Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא אשקר, זה היה מעצבן אותי, אבל הייתי שולף מהבגז' נייר ושפריצר ולאחר 10 שניות החלון שלי היה נקי והייתי שוכח מכל העניין. הבחור תכנן נקמה, בסוף פחד והבליג, כל הדרך הביתה רתח מכעס, לא נרגע ונכנס לכתוב על זה בפורום.

יריקה זה זלזול בך? גם הידחפות לפניך בזמן שאתה ממתין לירוק ברמזור, ובכל זאת, מי שמתעצבן ואח"כ ומנסה "להחזיר" בנהיגה פרועה וזיגזוגים היא אידיוט שעושה נזק לעצמו.

פחות כעסתי מהיריקות, כעסתי בגלל שאם לדוגמא המקרה היה הפוך ואתה היית יורק על רכב של אנשים כאלה אתה יכול לתאר לעצמך איך זה היה נגמר, בעוד שכשהם יורקים לך על הרכב אתה סוג של חסר אונים, אז הם פוגעים בך (או ברכוש שלך שזה אותו הדבר) ואתה ממשיך ולא עושה כלום, הם רואים שהם בעצם יכולים לעשות מה שהם רוצים מבלי לקבל על כך "עונש" ובלי להרגיש רגשות אשמה או כל דבר אחר.

בקשר לשאר האנשים שהמליצו לכתוב את מספר הרכב ולהתקשר למשטרה על זה אמנם לא חשבתי וזה נראה לי הפתרון הכי טוב כאן, לתת למשטרה קצת להטריד אותם בתלונה שהרכב משתולל או כל דבר אחר, השאלה אם המשטרה באמת תעשה משהו עם המידע הזה כמו שיחה מכתב או כל דבר , או שהיא פשוט תשים רגל על רגל בטענה ש"זה לא מקרה חשוב" וילכו במקום זאת לחפש עבריינים בכבישים שנוסעים 100 קמ"ש בכביש של 90..

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה מגעיל גם אני חווה דבר כזה בבניין שלי ועדין לא תפסתי את החלאה שיורק מחלון בייתו .

וטוב שזה ניגמר רק ביריקות ולא בחריטות לא עלינו תתנחם בזה היום אנשים מרוב שכואב להם בלב הם משחיטים רכוש של אחרים

שיהיה סופ"ש רגוע .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
פחות כעסתי מהיריקות, כעסתי בגלל שאם לדוגמא המקרה היה הפוך ואתה היית יורק על רכב של אנשים כאלה אתה יכול לתאר לעצמך איך זה היה נגמר, בעוד שכשהם יורקים לך על הרכב אתה סוג של חסר אונים, אז הם פוגעים בך (או ברכוש שלך שזה אותו הדבר) ואתה ממשיך ולא עושה כלום, הם רואים שהם בעצם יכולים לעשות מה שהם רוצים מבלי לקבל על כך "עונש" ובלי להרגיש רגשות אשמה או כל דבר אחר.

זה בדיוק מה שאנשים לא מבינים בקטע של להגיב. אני תמיד אומר: תקבל סטירה ותשתוק, מחר תקבל אגרוף ותשתוק, אח"כ כבר יתחילו כמו בארה"ב לפתוח דלת ברמזור, לזרוק את הנהג\ת מהאוטו ולנסוע, ועוד כמה שנים יאנסו את הבת שלך באמצע הרחוב, ואף אחד לא יגיב כי כולם פחדנים.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

יוני איזה שטויות אתה מדבר תאמין לי.

כולה ירקו לו על הרכב מת העולם? מילא היה פגיעה בפח הייתי מבין שצריך להגיב.

החיים קצרים בשביל להתעסק בשטויות האלה ולהתעצבן.

וחוץ מזה בקשר לאונס שאתה מדבר עליו, מבטיח לך שרוב האנשים, גם הכי עדינים שיש יהפכו את עורם ברגע שיפגעו בילד שלהם.

תמיר.

פורסם

וחוץ מזה בקשר לאונס שאתה מדבר עליו, מבטיח לך שרוב האנשים, גם הכי עדינים שיש יהפכו את עורם ברגע שיפגעו בילד שלהם.

לא אמרתי שצריך להתעצבן (מי דיבר על להתעצבן בכלל?), אמרתי שצריך להגיב. איך בדיוק? כל אחד כראות עיניו.

בקשר לאונס, זו דוגמא קיצונית לאן אנחנו הולכים לאט לאט... לא כל הארץ זה בדיוק רמת אביב ג' (אני למשל גר בב"ש), פשוט היום נהיינו חברה כזו שאף אחד כמעט לא מסתכל טיפה החוצה מעבר ל ד' אמותיו. כולם פחדנים.

