Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או שהייתי מוציא פטיש מהבאגאז' ודופק להם לתוך הפח, ואז מאלץ אותם להתקרב אליי. אני לא מאלה ששותקים במצבים כאלו. זה בטח טפשי אבל זה מה יש.

אולי שהייתי מתחכם ומשחק אותה כאילו אני מתקשר לחבר שלי מהיס"מ. או שאולי הייתי הולך לקב"ט של הקניון ומבקש ממנו לבוא לבדוק נזק שנגרם לרכב, אולי הוא יוכל להוציא וידאו מאיזו מצלמה.

:roll:

טוב אחי

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תאמת אין לי מושג מה הייתי עושה במקומך :oops:

סביר להניח שהייתי נכנס איתם לתגרה שהייתה יכולה להסתיים בכך שהייתי נכנס לסטטיסטיקה כמו אריק כרף ז''ל ויכול להיות שהייתי פוצע אותם, אי אפשר לדעת מה יקרה.

אני נחשב כבחור גדול, חלק יראו בי בריון אבל מה אני יכול לעשות נגד אקדח או סכין :?

אבל למזלי יש לי אופטרה חבוטה ושרוטה שכבר לא אכפת לי כל כך מעוד שריטה פה ושם :wink:

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

אני פשוט הייתי עולה לאוטו, יוצא מהחניה, מצלם את הרכב שלהם או רושם את המספר והולך למשטרה להתלונן על תקיפה.

אולי עושים עם זה משהו ואולי לא. עדיין, לא יהיה להם כיף לקבל את שיחת הטלפון מהמשטרה, גם אם הם לא ייענשו.

חבל שאין לך את התמונה של הרכב שלהם. היית יכול להעניש אותם דרך פייסבוק.

פורסם

עזוב אותך. חבל על הזמן שלך והעצבים. באמת.

יש כל כך הרבה מה להפסיד בלהכנס לתיגרה עם דפרים כאלה...

* יכולת להיפצע

*להיהרג

* לפצוע

*להרוג

בכל סיטואצייה אתה המפסיד. לא היתי מתעקב על זה אפילו. מפעיל וישרים עם שפריצר ונוסע ברכה.

סיטואצייה לא נעימה, מסכים. היתי בכאלה שנגמרו מצויין עבורי יותר מדי פעמים. היו כאלה שפחות. היום יש ילדים, משפחה, אישה... אין לי זמן וחשק לכל הממורמרים. תאמין לי, גם אם הית מוציא לום מהרכב שלך ושולח אותם לפחחות, הית עוד מקבל מהם תביעה על הנזק.

כשיש ברירה תבחר בלא להתעסק בדברים לא חשובים.

עשית בשכל. אל תאכל את עצמך. יצאת -ג-ד-ו-ל-!!!

הנה לך מקרה בקצרה, לפרופורצייה. בחור שניסו לגנוב לו את הרכב ואזעקת הביפר ציפצפה. הוא ירד למטה ושבר לגנבים את הברכיים עם עלת ביסבול. אותם שיחררו אחרי מס' שבועות והם תבעו אותו בסכומי עתק.

כיייף?!

פורסם

עם חיות אדם צריך להתנהג כמו חיות אדם אין מה לעשות ומה שאני הייתי עושה זה מוציא את הלום שמתחת למושב ופשוט מנפץ להם את השמשה ואם הם היו יוצאים הייתי שובר להם את הידיים והרגלים בלי לרחם גם אם צריך להכנס לכלא לתקופה קצרה אין ברירה

כי ברגע שמוותרים להם ושותקים אז הם מרגישים גברים.כאלו חלאות צריך לסרס ולחתוך להם את הלשון כי היום זה יריקות מחר זה

דקירות ומחרתיים זה שוד אלים כלפי זקן או זקנה.

רק חבל מאוד שבתי המשפט מלטפים אותם בכפפות של משי במקום לתת להם להירקב בכלא.

