Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא,

אתה רוצה צבע מהמפעל = דק.

צבע של פחח על צבע קיים = קצת עבה.

צבע של פחח על חומר מילוי = ממש עבה (אדום).

בעקרון כחול לא אמור להיות, כי זו צביעה זולה כבר ומעט שכבות.

משכנתא זה קל

פורסם
אני לא הבנתי דבר אחר.

נניח ואני רוצה לרכוש רכב ואני רוצה לדעת האם היו תיקוני צבע.

אני אמור לקפץ על כל פינה ברכב עם הדבר הזה?

לפי איך שזה נראה בוידאו לעבור על רכב שלם יקח שעה.

זה לוקח בדיוק 5 דקות.

במכון בדיקה שבו בדקתי כמה וכמה רכבים (מונדיאל) השתמשו במכשיר אלקטרוני שעושה את אותה הפעולה, בדיוק 5 דקות לוקח לעבור על הרכב מנקודה לנקודה.

פורסם

ניתן לבדוק מספר מסויים וקבוע של נקודות קריטיות - תאמין לי שאם היתה תאונה קשה זה יצוץ.

אני לאחרונה חיפשתי רכב, ובעזרת הטוש הנ"ל פסלתי מיידית מכוניות שהיו מועמדות על פניו לקנייה(לדוגמא - XS שנת 2005 עם חומר מילוי פחחים בקורה C ימנית. האוטו עדייןלמכירה אגב. מסכן מי שיקנה אותה, כנראה).

פורסם
יש שנתות.

הכחול זה נורא דק.

הירוק זה פחות דק.

הצהוב זה קצת עבה.

אדום זה ממש עבה.

יש גם סימון במיקרונים על השנתות.

האם כשצובעים רכב (בצורה מקצועית) לא מורידים קודם את שכבת הצבע הקיימת? :idea:

פורסם

לרוב רק איפה שצריך, ואח"כ שמים הרבה חומר מילוי. מה שישר יראה עם המודד הזה.

עבודה מקצועית באמת, עדיין תתן תוצאה צהובה לדעתי, כי אפילו כמות מינימלית של חומר מילוי עבה יותר משכבת צבע.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...