Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חגורת בטיחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה גורם לחגורה לקבל סיבוב ואיך מסדרים את זה?

אתמול ישבתי ברכב של אבי והחגורה קיבלה סיבוב, חצי שעה ניסיתי לסדר ולא הצלחתי, זה ממש חירפן אותי, איך דבר כזה קורה?

תודה מראש לעונים

פורסם
קורה כי לא מקפידים שזה יהיה ישר והרבה סיבובים זו התוצאה...[/QUOT

קודם כל כן מקפידים.

דבר שני , על מנת לסובב את החגורה בקליפס צריך להפעיל המון מחשבה וכוח מה שלא יכול לקרות מעצמו.

זה לא הרכב הראשון שאני יושב בו ואני נתקל בבעיה.

פורסם

האמת גם אצלי ברכב הראשון הייתה בעיה דומה והשקעתי המון מחשבה ודמיון ללא כל הצלחה, לבסוף הופתעתי לגלות כמה פשוט זה:

אתה יורד לחיבור התחתון של החגורה, ומסובב אותה סביב עצמה (יש בורג שמחבר אותה לרצפה שמסתובב).

בהצלחה

פורסם
האמת גם אצלי ברכב הראשון הייתה בעיה דומה והשקעתי המון מחשבה ודמיון ללא כל הצלחה, לבסוף הופתעתי לגלות כמה פשוט זה:

אתה יורד לחיבור התחתון של החגורה, ומסובב אותה סביב עצמה (יש בורג שמחבר אותה לרצפה שמסתובב).

בהצלחה

רב תודות לך!!! לא ייאמן אני שנתיים מנסה לסדר את זה וכבר הרמתי ידיים הבנתי שכל מה שאני אנסה אני לא יצליח! שוב תודה ועוד תודה!

פורסם
רב תודות לך!!! לא ייאמן אני שנתיים מנסה לסדר את זה וכבר הרמתי ידיים הבנתי שכל מה שאני אנסה אני לא יצליח! שוב תודה ועוד תודה!

שמחתי שיכולתי לעזור, האמת זאת הייתה גם התגובה שלי כאשר נאמר לי בזמנו איך הדבר נעשה.

• תוכן חדש...