Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגניב!

לנו יש גולף מודל 2011 - וגם בה קרה אותו הדבר - אבל במוסך פליקס בתל אביב:

הגעתי לפני שנה לטיפול השנתי הראשון, ללא שום תקלה או תלונה - רק לטיפול.

בעת הקבלה, אמר לי אחראי הקבלה, שיש צורך ב-"עדכון תוכנה במסגרת של קמפיין". שאלתי אותו אם זה באמת נחוץ והוא ענה, שזאת דרישה של היצרן.

סוף דבר - אוטו אחר!

מספר ימים לאחר הטיפול, גיליתי, שגיר ה-DSG, שעד אז תקתק כמו שעון, השתגע במהירויות נמוכות, כמו נהג חדש,שאינו יודע להעביר בזמן הילוכים - רועד, דוחה העברת הילוך.

המרגיז היה, שזה קרה אך ורק אם היה חם או לאחר נסיעה אחרונה.

חיכיתי כמעט שנה, לטיפול השני, שכן התקשתי לגשת למוסך, והפעם הודה איש הקבלה, שאכן זאת בעייה ידועה, והסכים להחליף במסגרת אחריות היצרן את המצמדים!!!!

כך היה - ומאז המכונית חזרה להיות כמו בעבר!

עצתי - לחזור מייד למוסך ולא לוותר על תיקון מיידי! קמפיין או לא קמפיין - צריך לתקן את מה שהתקלקל.

בהצלחה!

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שזאת פעם ראשונה שאני לא חושב שההתנהלות של צ'מפיון (או כל יבואן אחר לצורך העניין) שגויה. :shock:

היבואן קיבל TSB או ריקול - להחליף אי אילו חלקים בעקבות תקלות. אז במקום להחליף את כל הסיפור מחליפים את המינימום ההכרחי כדי לטפל בבעיה, לא עוזר, ממשיכים.

טוב מאוד ששכנעו אותך להחליף. ככה אתה החלטת מתי להגיע ולא נתקעת עם רכב שלא מצליח לשלב להילוך וצריך להיגרר למוסך.

קורה שעבודות לא מתבצעות במאה אחוז, זה הטבע האנושי.

תתעודד בזה שאתה מקבל שני קלאצ'ים חדשים :lol:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הכנסתי סיאט איביזה 2010 לטיפול שיגרתי + טסט ונאמר לי מה שנאמר לך, הסכמתי, החליפו והכל בסדר...

ובאמת אחרי שהחליפו את המוח של הגיר (ככה הוא קרא לזה) האוטו נוסע יותר טוב - מורגש יותר בהתחלת הנסיעה

כנראה שעשו אצלך עבודה לא טובה

פורסם

זאת הבעיה שהם לא מודים בתקלה בעבודה ואומרים שהכל בסדר וזה יסתדר אחרי שיחליפו מצמדים שכן הכל היה בסדר ועבד פיקס לפני שהם נגעו ברכב.

שיפוצים..

פורסם

טוב חברים עדכון..

אחרי שלקחתי את הרכב חזרה ונסיעה של כמה ימים הגיר נהיה קטסטרופה, הייתי בטוח שעוד שניה הגיר יתפרק לחלקים,היום התקשר אליי בחור ממוסך הנגב שאמר לי שהמפתח הגיע ,וביקשתי את הנציג שטיפל בי והוא בחול יחזור עוד שבועיים. סיפרתי לבחור את הסיפור בקצרה הוא אומר לי אני לא ניכנס באמצע כשהוא יחזור דבר איתו.בכל אופן אני לא מתכוון לתת לחבורת סנדלרים הזאת לגעת לי ברכב יותר והחלטתי לגשת למוסך המרכזי בבני ברק ולראות מה הם יגידו .בכל אופן אני רוצה לשלוח מייל לאודי גרמניה על החוסר מקצועיות הזאת ושפשוט דפקו לי את האוטו.

יש למישהו את המייל של אודי העולמית?

שיפוצים..