עזוב אם אונסים מישהו מהמשפחה, איך היית מגיב אם היית רואה סתם אונס? או סתם כמה ערסים מרביצים למישהו? או סתם פסיכי שמטריד איזו בחורה? אני יכול ליצור לך בשנייה עשרות סיטואציות שיכניסו כל אחד פה לסרטים על איך להגיב.

אני למשל לא מרשה לאשתי לצאת להליכה בערב אחרי שיורד חושך. עצוב אבל זו המציאות שאנחנו חיים בה. ולא מדובר בעזה, אלא כאן בב"ש, אחת הערים הגדולות בארץ. מה אני צריך שפסיכים למיניהם יטרידו אותה?

אמרתי כבר, אם זה היה תלוי בי, האכיפה פה הייתה ברמה כזו שאנשים היו מפחדים לגלות אפילו טיפת בריונות, כי הם היו חוטפים במקום. לבריונות אין מקום בחברה, מי שרואה את זה בקלות ראש, לא מבין א משמעות התופעה ובאיזה רמות זה משפיע על כל אחד ואחד מאיתנו, נרצה או לא נרצה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

פות"ש, הרכב שלך מהמם, תהנה ממנו ושימותו הקנאים.

אני במקומך הייתי עם חיוך יום שלם רק בגלל המחשבה שהם כל כך אכולי קנאה שהם ירקו על הרכב, וזה מעיד על כך שהם מרגישים אפסים שלא יצליחו להשיג דבר בחייהם חוץ מאופל ישנה ודפוקה מכל הכיוונים :-D האנשים האלה פשוט לא שווים את ההתייחסות שלך, המיץ של הזבל, חיות אדם.

פורסם
הקדמה:

אני לא אוהב להשתמש בביטויים כאלו ולהאדיר את שמם של עבריינים כי אני אישית מתעב עבריינות ובריונות כלשהי, אם זה היה תלוי בי הייתי מחסל את כל העבריינים למיניהם ומשפחות הפשע כמו שמחסלים מחבלים, עם טילים מונחים ממסוקים או מזלטי"ם, בלי משפט ובלי נעליים. למה? ככה. סוחר סמים אחד גורם יותר נזק בפועל ממחבל שמתפוצץ בלובי של מלון והורג 30 אנשים, נקודה. אבל עם כל זה צורך הענין אני אשתמש במושגים רלוונטיים.

לענין עצמו:

אני לא אומר שכדאי להתעסק עם כל אחד, יש בהחלט טיפוסים שלא הייתי מציע לבן האדם הממוצע (או בעצם לכל אחד) להתעסק איתם. עצוב אבל זו המציאות בתרבות המערבית והחוק חסר השיניים שלנו. בוא נגדיר את הטיפוסים האלו כ "עבריינים כבדים" או אם תרצה "עבריינים אמיתיים", כאלו עם אומץ, שלא מפחדים מאף אחד כולל המשטרה, מכירים (שוב, לצערי) את כל הטריקים. ואני לא מדבר על משפחת אברג'יל אלא זה יכול להיות כל אחד שהחוק והאכיפה העלובים בארץ נתנו לו להגיע למצב שהוא לא מפחד מכלום.

הקטע הוא שטיפוסים כאלו כמו בסיפור של השרשור הזה, שיורקים על רכב בגלל שהוא נראה חדש, מתוך קנאה או כל שטות אחרת, אינם עבריינים "אמיתיים" אלא מה שנקרא "ערסים" או "ערסים לייט" או "עברייני צעצוע". אתה מבין ידידי? עברייני צעצוע כאלו ברוב המקרים יתגלו כרעש וצלצולים בלבד. כאלו שאם תגלה נחישות ותלך איתם לאיזושהי סוג של התקפה, תגלה שסף הפחד שלהם לא גבוה, לא באמת.

כמובן שיש מקרי קיצון שיכולים גם להגיע לדקירות ולרצח. כמובן שמי שחושש שיוציאו עליו סכין, שלא ייכנס מלכתחילה למצבים כאלו.

עבריינים "רציניים" לא ייכנסו בכלל למצבים כאלו כי זה "לא מכבודם" להתעסק עם שטויות כאלו. סתם להתעלק על אנשים או על רכבם? נראה לך הגיוני?

חבר שלך כנראה יצא אדיוט ועצבן בן אדם לא נכון בצורה מכוונת, אם אתה מעצבן אנשים בכוונה, צפה פגיעה, זה לא חייב להיות דווקא עבריין כבד, אלא יכול להיות כל בן אדם עם פיוז קצר שלא ממש מפחד ממישהו, ברגע שאתה תוקף, צפה פגיעה.

וואלה?

קצת תיקונים לידע כללי של חברי הפורום הנכבד.

