Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי את הכתבה ומאוד הזדהתי איתה היות ולי קרה מקרה דומה....

נסעתי בלילה בחיפה, במקביל לרכב אחר, עצר אותי שוטר וטען שאני נסעתי מעל המהירות המותרת.

למזלי, צילמתי את כל הדו שיח עם השוטר שטען הרבה דברים בעייתים כמו "אני מחליט איזה רכב נסע באיזה מהירות" וכו'.

לצערי, בגלל שאני לא תושב חיפה, נאלצתי לשלם לעו"ד שיטפל בתיק היות ואני בטוח ב-100% שלא עברתי את המהירות המותרת. כמובן שהפרקליטות ביטלו את כת"א לפני המשפט אבל "התענוג" עלה 3,500 ש"ח ובתור סטודנט זה לא סכום שכיף להוציא....

אחרי שקראתי את הכתבה והבנתי כמה המקרה דומה לשלי, הלכתי ובדקתי מי עצר אותי באותו לילה בחיפה... מתברר שגם אני נפלתי בעוקץ של השוטר המנפיץ.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קיבלתי ממנו דו"ח ליפני 6 שנים ,הוא מוכר מאוד באזור , אוהב להתחבא מאחורי פחים ,קירות ושלא נדבר על הכסא המפורסם :x

פורסם

זה רק אחד שנתפס ועליו שמענו.

כמותו יש המון.

פורסם
לא נראה לי שאתם בכיוון. מה שהוא עושה לא ראוי לפיטורים, אלא לכלא. טפילת אשמה על חפים מפשע זה הניצול הכי ברברי וגס שאפשרי של מעמד השוטר, וגורם לערעור משטר החוק כולו. זה הרבה, הרבה יותר חמור מכך שהשוטר יבטל דו"ח תמורת שוחד, למשל.

בהחלט. לא ניתן לעשות פחות מזה.

מצד שני, בארצינו ולו בצורה חלקית המשטרה היא סוג של פשע מאורגן.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
זה רק אחד שנתפס ועליו שמענו.

כמותו יש המון.

אני דיי בטוח שאם תזרוק אותו לכלא לאיזה 3-4 שנים השוטר הבא כבר יחשוב טוב טוב אם לשקר או לא...

פורסם

ככל שיהיו יותר נהגים עם מצלמות ברכב התופעה הזאת של שוטרים שקרנים תעלם.

כרגע רובם לא מודעים לנשק הסודי החדש שלנו, בסופו של דבר הם ילמדו להתנהג כמו צריך.

פורסם
הזקן הזה יושב שם מתחת לגשר פז כמעט כל בוקר על הכיסא ים שלו וממלא מיכסה בלי קשר למה שהולך על הכביש

שוטר שממציא דוחות וגורם לאנשים לאבד את הרישיון שלהם מקומו בכלא.

+1

הם כל יום שם, ואני כבר רגיל לנסוע 60 במקום 70 בקטע הזה כי פשוט אין על מי לסמוך, מצב מאוד קשה!!!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

המצלמת DVR שלי כרגע יצאה לדרך מהונג קונג. כשתגיע, אשמח במיוחד להיתקל עם השוטר הזה או עם שוטר שקרן אחר - מבטיח לכולכם שתשמעו על זה בכל אמצעי תקשורת אפשרי. אני שוקל לנסוע במיוחד לגשר פז כדי לבצע שם את צילום הבכורה של המצלמה.

אסור לפחד מעבריינים במדים - צריך להיאבק בהם עד שייענשו בחומרה על המעשים שלהם. בכלל, לא מבין למה השוטר הספציפי הזה אחרי מעשה העבריינות שלו עם תמרור המהירות, ממשיך לדפוק קנסות. במחשבה שנייה, צריך איכשהו לסגור את הגירעון הממשלתי...

פורסם
מה שאני לא מבין זה למה ממשיכים להעסיק אחד כזה ?

למה לא מעיפים את כל הטמבלים האלה ומגייסים אנשים קצת יותר אמינים ?

אני אשאל אותך שאלה,לדוגמא למה החברה ממשיכה להעסיק עובד בחברת תקשורת שמצליח כל יום למכור 20-30 מכשירים וסוגר עסקאות רבות שתורמות לרווחי החברה למרות שהוא מחרטט לקוחות ומאכיל אותך בשטויות ??

מאותה סיבה המשטרה ממשיכה להעסיק את הליצן הזה.

הוא תורם לרווחים של המשטרה , לממונים במשטרה לא באמת איכפת אם זה נעשה בדרך כשרה או לא, העיקר שבסופו של יום אותו שוטר מגיע עם תוצאות.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

מעניין אותי מה מנכ"ל אור ירוק יאמר על הסאגה הזו ....

כלא ,והרבה זמן .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
הוא תורם לרווחים של המשטרה , לממונים במשטרה לא באמת איכפת אם זה נעשה בדרך כשרה או לא, העיקר שבסופו של יום אותו שוטר מגיע עם תוצאות.

רק שהרווחים מהדוחו"ת הולכים לקופת המדינה ולא למשטרה.

הוא גורם לממונים שלו נזק עצום, וגם לפרקליטות, שתצטרך להדוף עכשיו בקשות למשפט חוזר מכל מי שנתפס על-ידיו מאז שסיים קורס שוטרים.

במקום להתלהם, עדיף לתקוף איפה שכואב- מי שנתפס ע"י השוטר הזה, שרק יגיש בקשה למשפט חוזר.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
רק שהרווחים מהדוחו"ת הולכים לקופת המדינה ולא למשטרה.

הוא גורם לממונים שלו נזק עצום, וגם לפרקליטות, שתצטרך להדוף עכשיו בקשות למשפט חוזר מכל מי שנתפס על-ידיו מאז שסיים קורס שוטרים.

במקום להתלהם, עדיף לתקוף איפה שכואב- מי שנתפס ע"י השוטר הזה, שרק יגיש בקשה למשפט חוזר.

הבעיה היא שכל מי שנישפט כבר עשה עיסקת טיעון , השאלה היא האם אפשר לבטל את העיסקה ולהישפט מחדש ,וצריך לבסס את הטיעון שלך על בסיס כלשהו וכתבה מהעיתון לא ניראת כמו קייס חזק.(קיבלתי בעזרתו של ה**** הזה 6 נקודות):evil:

פורסם
הבעיה היא שכל מי שנישפט כבר עשה עיסקת טיעון , השאלה היא האם אפשר לבטל את העיסקה ולהישפט מחדש ,וצריך לבסס את הטיעון שלך על בסיס כלשהו וכתבה מהעיתון לא ניראת כמו קייס חזק

גם אם אפשרי, רוב האנשים לא יבזבזו ימי חופש וריצות בשביל משהו שכבר הם השלימו איתו ושילמו את הקנס.

יתכן מאוד שכל הבלגן יעלה בסופו של דבר הרבה יותר מהקנס עצמו.

תאורטית היה יכול להיות מצויין אם היה ניתן להגיש תביעות ביטול, אך מעשית בודדים יעשו זאת.

וכמובן שהמשטרע מיוזמתה לא תבטל.

• תוכן חדש...