Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט טולדו- כבר במבצע - 108,900 ל 1.4 122 כ"ס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שהDSG7 לא אמין - ידוע בציבור, אין לזה יותר מדי עוררין.

בגדול כרגע החלוקה די ברורה; מי שלא רוצה הרפתקאות ייקח את ה301 שמגיעה עם מנוע רגיל לגמרי וגיר אוטומטי פשוט.

אני מניח שכמו בשאר הדגמים - ניתן להוסיף עוד שנת אחריות (להשלים ל4 סה"כ) תמורת כמה מאות שקלים.

מי שרוצה ביצועים - ילך על הטולדו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מדובר בשתי קטגוריות שונות , הגולף היא קומפקטית משפחתית , הרפיד והטולדו צרות במבנה ולמרות אורכן אינן נחשבות לרכב משפחתי בגודל מלא דוגמת הגולף ,הלאון , I30 פוקוס הצבק , אופל אסטרה וכו' ,גם אם היית צודק מנוע גיר ואבזור אינם בבבחינת חזות הכל .

אתה יכול להרגיש חופשי להתבכיין על המחיר של הגולף בהשוואה מול הפוקוס או הקיה סיד החדשה , אני אפילו אסכים איתך כי בהשוואה כזו יש מן ההגיון.

ממש לא קשור לעצם היותי בעל גולף קשור לקטגוריות , אז כמו שהמורה שלך למתמטיקה אמרה לך כבר בכיתה אלף: השוואות עושים בין תפוחים לתפוחים. :-)

אני מסכים איתך ב-100% לגבי הבידול בקטגוריות ואכן טולדו\ראפיד אינן באותו סגמנט של i35 ושות'.

אבל אם נבחן את זה פרקטית משפחה בת 4 נפשות (הורים וזוג ילדים) לא צריכה יותר מהטולדו מבחינת רוחב. תא המטען שלה ענק והמרחב לברכיים הוא כמו המשפחתיות הסטנדרטיות. נכון שלהוביל 3 ילדים במושב האחורי פחות נוח, אבל גם במשפחתית סטנדרטית לא מדובר בחוויה מהנה במיוחד.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
בגדול כרגע החלוקה די ברורה; מי שלא רוצה הרפתקאות ייקח את ה301 שמגיעה עם מנוע רגיל לגמרי וגיר אוטומטי פשוט.

לא AL4?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

היא מגיעה שעם al4,בגלל מכול הביקורות על הרכב יחידית כוח סופגת הכי הרבה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לא AL4?

כן AL4 אבל לפחות עכשיו (אחרי קצת יותר מעשור מאז שהגיר הזה נכנס) הוא לא נוראי וגם אמין.

נכון, זה לא תיבה 6/7 הילוכים אבל הוא גם לא מתוחכם ולא נוטה לבעיות (לא כאלה שמאצתי תלונות באינטרנט) ובגלל זה מי שמחפש רכב פשוט, זול ועם תא מטען ענק ולא מחפש להחליף כל שנתיים אוטו אלא להחזיק ל5-7 שנים ולא מעוניין בשום מהירות אלא רק בזול חסכוני ואמין יעדיף לבחור ב301 בגלל ששילוב המונע-גיר בסיאט, כרגע לפחות, בעייתי. לכשיפתרו את הבעיות (ואני בטוח שיפתרו זה רק עניין של זמן) אז בהחלט הטולדו תתאים לכולם.

פורסם

לא בטוח שהשילוב כזה רע כפי שמציגים פה... אני מכיר אישית סביבי שלושה רכבים עם עשרות אלפי קמ, ושום בעיה בdsg7.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...