Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דפקו לי את האוטו במוסך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני אנסה לקצר כמה שיותר אני חש חובה לשתף ב"חווית" שירות במוסך יונדאי שיא נתניה.

בשבוע שעבר ביום שני השארתי את האוטו במוסך בשל רעשים מדוושת הבלם. כשאשתי באה לקחת אותו מהמוסך גילינו כי דפקו לנו את האוטו במוסך.

מאחר ומדובר ביונדאי שיא מוסך מורשה של יונדאי הייתי רגוע ותיארתי כי לכל הפחות אקבל רכב חלופי ופיצוי כלשהו על אי הנוחות. תארו לכם כי רכב חלופי לא קיבלתי ונאלצתי לשכור רכב בעצמי, הפתרון של המוסך היה שנבוא ביום אחר שנוח לנו כדי שלא ניתקע, אך זכותי לא לקבל רכב לאחר תאונה ולא ליסוע עם שני ילדים קטנים ככה, עד שלא יתוקן.

במהלך היום שלמחרת אף אחד לא טרח לעדכן אותי מה קורה ונאלצתי להתקשר מספר פעמים, לבסוף באתי לקחת את הרכב ביום רביעי ב-7:30 כדי להגיע בזמן לעבודה.

עם בואי למוסך גיליתי כי גם מנגנון החלון בדלת הנהג נדפק כתוצאה מהתאונה ושוב נתקעתי במוסך עד 9 וחצי, והפסדתי זמן עבודה יקר (אני חייב לציין שרונן מנהל מח' הפחחות השתדל מאוד לזרז את סיום העבודה).

בעת שחרור הרכב הנציג (זה שדפק את האוטו) אמר לי שהוא ידאג שלא אצטרך לשלם את התשלום בסך כ-270 ש"ח בגין החיישן שהחליפו לי ושזה יהווה פיצוי (שדרך אגב לא פתר את הבעיה שלשמה הגעתי למוסך מלכתחילה).

מאוחר יותר באותו היום גיליתי כי נשארו סימנים רבים לאחר תיקון דלת הנהג והכנף שלא היו לפני התאונה (מצ"ב קצת תמונות)

כשהתקשרתי למוסך אמר לי מנהל מוסך יונדאי שיא שאבוא והם יסדרו את מה שצריך ושהוא רוצה לתת לי פיצוי. ביום שישי הגעתי למוסך ומנהל מחלקת הפחחות אמר שנתאם יום בו אבוא והוא יתקן את מה שצריך. מנהל מוסך יונדאי שיא אמר כי הוא נותן לי כרטיס חבר מועדון כפיצוי אשר מעניק הנחות בגובה 15% על העבודה ועל החלקים בעתיד.

בוא נגיד שלצורך סיום הסאגה הייתי מוכן להסתפק באי תשלום ה-270 ש"ח וקבלת כרטיס החבר.

היום התקשר אלי מנהל המוסך ובשיא הטבעיות אמר כי יש חשבון של 270 ש"ח שעלי לשלם, אמרתי לו שהובטח לי שזה יהיה פיצוי, ואז הוא אמר אבל קיבלת כרטיס שיעניק לך הנחה של 15%, פיצוי שמשאיר אותי לקוח שלהם...

ביום חמישי אני הולך למוסך ומשאיר את האוטו על מנת שיסדרו לי את האוטו כפי שהיה ושיפתרו לי את הבעיה של הרעש מהדוושה שלא פתרו ונראה לאן זה יתפתח.

לסיכום, באתי עם רעש בדוושה יצאתי עם אוטו שעבר תאונה, תיקון שעדיין לא נשלם, איבדתי זמן עבודה יקר, לא קיבלתי רכב חלופי, לא קיבלתי התנצלות אמיתית, לא עידכנו אותי, קיבלתי תחושה ש- "מה אני רוצה תאונות קורות" ושהם חושבים שעשו מעל ומעבר עבורי, נאלצתי לשכור רכב. ונסעתי למוסך עד כה כבר 4 פעמים וביום חמישי אסע בפעם החמישית.

בקיצור "חווית שירות" במוסך יונדאי שיא נתניה.

אני אעדכן מה יקרה ביום חמישי, מקווה שאוכל לכתוב כי היה סוף טוב ולפחות שיתקנו קצת את חווית השירות.

סליחה על האורך אבל הייתי חייב לפרוק את העצבים :cry:

DSC01048.JPG

DSC01049.JPG

DSC01051.JPG

DSC01053.JPG

DSC01054.JPG

DSC01055.JPG

פורסם
רכב חדש ?

התמונות על הפנים...