בגלל זה אסור לוותר להם כי אם תוותר זה יתן להם לגיטימציה להמשיך והיום זה אתה מחר זה אני ומחרתיים זה יכול לקרות לאבא שלך.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

כולם פה נהיו מאחורי המסך סיירת מטכל, עלות מרדפים שבירת ידיים וכלא. תעשו טובה....לא הייתם יוצאים פראיירים רק במחשב, במציאות אף אחד לא יכול להתמודד מול מצב כזה. לפעמים אפילו מביאים 5 שוטרים רק כדי להשתלט על מטורף אחד ולהביא אותו למעצר. יש מליון סיבות למה לשבור לאנשים את הידיים או את הפרצוף אבל בלתי אפשרי לתקן את כל העולם. העצה הכי טובה זה- תנסה להתגונן רק לצורך הגנה עצמית בעת תקיפה פיזית, כל השאר זה לעשות בדרכים של חוק.

פורסם

הייתי רושם את המספר רכב שלהם, בהתקלות הבאה שהיתי רואה את הרכב חונה,

היתי עושה להם את הנזק שעשו לך..

אבל כנראה שגם אני הייתי מתאפק בסוף.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

שרדת כדי לספר על כך בפורום מבלי להזדקק לאשפוז?

כנראה שנהגת נכון.

יש המון מתחכמים שהיו נוהגים אחרת ולך תדע איך תסיים את זה.

יש לי חבר שפעם בגיל הטיפשעשרה ״סבל״ מעודף בטחון עצמי, הסוג הזה של בחורים שיבואו אלייך במועדון וירקדו לך ״על הראש״ רק כדי לעצבן אותך ועוד כל מיני שטויות מעצבנות.

יום אחד הוא נסע בבת ים ועשה דווקא לאיזו מכונית שרצתה להשתלב וחסם אותה תו״כ שהוא צוחק לנהג, הרכב ההוא השתלב מאחוריו, הנהג ההוא עקף אותו וחסם את רכבו של החבר.

את האגרוף הנהג ההוא השחיל לחבר שלי לתוך הפנים דרך חלון הצד (החלון היה חצי סגור), אחרי האגרוף הראשון הגיעו עוד כמה סטירות מצלצלות.

אותו נהג גם אמר לו שהוא מוזמן להתלונן במשטרה אם בא לו לראות איך הוא מזיין גם את כל המשפחה שלו.

החבר וויתר על התלונה כמובן ומאז חתך לעצמו את הביטחון העצמי בחצי.

אנשים, אל תנסו להיות צודקים או גיבורים, יש מספיק דפוקים בחוץ שלא סופרים אתכם או את המשטרה ממטר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תגיד אתה אמיתי? ירקו לך על החלון של האוטו אז זה עיצבן אותך כל כך שהיית חייב לבוא ולכתוב על זה בפורום?

יש לי שאלה לחברי הפורום, האם אתם חושבים שרוגטקה תהיה מענה הולם ללשלשת ציפורים?

פורסם

מקס מה אתה מתכוונן להגיד?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מקס מה אתה מתכוונן להגיד?

שעצם זה שהוא חשב אם להחזיר להם וכיצד, נראה לי תמוה. דפיקה או שריטה עוד אפשר להבין שאנשים לוקחים קשה, אבל לכלוך על החלון? למען הבריאות הנפשית שלך, קח את האוטו יותר בקלות.

פורסם

איך אפשר לקחת כזה דבר בקלות? אתה רוצה להגיד שזה לא מעצבן אותך אם זה היה קורה לך? ירקה משמעותה זילזול בך.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שרדת כדי לספר על כך בפורום מבלי להזדקק לאשפוז?

כנראה שנהגת נכון.

יש המון מתחכמים שהיו נוהגים אחרת ולך תדע איך תסיים את זה.

יש לי חבר שפעם בגיל הטיפשעשרה ״סבל״ מעודף בטחון עצמי, הסוג הזה של בחורים שיבואו אלייך במועדון וירקדו לך ״על הראש״ רק כדי לעצבן אותך ועוד כל מיני שטויות מעצבנות.

יום אחד הוא נסע בבת ים ועשה דווקא לאיזו מכונית שרצתה להשתלב וחסם אותה תו״כ שהוא צוחק לנהג, הרכב ההוא השתלב מאחוריו, הנהג ההוא עקף אותו וחסם את רכבו של החבר.

את האגרוף הנהג ההוא השחיל לחבר שלי לתוך הפנים דרך חלון הצד (החלון היה חצי סגור), אחרי האגרוף הראשון הגיעו עוד כמה סטירות מצלצלות.

אותו נהג גם אמר לו שהוא מוזמן להתלונן במשטרה אם בא לו לראות איך הוא מזיין גם את כל המשפחה שלו.

