מגיע!

מסביר...

אני הייתי פשוט ניגש לרכב של הערסים בחיוך ושואל אותם ברוגע, נועם ובתמימות אם הם ראו מישהו בחמש הדקות האחרונות שניגש לרכב וירק על החלון.

אחרי התשובה הצפויה של הערסים, אני פשוט אזהיר אותם שכנראה יש כמה בני זו**ת בסביבה שמשחיתים רכבים וכדאי לפקוח עין על הרכב.

אהבתי את הרעיון :lol::lol::lol:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מסביר...

1. מה הטעם בזה שהיית אומר להם שיש בסביבה כמה בני זו**ת שמשחיתים רכבים, הרי הם יודעים שהם הבעיה כאן.

2. אתה בטוח מכיר את הערסים המתחכמים של "כן אני ירקתי, מה תעשה?"

אתה צריך משהו שגם הם יתחילו לפחד ממנו וירגישו מאויימים.

אכן מכיר את המקום,אני חונה שם תמיד בסוף ככה שרק לי יש מקום להיכנס,אם אתה נכנס לחניה מהכיכר תפנה ימינה ותיסע ישר עד הגדר,מצד ימין אתה תיראה חניה של 2,בפועל רק אחד נכנס לשם.

אתה ממעלות גם?

נכון החניה שם בדר"כ תמיד פנוייה, ואם אתה נכנס מהכיכר וישר פונה שמאלה, יש שם מקום חנייה קטן ורחוק שהרבה מעדיפים לא לחנות שם בגלל המרחק, זו גם אופציה טובה.

וכן אני גם ממעלות :-)

פורסם
1. מה הטעם בזה שהיית אומר להם שיש בסביבה כמה בני זו**ת שמשחיתים רכבים, הרי הם יודעים שהם הבעיה כאן.

כל הפואנטה זה לקרוא להם "בני..." בפרצוף, בלי באמת לקרוא להם "בני..." בפרצוף.

זמין 8)

• תוכן חדש...