הרכב שנת 2009 - התמונות הן של סימנים שנשארו לאחר התיקון בעיקר בחלקים הפנימיים של דלת הנהג.

מבחינה חיצונית הם עשו פחחות וצבע לדלת הנהג ולכנף הקדמית השמאלית.

מבחינת תמונות של אחרי הדפיקה אין לי, לא ראיתי את האוטו ואשתי לא הספיקה לצלם מאחר ושני ילדים קטנים חיכו לה באוטו השני...

פורסם

התיקון נראה על הפנים ממש מאכזב מה שהם עשו לך. עצה שלי זה לתעד הכל ואם אחרי חודש עדיין מושכים אותך כדי להתייעץ עם עורך דין מה אפשר לעשות.

פורסם

אני לא מבין איך אחרי כל מה שעברת אתה עוד חוזר לשם ומחזיר לשם את הרכב? :shock:

הולך מתקן במקום אחר ותובע את המקום הזה!

תקליט שיחות ותאסוף ראיות, חבל על הזמן והעצבים שלך.

פורסם

תקליט שיחות ותאסוף ראיות, חבל על הזמן והעצבים שלך.[/

בעתיד אין מצב שאני חוזר למוסך הזה.

אבל כרגע אני דורש לקבל את הרכב מתוקן כפי שהכנסתי אותו למוסך

פורסם

תקליט שיחות ותאסוף ראיות, חבל על הזמן והעצבים שלך.

באמת חבל על הזמן והעצבים בגלל זה אני רוצה שיתקנו כמו שצריך ויותר אני לא חוזר לשם.

חבל שזו הגישה במוסך מורשה של יונדאי.

תאונות קורות, כולנו בני אדם, אז לפחות תתנצלו , ספקו רכב חלופי, בצעו תיקון איכותי והציעו מיוזמתכם פיצוי וככה לקוח ייצא מרוצה...

פורסם

אני ממש לא מבין מה הבעיה.

תאונות קורות, וגם במוסכים בטובים ביותר.

לא רק זאת, אלא שהמוסך מודה בתאונה (דבר שרבים מהמוסכים לא היו עושים), תיקן אותה על חשבונו, ואף נתן לך פיצוי.

לא בכל מוסך קיים רכב חלופי, והם לבטח לא חייבים לספק לך אחד שכזה, גם אם הטעות במקרה הזה היא שלהם.

לעניות דעתי, התנהגות המוסך היא ללא דופי, ואף הינך מציין זאת בתחילת הפוסט שניסו לזרז את העבודה ככל שאפשר.

בכל מקרה, ובאם אינך מרוצה מאיכות העבודה, חזור לשם על מנת שיתקנו את הרכב לשביעות רצונך - וכדבריך - הם ממש לא מתחמקים מכך.

לסיכום, אני מוצא שההתנהגות של המוסך ועובדיו הינה סבירה בהחלט ואף מעל למקובל, ולדעתי אתה עושה רעש כאשר אין על מה.

בהצלחה,

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

לא רק זאת, אלא שהמוסך מודה בתאונה (דבר שרבים מהמוסכים לא היו עושים), תיקן אותה על חשבונו, ואף נתן לך פיצוי.

לא בכל מוסך קיים רכב חלופי, והם לבטח לא חייבים לספק לך אחד שכזה, גם אם הטעות במקרה הזה היא שלהם.

לעניות דעתי, התנהגות המוסך היא ללא דופי, ואף הינך מציין זאת בתחילת הפוסט שניסו לזרז את העבודה ככל שאפשר.

בכל מקרה, ובאם אינך מרוצה מאיכות העבודה, חזור לשם על מנת שיתקנו את הרכב לשביעות רצונך - וכדבריך - הם ממש לא מתחמקים מכך.

לסיכום, אני מוצא שההתנהגות של המוסך ועובדיו הינה סבירה בהחלט ואף מעל למקובל, ולדעתי אתה עושה רעש כאשר אין על מה.

בהצלחה,

רזי.

מסכים עם כל מילה !.

פורסם

בהצלחה,

רזי.

תגיד מה אתה אמיתי?

אתה הסתכלת על איכות העבודה? זאת עבודה שמבצע מוסך מורשה ?!

ראיתי עבודה טובה יותר שבוצעה בשטחים.

זה נראה כאילו הפחח לא שייף את חומר הפחחות והתקינו את הדלת לפני שהצבע התייבש.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

רזי בוקר טוב,

נכון, (וכך גם כתבתי בשרשור) תאונות קורות וכולנו בני אדם.

הם לא יכולים שלא לקחת אחריות כך שדלת הנג והכנף השמאלית נדפקו אצלם במוסך כאשר עובד שלהם נהג ברכב.