החבר וויתר על התלונה כמובן ומאז חתך לעצמו את הביטחון העצמי בחצי.

אנשים, אל תנסו להיות צודקים או גיבורים, יש מספיק דפוקים בחוץ שלא סופרים אתכם או את המשטרה ממטר.

הקדמה:

אני לא אוהב להשתמש בביטויים כאלו ולהאדיר את שמם של עבריינים כי אני אישית מתעב עבריינות ובריונות כלשהי, אם זה היה תלוי בי הייתי מחסל את כל העבריינים למיניהם ומשפחות הפשע כמו שמחסלים מחבלים, עם טילים מונחים ממסוקים או מזלטי"ם, בלי משפט ובלי נעליים. למה? ככה. סוחר סמים אחד גורם יותר נזק בפועל ממחבל שמתפוצץ בלובי של מלון והורג 30 אנשים, נקודה. אבל עם כל זה צורך הענין אני אשתמש במושגים רלוונטיים.

לענין עצמו:

אני לא אומר שכדאי להתעסק עם כל אחד, יש בהחלט טיפוסים שלא הייתי מציע לבן האדם הממוצע (או בעצם לכל אחד) להתעסק איתם. עצוב אבל זו המציאות בתרבות המערבית והחוק חסר השיניים שלנו. בוא נגדיר את הטיפוסים האלו כ "עבריינים כבדים" או אם תרצה "עבריינים אמיתיים", כאלו עם אומץ, שלא מפחדים מאף אחד כולל המשטרה, מכירים (שוב, לצערי) את כל הטריקים. ואני לא מדבר על משפחת אברג'יל אלא זה יכול להיות כל אחד שהחוק והאכיפה העלובים בארץ נתנו לו להגיע למצב שהוא לא מפחד מכלום.

הקטע הוא שטיפוסים כאלו כמו בסיפור של השרשור הזה, שיורקים על רכב בגלל שהוא נראה חדש, מתוך קנאה או כל שטות אחרת, אינם עבריינים "אמיתיים" אלא מה שנקרא "ערסים" או "ערסים לייט" או "עברייני צעצוע". אתה מבין ידידי? עברייני צעצוע כאלו ברוב המקרים יתגלו כרעש וצלצולים בלבד. כאלו שאם תגלה נחישות ותלך איתם לאיזושהי סוג של התקפה, תגלה שסף הפחד שלהם לא גבוה, לא באמת.

כמובן שיש מקרי קיצון שיכולים גם להגיע לדקירות ולרצח. כמובן שמי שחושש שיוציאו עליו סכין, שלא ייכנס מלכתחילה למצבים כאלו.

עבריינים "רציניים" לא ייכנסו בכלל למצבים כאלו כי זה "לא מכבודם" להתעסק עם שטויות כאלו. סתם להתעלק על אנשים או על רכבם? נראה לך הגיוני?

חבר שלך כנראה יצא אדיוט ועצבן בן אדם לא נכון בצורה מכוונת, אם אתה מעצבן אנשים בכוונה, צפה פגיעה, זה לא חייב להיות דווקא עבריין כבד, אלא יכול להיות כל בן אדם עם פיוז קצר שלא ממש מפחד ממישהו, ברגע שאתה תוקף, צפה פגיעה.

במציאות אף אחד לא יכול להתמודד מול מצב כזה.

וואלה?

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
איך אפשר לקחת כזה דבר בקלות? אתה רוצה להגיד שזה לא מעצבן אותך אם זה היה קורה לך? ירקה משמעותה זילזול בך.

אני לא אשקר, זה היה מעצבן אותי, אבל הייתי שולף מהבגז' נייר ושפריצר ולאחר 10 שניות החלון שלי היה נקי והייתי שוכח מכל העניין. הבחור תכנן נקמה, בסוף פחד והבליג, כל הדרך הביתה רתח מכעס, לא נרגע ונכנס לכתוב על זה בפורום.

יריקה זה זלזול בך? גם הידחפות לפניך בזמן שאתה ממתין לירוק ברמזור, ובכל זאת, מי שמתעצבן ואח"כ ומנסה "להחזיר" בנהיגה פרועה וזיגזוגים היא אידיוט שעושה נזק לעצמו.

פורסם

מסכים לגבי המקרה שנתת,אבל שם אין השפעה על הרכוש שלך.

• תוכן חדש...