Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט יתכן שזה נועד למנוע את "גניבת" הפנייה שמאלה כמו שרבים רבים מבני עמנו אוהבים לעשות. לעמוד במסלול הפנוי שממשיך ישר ואז לחתוך לראש התור של הפניה. אם אכן כך, אז טוב שעושים את זה כי זאת אחת העבירות היותר מעצבנות שנהגים עושים. חוץ מזה שהשבוע הייתי עד לשוטר שמחליף לשתי נהגות גלגל בשיא החום על השוליים בירידה מאילון לרוקח. שתי הנשים (בנות חמישים פלוס בערך) ישבו בתוך הרכב הממוזג בזמן שהשוטר הזיע כמו סוס בחוץ להחליף להן את הגלגל. מאחר ועמדתי ברמזור שאלתי אותו אם זה חלק מהתפקיד שלו והוא אמר שבהחלט, גם כי זה מקום מסוכן ולכן הוא ביקש מהן שיישארו ברכב וגם כי חלק מהתפקיד שלו זה "מתן שרות לאזרח" כמו שהוא קרא לזה. אמרתי לו שכל הכבוד. באמת ראוי לציון. והוא אמר שזה שטויות ובניגוד למה שחושבים עליהם, הם הרבה פעמים עוזרים לנהגים שנתקעים בלי דלק למשל. כנראה שיש שוטרים ויש שוטרים.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חוץ מזה שהשבוע הייתי עד לשוטר שמחליף לשתי נהגות גלגל בשיא החום על השוליים בירידה מאילון לרוקח. שתי הנשים (בנות חמישים פלוס בערך) ישבו בתוך הרכב הממוזג בזמן שהשוטר הזיע כמו סוס בחוץ להחליף להן את הגלגל.

לדעתי מי שלא יודע להחליף גלגל, לא רשאי להיות בעל רשיון נהיגה. זה צריכה להיות אחת מההסמכות לקבל רשיון. החלפת גלגל ברוב המקרים לא דורשת כוח פיסי רב והפרינצסות ישבו במזגן ובטח עשו מניקור, בזמן שהשוטר הזיע כמו סוס - מגוכך.

פורסם

איזה דוח כותבים על הפלת טוסטוס משטרתי באמצע צומת?

, ההסבר היחיד שאני מצאתי זה שהוא מחכה שמישהו יפיל לו את הטוסטוס כדי לתת דו"ח.

4qtu.jpg

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לדעתי מי שלא יודע להחליף גלגל, לא רשאי להיות בעל רשיון נהיגה. זה צריכה להיות אחת מההסמכות לקבל רשיון. החלפת גלגל ברוב המקרים לא דורשת כוח פיסי רב והפרינצסות ישבו במזגן ובטח עשו מניקור, בזמן שהשוטר הזיע כמו סוס - מגוכך.

בקש מאשתך\חברתך\בתך להחליף גלגל וחזור לכאן עם התוצאה. מרבית הנשים פשוט לא מסוגלות להרים את הגלגל מפאת משקלו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ואם האישה בהריון? אתה תרצה שהיא תחליף גלגל?

אשתי הייתה בחודש רביעי או חמישי כשנתקעה בעלייה מ431 ל1 לכיוון צפון.

אתה מבקש שהיא תחליף בעצמה?

ספציפית למקרה הזה אני הגעתי והחלפתי אבל אם לא הייתי באזור?

אז עדיף שיגיע שוטר שגם אף אחד יפגע בה בזמן ההחלפה.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

אל תאמין לאישה ש"לא מסוגלת להרים את הגלגל".

זו פשוט משימה שהרבה נרתעות ממנה, בעיקר בגלל הלכלוך/ישיבה על הארץ אז הן לא ניגשות לעבודה בשיא המחוייבות.

15 ק"ג ילד/שופינג הן מסוגלות להרים בקלות :)

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

הרשה לי לחלוק עליך.

גם כגבר לא קטן לא קל לי להוצא את הגלגל הרזרבי מהאמבטיה שלו בתא המטען, קל וחומר להחזיר לשם את הגלגל המקורי, במיוחד אם מדובר בגלגל פלדה ולא בסגסוגת קלה. הוסף לכך את הצורך להניף את הגלגל מעבר לסף תא מטען, את המומנט הנובע מהמרחק בין מקום עמידת המרים לבין מקום הנחת הגלגל וכבר הגעת למשימה לא קלה.

עכשיו הוסף גם את שאר הפעולות הדרושות להחלפת הגלגל: הרמת המכונית באמצעות מגבה מיכאני, בדרך כלל בסיוע מוט די קצר ולא נוח לתפעול, הצורך לפתוח ידנית אומים שחוזקו באמצעות מפתח פנאומטי (ולהוסיף - הרבה פעמים כבר לא נפתחו שנה ויותר, עם הצטברות אבק בתבריג) כאשר מפתח הגלגלים בעל ידית קצרה, כתומר נדרש כוח רב על מנת להשיג את המומנט הנדרש - וקיבלת עבודה שאינה מתאימה לאשה, וגם לא לגבר מעל גיל 60-70.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איזה קשוח אתה.