עבריין צעצוע הינו עבריין שישב זמן קצר בבית נוער לעבריינים/ בית סוהר (למבוגרים כן?!) - תקופה של כמה חודשים בודדים עקב עבירות קטנות כמו למשל פריצה, גניבה וכו'.... למשל האירוע שמדברים עליו בתקשורת עם הנערים שנכנסו לקהילה נחשבו עברייני צעצוע, עד שהבינו שהם רוצחים בדם קר.

החברה אוהבת לכנות כל אחד שמשחק אותה ערס כעבריין צעצוע אך זה לאו דווקא הפירוש הנכון.

אמת, עבריין אמיתי לרוב לא יצא עם מכונית חבוטה - אני לא אומר רכב שרד יוקרתי אבל לא משהו שנראה רע מאוד, אם הוא ממש מבוקש (זאת אומרת שיש הרבה רייטינג עליו) ייקח מכונית עממית אבל ממש לא חבוטה. נכון הדבר גם שעבריינים אמיתיים מזהירים כמה וכמה פעמים לפני שהם פועלים מהסיבה שמי שמתעסק איתם (מתווכח) כנראה לא מכיר את הזהות שלהם ודיי חבל להם (נו נו אירוני שיש להם מצפון מסויים), הם לא מתעסקים עם אנשים שאין להם עסק איתם קרי אדם זר ברחוב, הם גם לא אנשים שמחפשים תשומת לב, יש להם מספיק מרשויות החוק ומיריבים.

לפותח השרשור בהחלט כנראה היה מדובר בערסים ילדים, זה לא שיש לך רכב יוקרתי שאפשר לכנות (מבלי לזלזל ברכב שלך שאהוב עליי אגב).

לדעתי נהגת נכון באירוע אך לא נכון במניעה, אני במקומך לא הייתי חונה שם כאשר יש חשד, אצלי אגב זה תקף גם ברגע שאני רואה מכונית שחונה עקום או באופן מחשיד צמודה לקו החנייה.

באיזה עיר הקניון ? לא שמתי לב בשרשור.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
פות"ש, הרכב שלך מהמם, תהנה ממנו ושימותו הקנאים.

אני במקומך הייתי עם חיוך יום שלם רק בגלל המחשבה שהם כל כך אכולי קנאה שהם ירקו על הרכב, וזה מעיד על כך שהם מרגישים אפסים שלא יצליחו להשיג דבר בחייהם חוץ מאופל ישנה ודפוקה מכל הכיוונים :-D האנשים האלה פשוט לא שווים את ההתייחסות שלך, המיץ של הזבל, חיות אדם.

באמת אחת התגובות שהכי אהבתי, הם מקנאים במה שלא יהיה להם אף פעם (או בעוד הרבה זמן ואין להם כרגע) והם מרגישים ש"שלי" טוב יותר וזה פוגע להם באגו :wink:

קצת תיקונים לידע כללי של חברי הפורום הנכבד.

עבריין צעצוע הינו עבריין שישב זמן קצר בבית נוער לעבריינים/ בית סוהר (למבוגרים כן?!) - תקופה של כמה חודשים בודדים עקב עבירות קטנות כמו למשל פריצה, גניבה וכו'.... למשל האירוע שמדברים עליו בתקשורת עם הנערים שנכנסו לקהילה נחשבו עברייני צעצוע, עד שהבינו שהם רוצחים בדם קר.

החברה אוהבת לכנות כל אחד שמשחק אותה ערס כעבריין צעצוע אך זה לאו דווקא הפירוש הנכון.

אמת, עבריין אמיתי לרוב לא יצא עם מכונית חבוטה - אני לא אומר רכב שרד יוקרתי אבל לא משהו שנראה רע מאוד, אם הוא ממש מבוקש (זאת אומרת שיש הרבה רייטינג עליו) ייקח מכונית עממית אבל ממש לא חבוטה. נכון הדבר גם שעבריינים אמיתיים מזהירים כמה וכמה פעמים לפני שהם פועלים מהסיבה שמי שמתעסק איתם (מתווכח) כנראה לא מכיר את הזהות שלהם ודיי חבל להם (נו נו אירוני שיש להם מצפון מסויים), הם לא מתעסקים עם אנשים שאין להם עסק איתם קרי אדם זר ברחוב, הם גם לא אנשים שמחפשים תשומת לב, יש להם מספיק מרשויות החוק ומיריבים.

לפותח השרשור בהחלט כנראה היה מדובר בערסים ילדים, זה לא שיש לך רכב יוקרתי שאפשר לכנות (מבלי לזלזל ברכב שלך שאהוב עליי אגב).

לדעתי נהגת נכון באירוע אך לא נכון במניעה, אני במקומך לא הייתי חונה שם כאשר יש חשד, אצלי אגב זה תקף גם ברגע שאני רואה מכונית שחונה עקום או באופן מחשיד צמודה לקו החנייה.

