Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני לא רוצה רכב שעבר בחברת ליסינג.

כי ככה אני מצטרף לעיוות שהוא יוצר, לקנות בהנחה, לטפל במינימום הנדרש ואז למכור אותו ב"מבצע" של תשלומים שיוצא שאתה משלם את ערך הרכב במלואו, אפילו בלי ההפחתה של הליסינג.

ואז אתה מקבל את הרכב הכי מינימלי שאחרי 3 שנים נראה כמו גרוטאה.

אצלנו במשפחה יש שני רכבים, אחד שלי ואחד של ההורים, אחד שנת 2009 ואחד שנת 2001, שניהם נקנו חדשים מהחברה.

כל עוד אין בעיות מיוחדות והרכבים מטופלים כמו שצריך אין סיבה לא למשוך עליהם גם מעל 200,000 קילומטר ובגלל זה אין לנו את הלהט להחליף כל 3 שנים.

אני נגד של ייבוא מסיבי של משומשים, טכניקה שקיימת כיום במדינות מזרח אירופה, אפריקה ועוד כמה מדינות עניות, ישראל צריכה לשאוף להיות עם המדינות המערביות, לפחות בתנאי התקינה אנחנו עומדים יפה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
הכתבה אינה שווה את הנייר עליה הוא רשום.

מחירי הרכב בארץ מנופחים וישנו תיאום מחירים ברור לכל בר דעת.

הריווחיות על הרכבים בארץ עולה בהרבה על הממוצע באם ניתן לרכוש רכבים אשר נמכרים בליסינג כחדשים ב 20-25K פחות מהמחיר אצל היבואן, אז למען השם כמה מרוויח יבואן רכב אם הוא נותן כזו הנחה לליסינג ועדין מרוויח ?

הכתב הנכבד צריך להתבייש שהוא הוציא תחת ידו כתבה כזו, אני מניח שהוא רוצה לספר לי שמחיר רכב משפחתי בסיסי ב 130,000 אלף שקל זה בסדר ..., הזוי.

אני קורא כמעט בקביעות את דובי בן גדליהו. לא יודע אם לך יצא לשים לב, אך לאחרונה כל הכתבות שלו הן כתבות של כתב חצר אצל יבואני הרכב וברמה מאוד נמוכה. לא יודע אם זה נועד לעינייני רייטינג בלבד או לעינייני חזרה לחיקם של יבואני הרכב - מהמפרסמים הגדולים בישראל.

פורסם

ובעניין אחר: משרד המדע גנז דו"ח בו התברר כי השמש זורחת במזרח

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...