Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

yaari30, ציינת שהם עוררו אצלך חשד ברגע שראית אותם. בשבילי זה מספיק כדי לתפוס מהם מרחק יותר מסביר.

במקרה שלך זה נגמר ללא השלכות, מגבון לח מעלים את היריקה, אך אם היו משאירים כמה מזכרות קבועות יותר בעזרת מפתח ונעלמים מהמקום, מה אז?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואו איזה סיפור הזוי. יריקות על הרכב? עוברים לי הרבה דברים בראש איך אנשים יכולים להזיק לרכב מתוך קנאה או משהו כזה אבל יריקות??? אלוהים ישמור, לאן הגענו?? :sad:

סביר להניח שיש מצב טוב שהייתי נכנס איתם לעימות, יכול להיות שבצורה של קללות או שהייתי מוציא פטיש מהבאגאז' ודופק להם לתוך הפח, ואז מאלץ אותם להתקרב אליי. אני לא מאלה ששותקים במצבים כאלו. זה בטח טפשי אבל זה מה יש.

יש מצב גם שאולי שהייתי מתחכם ומשחק אותה כאילו אני מתקשר לחבר שלי מהיס"מ. או שאולי הייתי הולך לקב"ט של הקניון ומבקש ממנו לבוא לבדוק נזק שנגרם לרכב, אולי הוא יוכל להוציא וידאו מאיזו מצלמה. לפעמים זו דרך חכמה לגרום לאהבלים כאלה לתפוס קצת פחד, יש מצב טוב שהם היו מסתלקים, יש גם מצב טוב שלא הייתי נותן להם בטענה שהם חשודים ואז הייתי מביא אותם שוב למצב שהם צריכים להגיב. ברוב המקרים יתגלה שכל האנשים ה"ערסים" האלו שמשחקים אותה גברים, הם בעצם פחדנים שמפחדים מהצל של עצמם כשצריך באמת להגיב...

בעולם האידאלי שלי חיות אדם כאלו לא היו קיימים כי הם היו יושבים בכלא, לא על זה אבל בטח על דברים אחרים :roll:

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

בהחלט טוב עשה הפותח שלא הגיב, מי שיונדאי חדשה גורמת לו למין מה שנראה כמין פרץ קינאה שכזה, חייב להיות מצויד בסף תסכול מאוד נמוך ומכאלו כדאי בהחלט להזהר.

פורסם
כל הפואנטה זה לקרוא להם "בני..." בפרצוף, בלי באמת לקרוא להם "בני..." בפרצוף.

בדיוק, ו.. אם תוסיף איזו קללה עסיסית כמו "תמות אמא של מי שעשה את זה" , הבבון ייקח את זה פי כמה קשה (:

לבבונים וברברים מסוג שתיארת קשורים מאוד לסינר של אמא'לה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

באמת צריכים לפחד ממשהו.

מזכיר לי מקרה בתור נער בן 17 שמרתי חניה לחבר, פתאום באו אלי חבורה עם אוטו חבוט וכמעט עלו עלי ואמרו לי לעוף מהחניה.

החבר שלי בדיוק הגיע, עם במוו I530 שחורה חדשה, בקיצור פלילית ביותר:wink:

החבר שקלט שמשהו לא תקין עם החברה פתח חלון שם 91 FM בפול ווליום(בדיוק היתה מחרוזת של ישי לוי)

וצפר להם שיעופו מהחניה, אני בשיאה האדישות אומר להם " אתם יודעים מי זה אבא שלי? הנה הוא הגיע"

הייתם צריכים לראות את הפנים שלהם, הם ביקשו סליחה ופינו את החניה:-D

תמיר.

פורסם

מישהו פה באמת חושב שאם תקללו אפילו בגוף שלישי לחלוטין את האמא של מי שעשה את זה, הם לא יקומו ויגידו "אנחנו עשינו את זה, עכשיו תקבל מכות"?

זה מתכון מעולה למות, למי שמעוניין בזה.

פורסם

יצאת בזול וטוב עשית-

בתכלס הפתרון הכי טוב היה פשוט להשתדל לא לחנות ליד כאלה ובשנייה שמשהו בהם נראה לך מוזר לצאת ולחפש חנייה אחרת,כי אם הם היו קצת יותר צרי עין ויצירתיים הם היו עוברים לך עם מפתח על הרכב ונוסעים משם ...