באיזה עיר הקניון ? לא שמתי לב בשרשור.

כמה שאני אוהב את הרכב שלי אני מודע לזה שהוא לא רכב יוקרה או משהו בסגנון, וגם אני אחרי מעט חשבתי הגעתי למסקנה שהכי טוב להתעלם מכאלה ולתת להם להמשיך לקנא, אולי זה הדבר הכי כואב בישבילם שהם ידעו שלא תהיה להם כזאת - אפילו שזו רק יונדאי :wink:

אגב הקניון נמצא במעלות "צים סנטר"

פורסם

תגיד אתה רציני? אם מישהו היה בא עם עוד בן אדם ויורק על האוטו החדש שלך 10 פעמים והיית יודע בוודאות שזה הוא, לא היית מגיב? חברים לא יודע מה איתכם ומה עובר לכם בראש אבל זאת ממש פגיעה בכבוד ונעזוב בצד לרגע את האגו ואת הגועל. המינימום שבמינימום זה לאלץ את האנשים שעשו את זה שגם ינקו את זה (וישראלי אמיתי היה מכריח אותם לשלם על ניקוי כללי של כל הרכב למרות שהוא חדש). אני לא בעד לקחת את החוק לידיים ולהסתבך וכמובן שזה לא כדאי ולא מומלץ ואני לא מסית, אבל אסור לעבור בשתיקה לאנשים שעושים דברים כאלה כי פעם הבאה הם ישברו לרכב של מישהו אחר את השמשה הקדמית כי ממש בא להם עליו... אז תוציאו את הראש שלכם מהתחת כי כנראה שהוא תקוע שם עמוק

פורסם
במקרים כאלה אני מצטער שאני לא אנדרסון סילבה..הכי חמוד בעולם וגם הלוחם הטוב בעולם..........

גם העכביש לא חסין מפני דקירות/יריקות. ככה שפותח השרשור נהג בסדר גמור לפי דעתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני רק נזכר בסיפור שקרה לי

נסעתי ברחוב חד סיטרי והגיע רכב מולי נגד כיון התנועה,

עצרתי וחיכיתי שהבנאדם ייסע רוורס,

מה שקרה זה שהוא יצא עלי עם אלה משטרתית (ה' יודע מאיפה יש לו אותה)

ובנס ברחתי ברוורס בלי שרכבים אחרים חסמו אותי מאחורה....

משאיר את כולם בעשן:fist:

פורסם

לפעמים עולה בי המחשבה לקנות פורד F150 ולראות מי יעז לעשות לו משהו,

קצת רוורס לתוך האוטו ואין אוטו :twisted:

אנשים דרעק שלא מסוגלים לקבל "הצלחה" של מישהו אחר.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

[ATTACH]342558[/ATTACH]

אני רק נזכר בסיפור שקרה לי

נסעתי ברחוב חד סיטרי והגיע רכב מולי נגד כיון התנועה,

עצרתי וחיכיתי שהבנאדם ייסע רוורס,

מה שקרה זה שהוא יצא עלי עם אלה משטרתית (ה' יודע מאיפה יש לו אותה)

ובנס ברחתי ברוורס בלי שרכבים אחרים חסמו אותי מאחורה....

יש סרטון דומה ביוטיוב שבו שוטר מתדנב מצלם בחור שעשה עבירה.. אותו בחור יצא עליו עם אלה

בבקשה:

פתאום הבחור התקפל ועשה כל מה שאמרו לו כמו ילדה טובה, אולי כולנו צריכים להחזיק אקדח? אני מאוד מקווה שלא.

לפעמים עולה בי המחשבה לקנות פורד F150 ולראות מי יעז לעשות לו משהו,

קצת רוורס לתוך האוטו ואין אוטו :twisted:

אנשים דרעק שלא מסוגלים לקבל "הצלחה" של מישהו אחר.

אני חושב שהתבלבלת קצת F150 קצת קטן בישביל המשימה - בישביל זה יש את ה F650 :lol:

custom_mustang_f650.jpg

פורסם

עדיף שלא תחשוב על זה וכל עוד לא נגרם נזק אז חבל להטריד את המוח בהשלכות של המקרה.

לצערי הרב המדינה שלנו חדלה מלהתקיים לפני איזה 7 שנים ומאז שולטת פה תרבות ערסית המאפיינת קופים ממוצא מסויים שהכל מותר להם ורק תעז לדבר איתם , והכיווןן הוא רק מטה , תראה את הנוער של היום ותבין לאיפה אנחנו הולכים.

האנשים הנורמליים במדינה שלנו הופכים למיעוט ששבוי בידי החיות האלו.

לנסר 2007

• תוכן חדש...