אני לא התלוננתי על לקיחת האחריות ואף ציינתי שקבעתי איתם ליום חמישי על מנת שיתקנו את הסימנים שעדיין נשארו אחרי פחחות וצבע לדלת הנהג ולכנף השמאלית. ואין לי תלונה על העבודה עצמה.

לא יודע מאיפה הבנת שהם ניסו לזרז את העבודה כמה שניתן? ביום רביעי בבוקר, אחרי שהרכב היה במוסך מיום שני כשהגעתי בשבע וחצי בבוקר להוציא אותו ולהגיע לעבודה בזמן, הם הזדרזו ובסוף רק בתשע וחצי קיבלתי את האוטו (אחרי שהוא היה מוכן כביכול ביום שלישי).

אבל העניין הוא לא כל זה, העניין הוא התנהלות המוסך מולי כלקוח, לא מדובר במוסכים של פעם שיכולים לעשות ככל העולה על רוחם, מדובר במוסך מורשה של היבואן, ויש מינימום של שירות בסיסי לדעתי.

פיצוי אף אחד לא הציע לי, אני אמרתי לנציג בטלפון עוד ביום שני כי מן הראוי שלפחות את התשלום בסך 270 ש"ח לא אצטרך לשלם כפיצוי, וכשהוצאתי את האוטו הוא אמר שהוא דואג לזה ושהוא דיבר על זה עם מנהל המוסך.

רק כשחזרתי שוב ביום שישי על מנת שיראו את הסימנים שנשארו מנהל המוסך הציע לי כרטיס חבר שמעניק לי הנחה של 15% במוסך. כמו שכתבתי בזה סגרנו את העניין מבחינתי.

אבל כשמנהל המוסך התקשר אתמול להגיד לי שיש לי חוב של 270 ש"ח, ושמה פתאום פיצוי?! הרי קיבלתי כרטיס שמעניק לי 15% הנחה, אז החלטתי לכתוב ולשתף.

ביום חמישי אני נוסע למוסך, ואם הוא ידרוש את התשלום הוא יקבל אותו, אבל יפסיד לפחות לקוח אחד.

אם מבחינתך, החלפת חיישן (שדרך אגב לא פתרה את הבעיה וככל הנראה היתה מיותרת) שהפכה לחמש נסיעות למוסך, 3 ימים בלי רכב וחוסר נוחות, היא רעש על כלום, זו זכותך המלאה, ןלשם כך נועד האינטרנט, לאפשר לכל אחד להביע את דעתו באופן חופשי...

יום מעולה

פורסם

קודם כל תן להם לסיים את התיקון ואחר כך תחליט אם הם מקצועיים או לא. טעויות קורות אצל כל מי שעובד.

לגבי הפיצוי, לדעתי חוץ מרכב חלופי לזמן הזה לא מגיע לך כלום. קרתה תאונה והם צריכים לצמצם את הנזק למינימום בדיוק כאילו מישהו נכנס לך ברכב החונה ברחוב וכאן לא מעניין אם יש להם רכב חלופי או שהם שוכרים אחד עבורך. אני הייתי מתעקש על זה.

מבחינת לקיחת אחריות ורצון לסיים את הפרשה לשביעות רצונך הם דווקא מראים הרבה רצון טוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מה זה לסיים את הטיפול מבחינתם הם סיימו את הטיפול .

מבחינת השרות על הפנים היחס לא מתאים למקרה הם היו צריכים להתנצל ולתת לו רכב חליפי מלבד העובדה שהבעיה שבגללה הוא הגיע למוסך לא נפתרה והוא נאלץ להגיע שוב ושוב.

עזוב את עבודת הצבע שלא בוצעה כהלכה.

כך היה צריך להיות הטיפול הנכון.

להחליף את החלק התקול ולבדוק שוב ושוב שהבעיה נפתרה.

תאונה לא נורא, להתקשר ולעדכן את הלקוח לגבי מה שקרה ולבקש מימנו לבוא למוסך לראות את הנזק .

לתת לו רכב מושכר עד לסיום התיקון לתקן כמו שצריך גם אם זה לוקח יומיים ולא להחזיר את הרכב במצב גרוע.

אם ככה היו מתנהלים הדברים פיצוי הוא לא היה מבקש אך אפשר להציע לו פיצוי בדמות שובר הנחה או משהו כזה.

מצחיקים אותי כל אלה שמגיבים פה, ראינו את התגובות שלכם כבר על תקלות ברכבים אחרים שלא מתוצרת יונדאי שם כולם רמאים לא מקצועיים ושקרנים.

בעלי הרכבים היפנים והקוריאנים אוהבים לשקר לעצמם ולחיות בללהלנד .

• תוכן חדש...