פורסם
יחיו הקנאים ויסבלו.

צודק צודק צודק! (ואולי עדיף שלא יחיו מכיוון שהם פוגעים ברכוש)

dog-in-car.jpg

אני באמת אשקול להכניס תוסף של בחור כזה לרכב 8)

yaari30, ציינת שהם עוררו אצלך חשד ברגע שראית אותם. בשבילי זה מספיק כדי לתפוס מהם מרחק יותר מסביר.

במקרה שלך זה נגמר ללא השלכות, מגבון לח מעלים את היריקה, אך אם היו משאירים כמה מזכרות קבועות יותר בעזרת מפתח ונעלמים מהמקום, מה אז?

נכון, מכיוון שמעולם לא קרה לי קודם שפגעו לי ברכב בכוונה אז פשוט חניתי שם והלכתי, את הלקח שלי אני למדתי אני גם לא אחנה אם החנייה היחידה תהיה במקום "עויין"

וואו איזה סיפור הזוי. יריקות על הרכב? עוברים לי הרבה דברים בראש איך אנשים יכולים להזיק לרכב מתוך קנאה או משהו כזה אבל יריקות??? אלוהים ישמור, לאן הגענו?? :sad:

סביר להניח שיש מצב טוב שהייתי נכנס איתם לעימות, יכול להיות שבצורה של קללות או שהייתי מוציא פטיש מהבאגאז' ודופק להם לתוך הפח, ואז מאלץ אותם להתקרב אליי. אני לא מאלה ששותקים במצבים כאלו. זה בטח טפשי אבל זה מה יש.

יש מצב גם שאולי שהייתי מתחכם ומשחק אותה כאילו אני מתקשר לחבר שלי מהיס"מ. או שאולי הייתי הולך לקב"ט של הקניון ומבקש ממנו לבוא לבדוק נזק שנגרם לרכב, אולי הוא יוכל להוציא וידאו מאיזו מצלמה. לפעמים זו דרך חכמה לגרום לאהבלים כאלה לתפוס קצת פחד, יש מצב טוב שהם היו מסתלקים, יש גם מצב טוב שלא הייתי נותן להם בטענה שהם חשודים ואז הייתי מביא אותם שוב למצב שהם צריכים להגיב. ברוב המקרים יתגלה שכל האנשים ה"ערסים" האלו שמשחקים אותה גברים, הם בעצם פחדנים שמפחדים מהצל של עצמם כשצריך באמת להגיב...

בעולם האידאלי שלי חיות אדם כאלו לא היו קיימים כי הם היו יושבים בכלא, לא על זה אבל בטח על דברים אחרים :roll:

באמת רעיון נחמד לשחק אותה כאילו אתה מתקשר למישהו אבל מה יותר טוב מלהתקשר באמת לאיזה מישהו עם רכב של "מאפיונרים" שנראה מפחיד שסתם יבוא לעשות רעש ולראות אותם מתכנסים בתוך עצמם :-)

בהחלט טוב עשה הפותח שלא הגיב, מי שיונדאי חדשה גורמת לו למין מה שנראה כמין פרץ קינאה שכזה, חייב להיות מצויד בסף תסכול מאוד נמוך ומכאלו כדאי בהחלט להזהר.

אתה צודק ב100%, זאת בסך הכל יונדאי I30 חדשה, כמובן שבגלל שהם נסעו ברכב שנת 95-96 זה נראה להם כמו חלום שלעולם לא יתגשם אצלם.

וזה לא שהצבע של היונדאי צועק "צומי", כמו שאתה יכול לראות בסמלון שלי היונדאי בצבע "אפור ליסינג".

תחייך, יצאת בזול! :wink:

אני תמיד אחייך גם אם לא אצא בזול, מי הם שאני אוריד את החיוך בגללם?

בדיוק, ו.. אם תוסיף איזו קללה עסיסית כמו "תמות אמא של מי שעשה את זה" , הבבון ייקח את זה פי כמה קשה (:

לבבונים וברברים מסוג שתיארת קשורים מאוד לסינר של אמא'לה.

ואם תיפול על מישהו קצת חמום במוח והוא כן יתוודה שזה הוא והוא ישמע שאמרת משהו על אמא שלו ואתה יודע איך דברים כאלה נגמרים אצל אנשים כאלו.

באמת צריכים לפחד ממשהו.