פורסם
,וביקשתי את הנציג שטיפל בי והוא בחול יחזור עוד שבועיים. סיפרתי לבחור את הסיפור בקצרה הוא אומר לי אני לא ניכנס באמצע כשהוא יחזור דבר איתו.

הטריק הכי עתיק בספר.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

הבנתי שזה היה טריק בכל מקרה מחר אני שם כדי לקחת את המפתח שהגיע ואם הוא שם אז מתחת לשולחן הוא לא יתחבה.בכל אופן אני לא מוכן שהם יטפלו לי ברכב יותר ומחר על הבוקר אתקשר למוסך מרכזי בבני ברק ואגיע לשמה וניראה מה יגידו שמה מאוד מעניין אותי לראות מה תהיה התשובה שלהם.

שיפוצים..

פורסם

תבדוק מתי אבי, מנהל המוסך של רכב הנגב נמצא שם.

מנסיון של מעל 10 שנים, אבי הוא אחד המקצועיים שם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

עדכון..

פניתי היום לשירות לקוחות של צמפיון והסברתי את שקרה בחור נחמד בשם רועי אמר לי שיטפל בזה ויחזור אליי ואכן חזר אלי כעבור שעה ואמר לי שהילה מהפורום טיפלה בזה והאי תדבר איתי מחר לגבי כל הפרטים כי היום היא בחופש. בכל מיקרה דיברתי עם שירן ממוסך אודי מרכזי פתח תקווה שקבעה לי תור ליום שלישי הבא כדי להמשיך בטיפול בתקלה ברכב, במקביל שלחתי מייל לאודי גרמניה מחכה לתשובה ונקווה שהכל יבוא על מקומו בשלום כי כבר ממש מתחיל להימאס לי.

לגבי אבי מנהל העבודה במוסך הנגב שמעתי עליו דברים טובים בכל מיקרה אני פשוט לא רוצה שהם יגיעו לי ברכב כי בתכלס לא אבי יטפל לי ברכב..

שיפוצים..

פורסם

הם חבורה של דפ"רים במוסך הנגב שלא הייתי סומך עליהם להרכיב מגב. טוב שהתעקשת על מוסך אחר.

פורסם

אני מקווה בשבילך שהמוסך מפתח תקווה שאתה הולך אליו נמצא בצומת סגולה ולא בקרית אריה. מנסיון בתקופת האחריות של הרכב אצל שניהם, המוסך בצומת סגולה (ספטון) מומלץ יותר.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
מגניב!

לנו יש גולף מודל 2011 - וגם בה קרה אותו הדבר - אבל במוסך פליקס בתל אביב:

הגעתי לפני שנה לטיפול השנתי הראשון, ללא שום תקלה או תלונה - רק לטיפול.

בעת הקבלה, אמר לי אחראי הקבלה, שיש צורך ב-"עדכון תוכנה במסגרת של קמפיין". שאלתי אותו אם זה באמת נחוץ והוא ענה, שזאת דרישה של היצרן.

סוף דבר - אוטו אחר!

מספר ימים לאחר הטיפול, גיליתי, שגיר ה-DSG, שעד אז תקתק כמו שעון, השתגע במהירויות נמוכות, כמו נהג חדש,שאינו יודע להעביר בזמן הילוכים - רועד, דוחה העברת הילוך.

המרגיז היה, שזה קרה אך ורק אם היה חם או לאחר נסיעה אחרונה.

חיכיתי כמעט שנה, לטיפול השני, שכן התקשתי לגשת למוסך, והפעם הודה איש הקבלה, שאכן זאת בעייה ידועה, והסכים להחליף במסגרת אחריות היצרן את המצמדים!!!!

כך היה - ומאז המכונית חזרה להיות כמו בעבר!

עצתי - לחזור מייד למוסך ולא לוותר על תיקון מיידי! קמפיין או לא קמפיין - צריך לתקן את מה שהתקלקל.

בהצלחה!

"עדכון תוכנה במסגרת של קמפיין" חחחחחחחחחחחחחחחחח

אני מת על מכבסת המילים שלהם.

בכל מקרה מה שנותר לי הוא רק לאחל בהצלחה.

• תוכן חדש...