Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הצלחתי להבין מה המטרה של הירידות האלו על שוטרים שעושים את העבודה שלהם.

תפרידו בין הגוף המסואב שנקרא משטרה לבין השוטרים עצמם.

תפרידו בין חגיגות המין שעושים המושחתים שיושבים למעלה בזכות צד ג' ולא בגלל מה שאין להם בין האוזניים, לבין שוטרים,בלשים,שוטרי סיור ואכיפה שעובדים 24 שעות ביממה בשביל שאתם תוכלו להקליד את השטויות שלכם מהבית.

המשטרה במצב קשה. קשה מאד אפילו. אבל השוטרים שבשטח לא אשמים. הם ממלאים פקודות.

יש לי שכן שוטר מתנ"א. אנחנו בקשר טוב. הוא תמיד אומר לי שאין שוטר אחד שבאמת מאמין במדיניות אכיפת המהיות ואין שוטר אחד שלא חורק בשיניו כשמערכת בתי המשפט משחררת גנב או פורץ לדרכו אחרי שעורך דין ממולח משכנע את השופט/ת שמרשו חי חיים קשים ביותר.

(אגב יש לשכן הזה 50 אחוז נכות בגלל פורץ כזה, שנתפס על חם בדירה ופשוט שבר לו את הגב עם פטיש. כמובן שהוא השתחר אחרי 24 שעות כי היו לו חיים קשים.)

אבל מה הם יכולים לעשות? לעזוב?

וספציפית לתמונה, מתוך מקרה שקרה לי אישית, כנראה שיש שם כתם סולר על הכביש וזה ממש לא נעים להחליק בסיבוב.

ואם על הדרך אותו שוטר החליט לחלק דוחות לאלו שגונבים את הרמזור, תבוא עליו ברכה.

מסכים עם כל מילה

יש לי חבר עורך דין פלילי. התפקיד. שלו להפחית את עונשו של העבריין עד למינימום האפשרי ועד בכלל ושה לא משנה מי הקורבן ומה הנסיבות

זה לא משנה אפילו אם העבריין ביצע את העבירה או לא, הוא פשוט לא!!

בו בטח ליבי ונעזרתי

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• תוכן חדש...