מזכיר לי מקרה בתור נער בן 17 שמרתי חניה לחבר, פתאום באו אלי חבורה עם אוטו חבוט וכמעט עלו עלי ואמרו לי לעוף מהחניה.

החבר שלי בדיוק הגיע, עם במוו I530 שחורה חדשה, בקיצור פלילית ביותר:wink:

החבר שקלט שמשהו לא תקין עם החברה פתח חלון שם 91 FM בפול ווליום(בדיוק היתה מחרוזת של ישי לוי)

וצפר להם שיעופו מהחניה, אני בשיאה האדישות אומר להם " אתם יודעים מי זה אבא שלי? הנה הוא הגיע"

הייתם צריכים לראות את הפנים שלהם, הם ביקשו סליחה ופינו את החניה:-D

רעיון גדול להגיע עם רכב של מאפיונרים (רכב שחור, חלונות שחורים ומוזיקה בווליום מ91FM :wink: )

אפשר גם להכין מראש בדיסק שיר אחד שיפחיד חבובים.

גדול הסיפור שלך אהבתי :lol:

מישהו פה באמת חושב שאם תקללו אפילו בגוף שלישי לחלוטין את האמא של מי שעשה את זה, הם לא יקומו ויגידו "אנחנו עשינו את זה, עכשיו תקבל מכות"?

זה מתכון מעולה למות, למי שמעוניין בזה.

צודק, והכי מרגיז שגם אם הם יקומו עלייך ותחזיר להם, אם יעצרו אותכם אתם תצאו אשמים וזה מחזיר אותך למצב של חוסר אונים.

יצאת בזול וטוב עשית-

בתכלס הפתרון הכי טוב היה פשוט להשתדל לא לחנות ליד כאלה ובשנייה שמשהו בהם נראה לך מוזר לצאת ולחפש חנייה אחרת,כי אם הם היו קצת יותר צרי עין ויצירתיים הם היו עוברים לך עם מפתח על הרכב ונוסעים משם ...

כמו שכבר ציינתי מעולם לא נגרם נזק לרכב בעבר על ידי אנשים צריי עין או כל אחד אחר, פשוט חניתי שם כי ידעתי שזה ל 5 דק', את הלקח שלי אני כבר למדתי אני אחפש חנייה אחרת גם אם זה אומר שאצטרך להמתין מספר דקות.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

עם מילה טובה ואקדח, משיגים יותר מאשר רק עם מילה טובה.

לעניין התגובה שלך - כנראה שזה היה הצעד החכם לעשות. בימים אלה לך תדע מה היה קורה שם. אני לא הייתי כזה חכם...

הבעיה היא שזה פשוט בלתי נתפס שאנשים יכולים לעשות דבר כזה ולא לשלם על כך. הפעם זה נגמר ביריקה, פעם הבאה זה מפתח לאורך הרכב, אחר כך זה צמיג חתוך, ואחרי זה כבר אין רכב.

ממש מעצבן אותי שהתגובה הראשונים שלנו כאנשים נורמליים היא להתרחק ולברוח.

קיבינימאט! מי הוא שהוא יעשה דבר כזה ולא ישלם על זה?! אלוהים אדירים איפה אנחנו חיים?!?! איך יכול להיות שהוא יעשה מה שבא לו ואני פשוט אצטרך להשלים עם זה ועוד להגיד תודה שהוא לא דקר אותי!!!!! אתם מבינים בכלל מה זה אומר בין השורות?!

אין אכיפה, אין ענישה, וככה זה ממשיך.

אני לא יודע אם הייתי מגיב כמו שאתה הגבת.

כנראה שאני הייתי מרים טלפון לחבר, אומר לו להגיע עם כל החברים, ושיביאו איתם כלי עזר. אחרי זה כבר הייתי מחליט אם לשבור להם את הברכיים או רק לגרום להם ללקק את החלון מהרוק שלהם.

כנראה שהייתי הולך על ברכיים + מרפקים + אצבעות. אני פשוט מסרב לקבל את העובדה שמישהו יכול לעשות דבר כזה ואני זה שיצטרך לברוח.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

למזלך רק ירקו ,שכח מזה ותסתכל באיזה אזור אתה חונה .

בהמות יש בכל מקום גם בחו"ל ואפילו בגרמניה שרכב שם זה דבר קדוש.