אני אלך מחר בבוקר להחזיר את הרישיון שלי (גם את הרגיל ואת הרשיון של הנהיגה הספורטיבית), כי בפעם - פעמיים בהן היה לי פנצ'ר, ביקשתי עזרה מאנשים אחרים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

זה לא משנה מה המטרה של השוטר עם הקטנוע שלו, זה פשוט וקל לא חוקי.

לא חוקי לעשות דבר כזה ולהציב מכשול לנהגים.

אני אישית הייתי רב איתו, רק בדיבור כמובן, ומייבש לו את הצורה, שהוא לא היה יודע מה לעשות:twisted:

פורסם

לא הצלחתי להבין מה המטרה של הירידות האלו על שוטרים שעושים את העבודה שלהם.

תפרידו בין הגוף המסואב שנקרא משטרה לבין השוטרים עצמם.

תפרידו בין חגיגות המין שעושים המושחתים שיושבים למעלה בזכות צד ג' ולא בגלל מה שאין להם בין האוזניים, לבין שוטרים,בלשים,שוטרי סיור ואכיפה שעובדים 24 שעות ביממה בשביל שאתם תוכלו להקליד את השטויות שלכם מהבית.

המשטרה במצב קשה. קשה מאד אפילו. אבל השוטרים שבשטח לא אשמים. הם ממלאים פקודות.

יש לי שכן שוטר מתנ"א. אנחנו בקשר טוב. הוא תמיד אומר לי שאין שוטר אחד שבאמת מאמין במדיניות אכיפת המהיות ואין שוטר אחד שלא חורק בשיניו כשמערכת בתי המשפט משחררת גנב או פורץ לדרכו אחרי שעורך דין ממולח משכנע את השופט/ת שמרשו חי חיים קשים ביותר.

(אגב יש לשכן הזה 50 אחוז נכות בגלל פורץ כזה, שנתפס על חם בדירה ופשוט שבר לו את הגב עם פטיש. כמובן שהוא השתחר אחרי 24 שעות כי היו לו חיים קשים.)

אבל מה הם יכולים לעשות? לעזוב?

וספציפית לתמונה, מתוך מקרה שקרה לי אישית, כנראה שיש שם כתם סולר על הכביש וזה ממש לא נעים להחליק בסיבוב.

ואם על הדרך אותו שוטר החליט לחלק דוחות לאלו שגונבים את הרמזור, תבוא עליו ברכה.

פורסם
זה לא משנה מה המטרה של השוטר עם הקטנוע שלו זה פשוט וקל לא חוקי

לא חוקי לעשות דבר כזה ולהציב מכשול לנהגים

אני אישית הייתי רב איתו רק בדיבור כמובן ומייבש לו את הצורה שהוא לא היה יודע מה לעשות:twisted:

בוא תסביר לכולנו ולאגף התנועה,איך היית פותר את הסוגייה,שנלמד.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני אישית הייתי רב איתו רק בדיבור כמובן ומייבש לו את הצורה שהוא לא היה יודע מה לעשות:twisted:

במקרה הטוב הוא היה נותן לך איזה קנס, במקרה הפחות טוב (בשבילך) היה עוצר אותך על הפרעה לשוטר במילוי תפקידו.

בחכמולוגים כמוך צריך לטפל, אין מה לעשות.

לא חוקי לעשות דבר כזה ולהציב מכשול לנהגים

המכשול זה כנראה כתם שמן שעלול לגרום לתאונה. מה עדיף? שאנשים יחליקו עליו או שיראו את השוטר מרחוק ויזהרו?

העיקר להאשים קודם את השוטר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דבר ראשון דוח הוא לא יכול לתת לי זכותי לדבר והוא יכול לשתוק מנסיון!

דבר שני לכל בעיה פיתרון אם ואכן היה שם כתם סולר או משהו דומה היה על השוטר להתעסק עם זה ולא לתת דוחות כמו שתואר בפתיחת השרשור, וכמו שאני יודע למשטרה יש דבר כזה שקוראים לו קונוס

על הקונוס רשום "מחסום" או "תאונה" ומחובתו של השוטר להציב את הקונוס ולא להתעסק בדוחות.

פורסם

ומה אמור לעשות שוטר עם כתם שמן / סולר באמצע תל אביב? לקחת שק חול מהבגאז'? (בדוק יש להם שק כזה ליד הקונוסים! NOT)

תפסיק לזרוק שטויות לאוויר האינטרנט

ומה הוא יעשה עם הקונוס הזה? זה לא תאונה ולא מחסום

מתי ייגמר החופש הגדול?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...