Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כפי שידוע לי ותקן אותי אם אני טועה, תחנת הדלק ההיא שנקראת נעמן לא קשורה כלל וכלל לחברת דלק וגם לא לחברת דיסקאונט. התחנה בעכו נקראת בשם דיסקאונט ויש עליה את הלוגו שלהם. לעומת זאת, תחנת הדלק נעמן נקראת בשם "דלק נעמן" ואין שום איזכור לחברת "דיסקאונט".

ואפרופו דלק נעמן, הם כנראה יורידו את המחיר שלהם עוד יותר או ישמרו על מחיר נמוך. כביש עוקף הקריות החדש גמר אותם. כמו כן, הם במלחמה מתמדת עם תחנת דלק של טן שנמצאת ממול. הייתה תחנת דלק פז מילואות שאותה הכביש החדש גמר לגמרי ונראה שהיא בתהליכי סגירה.

אתה צודק - אין כל סימן לך ש"דלק נעמן" קשורה ל"דלק".

תדלקתי שם פעם אחת ולא הייתי מרוצה מהשירות, וכעת יש גם הבעיה של היציאה לככביש 22 כך שאין לי כל כוונה לבקר בה יותר, לפחות במסגרת נסיעות השגרה שלי.

כקוריוז - תדלקתי פעם ב"דיזול" בצ'ק פוסט (גם פינה עם תחרות עזה - יש במרחק עשרות מטרים תחנות של "תפוז", "טן" ו"דלק") וצוות של חברת דלק בא לטפל במשאבות. לא יודע אם מדובר במתן שירות גרידא או על איזה קשר של שייכות בין החברות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אתה צודק - אין כל סימן לך ש"דלק נעמן" קשורה ל"דלק".

תדלקתי שם פעם אחת ולא הייתי מרוצה מהשירות, וכעת יש גם הבעיה של היציאה לככביש 22 כך שאין לי כל כוונה לבקר בה יותר, לפחות במסגרת נסיעות השגרה שלי.

כקוריוז - תדלקתי פעם ב"דיזול" בצ'ק פוסט (גם פינה עם תחרות עזה - יש במרחק עשרות מטרים תחנות של "תפוז", "טן" ו"דלק") וצוות של חברת דלק בא לטפל במשאבות. לא יודע אם מדובר במתן שירות גרידא או על איזה קשר של שייכות בין החברות.

ייתכן שאתה מתבלבל עם תחנת הדלק שנמצאת באזור המוסכים בעכו, אם אתה יודע להיכן אני מתכוון, יש שם סוכניות רכבים חדשים. אותה תחנה נקראת "דלק עכו" (אין שום קשר לחברת "דלק") והיא באותו סגנון כמו תחנת הדלק "דלק נעמן".

בכל מקרה, תידלקתי כמה פעמים בדיסקאונט ואין בעייה כל שהיא. היום המחיר עומד על 7.08 לליטר. בתחנת הדלק של אלון ליד רמי לוי המחיר הוא 7.23 לשירות עצמי. מוזר שמחיר הדלק ירד, דווקא בדרך כלל ביולי המחיר עולה בעקבות הצריכה הגוברת בעולם לדלק. אבל מי אני שאתלונן? כמה נמוך ככה יותר טוב.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני לא מבלבל כלום. אני לא מסתובב באיזור המוסכים, אלא נוסע יוצא מעכו על 8510 עד צומת עין המפרץ ונוסע דרומה על כביש 4 ובהמשך 22. סדר תחנות הדלק בצד ימין (מערב) של הכביש הוא דלק (על כביש 8510) אלון, פז (מילואות) ואז, פחות או יותר ליד פיצול 4/22, יש תחנה על לוגו כחול שקרויה "דלק נעמן". ככל הנראה אין קשר ל"דלק". תדלקתי שם פעם אחת ולא התרשמתי לטובה מהשירות.

מהצצה באתר "דלק" מתברר כי העבירו הרבה מאוד תחנות למותג "דיסקאונט".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...