פורסם

מבאס... אבל הייתי מדפדף. כבר היו לי עימותים פרונטליים, מילוליים ופיזיים, שיצאתי מהם שלם ומרוצה, ובכל זאת עדיף להמנע. מצד שני, מלחמות צללים זה כבר הרבה יותר משעשע.

על ה-205 שלי נהגו לירוק ממשפחה אחת ספציפית. מרחתי להם חרא בידית של הדלת, מבפנים, ככה שלא רואים. מאז לא היו יריקות :roll: זה מדהים, איך אף פעם לא תפסתי אותם על חם ורק ניחשתי שזה הם (הילדים ככל הנראה), ואיך אף אחד לא ראה אותי מורח את החרא הזה, שההורים ודאי נתקלו בו. אבל זה הפסיק מייד! עד היום אני מתפלא.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
עם מילה טובה ואקדח, משיגים יותר מאשר רק עם מילה טובה.

עם אקדח זה לא בעיה. יש לי אקדח הבעיה שהוא רוב הזמן לא עליי, לא בגלל משהו פשוט לא בא לי להסתובב איתו (מקווה שאני לא אצטער על זה יום אחד...)

לעניין התגובה שלך - כנראה שזה היה הצעד החכם לעשות. בימים אלה לך תדע מה היה קורה שם. אני לא הייתי כזה חכם...

הבעיה היא שזה פשוט בלתי נתפס שאנשים יכולים לעשות דבר כזה ולא לשלם על כך. הפעם זה נגמר ביריקה, פעם הבאה זה מפתח לאורך הרכב, אחר כך זה צמיג חתוך, ואחרי זה כבר אין רכב.

ממש מעצבן אותי שהתגובה הראשונים שלנו כאנשים נורמליים היא להתרחק ולברוח.

קיבינימאט! מי הוא שהוא יעשה דבר כזה ולא ישלם על זה?! אלוהים אדירים איפה אנחנו חיים?!?! איך יכול להיות שהוא יעשה מה שבא לו ואני פשוט אצטרך להשלים עם זה ועוד להגיד תודה שהוא לא דקר אותי!!!!! אתם מבינים בכלל מה זה אומר בין השורות?!

אין אכיפה, אין ענישה, וככה זה ממשיך.

זאת בדיוק הבעיה שגם אני סובל ממנה, וזו בעיה באמת, אני בד"כ בן אדם שקט שלא מחפש עימותים, חיה ותן לחיות, אבל כשאנשים לא נותנים לחיות אני יכול להפוך את העור מהר מאוד, במקרה כזה זה כנראה היה מהר מאוד מתרדר למעבר לדיבורים.

אכן הזוי לגמריי שבן אדם נורמלי צריך לחשוש במצבים כאלו, או לחפש חנייה אחרת, זה פשוט לא יאומן. ובגלל זה אני לעולם לא אסכים לחיות אדם כאלו לעשות מה שהם רוצים.

בזמנו הגבתי כאן בשרשור שהיה קשור לסיפור כזה ושנמשך הרחק הרחק לכל מה שקשור לעולם הפשע, החוק והאכיפה. אקצר רק ואומר שאני מאוד מאוד קיצוני בדעותיי. אנשים נורמלים לא גורמים בעיות, ואכיפה מוגברת (ואמיתית כמובן, עם שיניים) אמורה לפתור בעיות מעין אלו. פשוט העובדה שהחוק חלק גורמת לכל מיני טיפוסים להרגיש שהם יכולים לעשות מה שבא להם ולא לשלם על זה. נזק מול "תועלת" עבורם זו כל המשוואה. אם היינו חיים במדינה של פסיכים שכל מי שהיו נוגעים לו באוטו היה מייד קופץ על מישהו עם אגרופים לפרצוף, אז הסבירות שדברים כאלו היו קורים הייתה נמוכה מאוד, אבל לא זה המצב, ואין אכיפה כמו שצריך, אז זה מה יש. עצוב :(

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

סה"כ מדובר ביריקות. נכון שזהו בהחלט אקט משפיל (ירקת על המכונית שלי - ירקת עלי), אבל אם נהייה מציאותיים, בשטיפה הבא זה יורד וממשיכים הלאה.

זהו בהחלט מעשה שלא צריך להיות, אבל הייתי מעדיף אותו על כל פעם שאנשים "מתורבתים", פתחו עליי את הדלת.

• תוכן חדש...