Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מומלץ. עדיף קודם לבוא בגישה טובה ולבקש יפה עם חיוך, למה סתם להדליק את הבנאדם? עובד יופי, בד"כ גם על אנשים רעים.

בתגובה שלך הצלחת גם להצחיק אותי וגם לעצבן אותי .

תגיד , אולי גם להביא מראש קפה ועוגה על מגש לאותו הבנאדם שנשען על הרכב שלך ?!

אנשים כאלו לא אכפת להם מאחרים ומרכושם , אז המינימום שהם צריכים לקבל זה צעקות כבר מרחוק כמו שמר. rupni רשם , טוב אולי הגזמתי , אבל לא פחות מהערה בטון גבוה .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא הבנתי....:shock:

OCD my friend, OCD.

נחרדתי לגלות שהמתלה הימני הקדמי קצת כלפי הקרקע יותר מהמתלים האחרים, הבלאי של המתלים אמור להיות שווה בשווה. ברור לי שאין לזה השפעה כלל, אבל זה הפריע לי.

.Your average Notepad

פורסם

אני אוהב לבוא "בהפוכה", מישהו נשען לי על הרכב אני מתקרב אליו אומר לו בהתלהבות "מה קורה אחי???" הוא מסתכל עליי ושובר את הראש מאיפה הוא מכיר אותי, "אתה יכול לזוז לי מהרכב? ומיד אומר: "תודה" כאילו ברור שהוא יזוז אין לו פה ברירה אחרת

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אם זה מישהו שסתם נשען על הדלת אז אני בד"כ לא אומר כלום.

אם זה מישהו שיושב על המכסה מנוע כאילו זה ספה שלו בבית אני אעיר לו בצורה יפה. אם ההערה לא תעזור יתבצע פינוי שלא מרצון.

V5

פורסם

אתם באמת חושבים שאנשים שפותחים דלתות באלימות על רכבים אחרים וחורצים חריצים בפח של הרכב השכן, או ששוברים פגושים (של עצמם ושל רכבים אחרים) בניסיון להכנס לחניות שלא מספיק גדולות בכדי להתאים לגודל הרכב, או שמתנגשים ברכבים אחרים ולא משאירים פרטים... מאותם אנשים אתם מצפים שיפגינו רגישות אלינו ולא ישענו על הרכב?!

אתם מודעים לזה שעד שנות ה-90 במדינת ישראל לא שתלו פרחים בכיכרות ובאיי תנועה בגלל שאנשים היו עוצרים בצד וגונבים אותם לגינות הפרטיות שלהם? אנשים מהשורה דוקרים פה אחד את השני על חנייה ואתם מצפים שהם יתחשבו בכם?

אני לא חושב שיש סיכוי לדברים האלו להניב שום דבר חוץ מתסכול עצמי עמוק. האהבה שלנו לרכבים שלנו היא גם הקללה שלנו, חרב פיפיות, והיא מלווה אותנו יום יום בחופן חרדות - אי אפשר לברוח מזה.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

פעם אחרונה שיצא לי להעיר למשהו שכזה שנראה די פריק עם ניטים בג'ינס באיזו מסיבה מאולתרת ליד חוף גאולה בת"א.

הוא נשען על הכנף הקידמית עם פינוק קטן של רגל שעוד שנייה תולשת את הכנף.

כבר מרחוק קלטתי אותו, ואפילו שפתחתי את הרכב הוא לא חשב אפילו לזוז.

התקרבתי ואמרתי לו "מה אחי? זה ספסל ציבורי?" וכאשר הוא בא לי ביציאה שגם ככה הוא שוקל 40 קילו אז לא יכול לקרות כלום...אמרתי לו שאם הייתי לבד הייתי מכניס לו סטירה ובודק באמת מה המשקל שלו. (הייתי עם עוד שני חברים)

אין צורך בחתימה....

פורסם
אנשים מהשורה דוקרים פה אחד את השני על חנייה ואתם מצפים שהם יתחשבו בכם?

טוב, זה כבר תלוי איך אתה מגדיר "אנשים מהשורה"... מהשורה האחרונה אולי.

.Your average Notepad

פורסם
בתגובה שלך הצלחת גם להצחיק אותי וגם לעצבן אותי .

תגיד , אולי גם להביא מראש קפה ועוגה על מגש לאותו הבנאדם שנשען על הרכב שלך ?!

אנשים כאלו לא אכפת להם מאחרים ומרכושם , אז המינימום שהם צריכים לקבל זה צעקות כבר מרחוק כמו שמר. rupni רשם , טוב אולי הגזמתי , אבל לא פחות מהערה בטון גבוה .

בוא לא נגזים.

אז מישהו נשען לך על הרכב בלי כוונה שלילית, ל-9 מתוך 10 זה לא מפריע (ליסינג, רכב שכור, או סתם מאזדה 3 של זקנה).

זה אומר שלבנאדם לא אכפת מהרכוש שלך? אולי באמת לא, אבל אני מאמין שלרוב פשוט לא מייחסים לעניין חשיבות כזו גדולה.

יום יבוא ותיפול על איזה 'ערס', נשען על הרכב שלך ללא כל כוונה, תצא עליו בצעקות, תפגע בכבוד שלו - נחש מה יקרה הלאה?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אני מבקש בנימוס מאנשים לא לשבת על הרכב. יש לי מגפון בשביל זה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כן מעיר ועוד איך , פעם מישהו שרט לי המכסה מנוע כשישב עליו ( הייתי צריך לעשות לו שרטה אבל מה לעשות לא מעודד אלימות ) וכיאילו לא קרה כלום השריטה הזאת נשארה בליבי כל פעם שאני מסתכל עליה האוטו היה בן חצי שנה .

לפי דעתי תמיד צריך להעיר .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם
חברי פורום שהגיבו פה על רכביהם שמלאים באבק ולא אכפת להם אם ישענו - מפה מתחילה תרבות הרכב והנהיגה , מזה שקודם כל בעלי הרכב ישמרו על רכביהם נקיים , תסתכלו במדינות אחרות , האם שם כמות הרכבים המלוכלכים והמוזנחים זהה לכמות בארצינו ? , לא ולא.

זה בעיקר כי יש שם גשם,

אני לא רואה לנכון לבזבז כל כך הרבה מים בשביל משהו שיחזיק חצי יום, ולא באמת עוזר לי. את פנים הרכב אני מקפיד לנקות כי שם אני שוהה.

משכנתא זה קל

פורסם

מה אני עושה? אני נשען ביחד איתו, כי אם לו נוח אז למה שלי לא יהיה נוח?

JentuS12 אני מבין שכתבת סמינריון בנושא והחלטת לברך אותנו בתוכנו (:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...