Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דפקו לי את האוטו במוסך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגיד מה אתה אמיתי?

אתה הסתכלת על איכות העבודה? זאת עבודה שמבצע מוסך מורשה ?!

ראיתי עבודה טובה יותר שבוצעה בשטחים.

זה נראה כאילו הפחח לא שייף את חומר הפחחות והתקינו את הדלת לפני שהצבע התייבש.

מסכים איתך לחלוטין!

בנוסף, מה זה תאונות קורות?

זה לא בדיוק כביש ראשי שבו אחרים מסכנים אותך, זה נטו, אבל נטו, זילזול של העובד שהזיז את הרכב.

כבר חתמתי...

פורסם
אני ממש לא מבין מה הבעיה.

תאונות קורות, וגם במוסכים בטובים ביותר.

לא רק זאת, אלא שהמוסך מודה בתאונה (דבר שרבים מהמוסכים לא היו עושים), תיקן אותה על חשבונו, ואף נתן לך פיצוי.

לא בכל מוסך קיים רכב חלופי, והם לבטח לא חייבים לספק לך אחד שכזה, גם אם הטעות במקרה הזה היא שלהם.

לעניות דעתי, התנהגות המוסך היא ללא דופי, ואף הינך מציין זאת בתחילת הפוסט שניסו לזרז את העבודה ככל שאפשר.

בכל מקרה, ובאם אינך מרוצה מאיכות העבודה, חזור לשם על מנת שיתקנו את הרכב לשביעות רצונך - וכדבריך - הם ממש לא מתחמקים מכך.

לסיכום, אני מוצא שההתנהגות של המוסך ועובדיו הינה סבירה בהחלט ואף מעל למקובל, ולדעתי אתה עושה רעש כאשר אין על מה.

בהצלחה,

רזי.

אולי הבעיה היא בכך שההתנהגות הזאת נראית לך סבירה ומעל למקובל...

זה בהחלט לא מקובל בשום בית עסק שמכבד את עצמו, בטח לא נסיון ה"שיטת מצליח" לגבות בכל זאת את ה-270 ש"ח.

מוסך שלא היה מודה בתאונה לא ראוי שיטפל באף מכונית וראוי שייסגר.

עם כל הכבוד גם אם תאונות קורות (בתוך מוסך? זה עובד שנסע ברוורס בלי להסתכל, מה עוד יכול להיות?), בית עסק שרוצה להתקיים היה עושה הכל כדי לתקן מיידית, מפסיק עבודה על כל רכב אחר בפחחות ומתקן מיידית כדי להחזיר ללקוח את הרכב שלו.

לא לדבר על זה שהתיקון לא צריך להיראות כאילו המיסו את הדלת וניסו לעצב אותה מחדש.

מה גם שאם הוא לא היה מתעקש הם מבחינתם סיימו כרגע את הטיפול ברכב וסגרו את התיק - עם דלת שנראית ככה.

כל זה לא מקובל במוסך רגיל, למה אתה חושב שזה מקובל במוסך מורשה?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

נשמע לי כמו מקרה של בנאדם שמתאשפז על חום גבוה וחוטף חיידק אלים בבית החולים.

כן, תאונות קורות, אבל הן לא אמורות לקרות. וברגע שתאונה קורת, מצופה מנותן השירות להזיז את התחת בצורה קצת יותר מהירה.

פורסם

מעניין אם ההתנהלות הזאת של "כל יכול ושם ז*ן על כולכם" של המוסכים המורשים בארץ מאופיינת גם במוסכים מורשים באירופה.

קרתה תאונה, שהמוסך יודה בטעות יבקש סליחה, יתקן את כל מה שצריך על חשבונו וכן לא יקרה כלום אם המוסך יפצה את בעל הרכב.

בכל זאת הרכב עבר סוג של תאונה קטנה ואתם יודעים בדיוק מה קורה כשמנסים למכור רכב שחס וחלילה יש עליו פיפס של תיקון צבע, תיקון דלת, מנסים להוריד במחירון כאילו הרכב ניצל מגריטה.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

סליחה,

אבל לא הצלחתי להבין.

אמרת שהכנסת את הרכב למוסך כדי לתקן רעש מדוושת הבלימה.

ואחרי זה אתה מדבר על תאונה.. על איזה תאונה אתה מדבר? מישהו מהמוסך נהג לך באוטו ועשה תאונה? לא ברור

Instagram:

VWPolo6R

פורסם
סליחה,

אבל לא הצלחתי להבין.

אמרת שהכנסת את הרכב למוסך כדי לתקן רעש מדוושת הבלימה.

ואחרי זה אתה מדבר על תאונה.. על איזה תאונה אתה מדבר? מישהו מהמוסך נהג לך באוטו ועשה תאונה? לא ברור

עובד של המוסך נהג על האוטו ודפק אותו

פורסם
אני ממש לא מבין מה הבעיה.

תאונות קורות, וגם במוסכים בטובים ביותר.

לא רק זאת, אלא שהמוסך מודה בתאונה (דבר שרבים מהמוסכים לא היו עושים), תיקן אותה על חשבונו, ואף נתן לך פיצוי.

לא בכל מוסך קיים רכב חלופי, והם לבטח לא חייבים לספק לך אחד שכזה, גם אם הטעות במקרה הזה היא שלהם.

לעניות דעתי, התנהגות המוסך היא ללא דופי, ואף הינך מציין זאת בתחילת הפוסט שניסו לזרז את העבודה ככל שאפשר.

בכל מקרה, ובאם אינך מרוצה מאיכות העבודה, חזור לשם על מנת שיתקנו את הרכב לשביעות רצונך - וכדבריך - הם ממש לא מתחמקים מכך.

לסיכום, אני מוצא שההתנהגות של המוסך ועובדיו הינה סבירה בהחלט ואף מעל למקובל, ולדעתי אתה עושה רעש כאשר אין על מה.

בהצלחה,

רזי.

או שאתה חבר של בעל המוסך הנ"ל או שהסטנדרטים שלך ממש, אבל ממש נמוכים.

אם מוסך גרם נזק לרכב שלי, לא רק שהוא מחוייב לתקנו לשביעות רצוני אלא שיש עליו החובה לדאוג לי לפתרון תחברותי עד לתיקון הרכב.

מבחנתי שיפעיל ביטוח.

ואם אותו חיישן נדפק כתוצאה מהתאונה למה הלקוח צריך לשלמו? עוד מעט יחייבו אותו גם "בשעות עבודה" על התיקון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

החיישן לא נדפק בתאונה עצמה

הרכב הוכנס מלכתחילה למוסך כדי לתקן את החיישן, ואז כשהרכב באחריות המוסך קרתה התאונה

אבל בהחלט מצביע על סטנדרטים ירודים

לדעתי האישית אם זמן ההחלפה של חיישן הוא נניח יום עבודה, ובגלל התאונה הרכב היה ארבעה ימים (לא עבודה!, כולל סופ"ש) במוסך - על המוסך לספק לך פתרונות חלופיים לשלושת הימים הנוספים, אם יש לו רכב חלופי לתת מה טוב, ואם לא אז החזר עבור נסיעות במוניות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לדעתי המוסך היה צריך לפצות את בעל הרכב בתיקון חינם.

הזלזול של המוסכים ברכבים הוא בדיוק הסיבה מדוע אני נשאר במוסך לארוך כל הטיפול ברכבי (בטיפולים בני יום אחד).

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...