Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלם רב לחברי הפורום ברשותי אודי A1 2010, ביום ראשון נכנסתי לצ'מפיון מוסך הנגב בצומת בילו לא בגלל תקלה בשביל לשכפל מפתח לרכב, הזמנתי מפתח ונציג שלהם אמר לי שיש להם דבר כזה שניקרא קמפיין להחליף את המכטרוניק של הגיר ואני מדגיש אין לי שום תקלה ,הכל היה פיקס. אותו נציג שכנע אותי שזה בחינם וזה חלק אמין יותר ומשופר וההחלפה נועדה למנוע בעיות. הסכמתי הבאתי את הרכב למוסך והם ביצעו את העבודה. לאחר חצי יום עבודה לקחתי את הרכב ולפתע הגיר מרעיש בהעברת הילוך מראשון לשני כמו מין תיקתוק תק תק אותו הרעש קורה גם בהעברה מD לR וN ובהעברה מראשון לשני יש כמו רעד וברררר כזה, התקשרתי באותו הרגע כולי מרוט עצבים מזה שנכנסתי עם רכב תקין ויצאתי עם רעש בגיר. הגעתי למחרת בבוקר למוסך ונסע איתי בוחן רכב שהסכים שיש רעש ושצריך לעשות לימוד וכיוון בסיסי למוח של הגיר ושבזה נפטרה הבעיה.השארתי את הרכב ונסעתי לעבודה ,לאחר חצי יום עבודה נוסף התקשר הנציג ואמר לי שהרכב מוכן ושאין יותר את הרעש של העברת ההילוכים אבל בנסיעת מבחן שעשה הבוחן הוא אמר שיש רעד קל בהילוך ראשון בתחילת נסיעה ושצריך להחליף מצמדים ושגם זה כלול באחריות.פה כבר זה עבר כל גבול הרכב נכנס תקיןןןן למוסך כשהכל תקין,והוא אומר לי זה מה שיש כרגע נחליף את המצמדים, וניראה אם זה יפתור את הבעיה,שאחזור ביום ראשון להתחלת העבודה. לקחתי את הרכב ועוד פעם רעשי התיקתוקים בהעברת ההילוכים, ואני אומר מה יהיה כבר מתי יהיה לצ'מפיון סוף? סך הכל ניכנסתי להזמין מפתח למה למען השם אני צריך לצאת עם בעיות רעש בגיר? כשהרכב נכנס תקין למה צריץ לעבור מסכת יסורים???????

נ.ב הרכב עם 13.700 ק"מ

שיפוצים..

  • תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נו,זה לא חדש לגבי מקצועיות בצמפיון,בסופו של דבר אני מאין הם יתקנו את זה גם אם תחזור לשם עוד פעם-פעמיים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למה למען השם ? ניכנסתי עם רכב תקין לחלוטין דממת אלחוט הייתה לגיר ואני מכיר כל פיפס ברכב שלי ומאוד רגיש לרעשים מכניים.

שיפוצים..

פורסם

משהו חייב לשים להם סוף זה פשוט לא יכול להימשך ככה פשוט לא אני מקליד וכולי רועד מעצבים.

שיפוצים..

פורסם

אתה לא צריך להתעצבן זה נכון שאתה חושב שנכנסת עם רכב תקין אבל תמיד עדיף מוקדם מן המאוחר, ליצור של DSG עד אפריל 2011 יש חולשה לאקלים בארץ ולכן הוא לא עובד כמו שצריך את הבעיה פתרום בקלאצים משופרים ומוח גיר אז לפני שתתחיל הבעיה הקדימו אותך והחליפו, זאת בעיה שהייתה מתחילה לך מאוד בקרוב כמו רעידות ברכב, מצמד מחליק וכ'ו..

נכון שהעבודה שנעשתה היא לא מקצועית אך אל חשש חבר הכל יסודר במסגרת אחריות של 5 שנים לגיר, תוכל להיות בראש שקט.

אני חייב להוסיף שאני לא לטובתם וספגתי לא מעט מהם.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

שמע ידידי, מרוב שיש חידושים ועדכונים ברכבי VAG , מוסכי צ'מפיון בקושי מצליחים ללמוד את כל הבעיות ולטפל בהן בצורה יעילה. אני חושב שזה יקח קצת זמן אבל הם יעשו את זה בסוף, חוץ מזה, זו הוראה מהיצרן להחליף לכולם וזו לא אשמתם.

רק לדעתי תעמוד על שלך ונסה להיות במעקב לאורך כל העבודה. |(מניסיון שלי בצ'מפיון זה מאוד עוזר וגורם לעובדים להשקיע יותר, גם מילה טובה תגרום להם לחרוש את הרכב על מנת שתהיה מבסוט!).

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

חמור מאוד! סיפור רע.

 

יש בעיית תדמית (לפחות) בכל מה שקשור ל DSG.

החברה (לא ברור אם זה היבואן או שנכפה עליו ע"י היצרן) סוף סוף מתעוררת ומבינה שהיא צריכה להחזיר את השליטה בעיניינים לידיה.

נעשה מהלך נכון והוחלט לקרוא לרכבים מסדרות מסויימות לבצע תיקון מונע וכמובן לא להסתפק באחריות מורחבת אשר בסבירות גבוהה כנראה תנוצל ע"י חלק לא מבוטל של אנשים. פשוט רוצים לחסוך את המפגש עם רכב תקול. תחזוקה מונעת...

 

ואז מהסיפור הנ"ל מסתבר שהתיקון מבוצע בצורה רשלנית.

 

מה יהיה?

אני מקווה ורוצה להאמין שזה מקרה חריג שאינו מלמד על הכלל.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

יש במחשבים אמרה ידועה

אם זה פועל, אין לך מה לתקן.

במילים אחרות

למה לעזאזל אתה מתקן משהו שלא שבור?

Peugeot  5008 2023 

פורסם

זה הקטע שלא ניכמסתי לשמה כדי לתקן משהו נכנסתי כדי לשכפל מפתח, ויועץ אודי אלק פשוט אמר לי שכדי וזה רק משפר כדי למנוע בעיות. במקום למנוע רק עשו בעיות.

שיפוצים..

פורסם
זה הקטע שלא ניכמסתי לשמה כדי לתקן משהו נכנסתי כדי לשכפל מפתח, ויועץ אודי אלק פשוט אמר לי שכדי וזה רק משפר כדי למנוע בעיות. במקום למנוע רק עשו בעיות.

 

אז עוד 3 אלף קילומטר בטיפול היו מחליפים .

בכל מקרה לא סתם בוצעה ההחלפה , עדיף בצורה יזומה מאשר להתקע לצד הדרך או באמצע כביש מהיר במהירות של 100 קמ״ש.

 

הם מחליפים מאות מוחות גיר בחודשים האחרונים , לרוע מזלך נפלת לטעות הסטטיסטית .

 

תחזור ותתעקש ואל תרפה עד שיתקנו לשביעות רצונך.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

בוודאי שאני לא הולך לוותר הזמינו אותי ביום ראשון להחליף את המצמדים ואני פשוט לא חותם להם עד שהאוטו פיקס.

שיפוצים..


×
×
  • תוכן חדש...