Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר נסיון מתסכל עם שימוש במכשיר הסלולרי לניווט (קבלת שיחות ברגעים קריטיים וכו')

אני שוקל לקנות מכשיר אנדרואיד סיני - עלות של כ80-100 דולר, שיהיה קבוע ברכב וישמש לניווט באמצעות וויז.

האם זה חכם להשאיר כזה מכשיר באופן קבוע ברכב?

הגנבים מודעים למחיר הזול של המכשירים האלו או שאני מסתכן בניפוץ שמשה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שים את זה מתחת לכיסא כשאתה יוצא מהרכב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הפירצה קוראת לגנב.

לא כל מי שפורץ רכבים הוא גנב מומחה שרוצה לקחת את הרכב לשחיטה, חלקם נרקומנים שרק מחפשים כסף או משהו למכור ולא אכפת להם מה השווי שלו .

פורסם

לנו יש GPS די יקר.

אחרי כל שימוש אנחנו מכניסים אותו לקופסה שלו, ובתוך מקום כזה ליד הנהג הוא מתחת למושב.

פורסם
אתה מודע לכך שבשביל ווייז אתה חייב חיבור לאינטרנט?

לגבי האינטרנט יש 2 אופציות:

א. עושים שיתוף של האינטנט הסלולרי של הפלאפון האישי. ניתן להשתמש בתוכנה כמו TASKER שתגרום שברגע שהפלאפון מתחבר לדיבורית של הרכב, שיתוף האינטרנט מופעל.

ב. באם האופציה הזו לא נוחה ניתן לקנות כרטיס SIM בעלות של 10 ש"ח לחודש. (ב012 מקבלים 100 מ"ב גלישה במחיר הזה)

פורסם

אם תשים אותו במקום מוסתר אז אין בעיה אם לא אז ברוב המקרים יפרצו לך לרכב וחבל גם אם הוא לא שווה הרבה כי

הנזק שיעשו יעלה לך הרבה יותר.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

הגנב לא יודע מה המחיר,אבל הוא יבין שזה סמראטפון שכנראה עולה הרבה כסף.

עדיף לא להשאיר כלום במקום שאפשר לראות אותו מחוץ לרכב.

זה מתייחס גם למשקפי שמש,שקיות מחנויות יקרות,כל סוג של תיק.

יש לי חלונות אחוריים מושחרים,ככה שאם אני צריך להשאיר משהו ברכב אני שם את זה במושב האחורי ליד אחת הדלתות.

פורסם
אתה מודע לכך שבשביל ווייז אתה חייב חיבור לאינטרנט?

אני משתמש בגרסה ישנה (2.4) שמאפשרת הורדת מופת וגלישה אופליין (מלבד חיפוש יעד שדורש אינטרנט).

:turn-l:
פורסם

פעם שברו לי את השמשה של הרכב כדי לגנוב חפיסת סיגריות שהייתה מונחת על כיסא הנהג.

אז לא, לא הייתי משאיר GPS (עד כמה שהוא זול) חשוף וקבוע ברכב.

פורסם

כשאתם רושמים על כך שפרצו לכם בשביל סיגריות\מסטיקים, תרשמו בבקשה היכן זה קרה, שנדע באילו מקומות להוריד את המצלמת רכב מהשמשה :roll:

כבר מעל לשנתיים לא הורדתי את המצלמה מהשמשה, חוץ מלהעביר בין הרכבים שהחלפתי.

פורסם

זה קרה בתל אביב, אבל לא הייתי שולל שום מקום בארץ אלא אם כן זה יישוב סגור עם אנשים שמכירים אחד את השני...

זה לא שחוסר תרבות ופשיעה קיימים רק במספר ערים, הם די נפוצים בכל הארץ!

פורסם

אם פרצו בשביל 20 שקל, אז כן...

למה אתם מתפלאים? היום נרקומן ברחוב מוכן לשדוד אותך בשביל כמה שקלים בודדים

ותעזבו נרקומנים, יש המון בני נוער משועממים ברחוב שרק רוצים לעשות נזק או פוזה מול החברה, לא צריך לתת להם תירוצים מעבר

פורסם
כשאתם רושמים על כך שפרצו לכם בשביל סיגריות\מסטיקים, תרשמו בבקשה היכן זה קרה, שנדע באילו מקומות להוריד את המצלמת רכב מהשמשה :roll:

כבר מעל לשנתיים לא הורדתי את המצלמה מהשמשה, חוץ מלהעביר בין הרכבים שהחלפתי.

כנ"ל.

• תוכן חדש...