Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבה נחמדה, אבל לדעתי לא עשתה מספיק כדי לטפל בהגזמות של מכוני בדיקה, או בהנחה שכל החלפת כנף בהכרח = תאונה. כ"כ, ההתעקשות על התחייבות בבדיקה לא כ"כ מובנת לי. אני יודע שזה קיים, אבל למה שמישהו יתחייב שאין פגיעות? זה לא כאילו כל בנאדם הוא מכונאי מוסמך

http://www.israelhayom.co.il/article/103971

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כתבה נחמדה, אבל לדעתי לא עשתה מספיק כדי לטפל בהגזמות של מכוני בדיקה,

נכון, חבל שלא ידעתי זאת לפני שנרשמתי כאן באתר.

כשמכרתי את הסיאט איביזה שלי שהייתה יד ראשונה (אני הקונה מהסוכנות) והייתה מטופלת בקביעות ובזמן במוסך, חשכו עיניי מתוצאות הבדיקה, לא הבנתי איך האוטו נסע בכלל.

למדתי לקח, וגם כאן בפורום הצגתי כל פעם את דעתי כשמישהו שאל. בתור מוכר אני לא מתחייב על כלום, אני מספר מה שאני יודע ולא אכפת לי שיסתכלו בהסטוריית טיפולים וכו', אבל לא מתחייב לכלום, מי שלא יאה לו שלא ייקנה.

אני את הכתבה לא אהבתי, סתם מתחו כתבה על פני מספר עמודים.

פורסם

ידוע שהמכונים מכסחים בבדיקות , אם הרכב לא עבר תאונה תתחייב רק על שלדה , מספיק שהמנוע נקי וחדש ובזמן מילוי שמן נשפכו כמה טיפות על איזור המנוע המכון יקבע שיש נזילה ( למרות שאין נזילה).

פורסם

פשוט שוק דוחה של סוחרים ומכוני בדיקה שקרנים. והכי גרוע הוא הלוי יצחק הזה שצוחק על כולם וחברות הליסינג עם מחירי הרצפה שלהם.

נוסיף לזה את העובדה שכל הזמן ניסו לדחוף לה יונדאי אקסנט שזה רכב על הפנים ובטח ובטח כשיש לא מעט כאלה יוצאי צבא שיאכילו את בעליהם מרורים בשנים הבאות

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

זה שמכוני בדיקה לגמרי מיותרים - ידוע מזמן.

הבעיה נעוצה בכסת"חים האלה - אפילו על רכב חדש הם ירשמו שיש לו נקישות בשילוב הילוכים \ דיסקיות \ צריכת שמן גבוהה \ יאדה יאדה. רק כי הם מפחדים מתביעות.

בסופו של דבר נוצר מצב ששום רכב לא יוצא נקי ממכון בדיקה ואתה בתור לקוח לא יודע למי להאמין - למוכר שנראה ככה :shock: לנוכח התוצאות - או למכון עצמו.

הכי טוב לקנות חדש. וכל כמה שנים להחליף בטרייד-אין לחדש אחר. ככה אפשר לישון בשקט בלילה.

נ.ב.

משהו שאמרו לי בשרשור מקביל לפני כמה שנים; "להתחייב? אני מוכן להתחייב שיש ברכב מנוע, גיר ושלדה. מעבר לזה - תבדקו מה שאתם רוצים ואיפה שאתם רוצים, לא מחזיר לכם גרוש על שום בדיקה"

זו לדעתי הדרך היחידה למכור רכב.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הם כבר הפסיקו לרשום נקישות בהעברת הילוכים, פשוט רושמים אין אחריות על גיר אוטומטי!

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

לא בודקים גיר? אז בשביל מה הם מקבלים 450 ש"ח??

מזל שמסתכלים על השאסי לפחות

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
הם כבר הפסיקו לרשום נקישות בהעברת הילוכים, פשוט רושמים אין אחריות על גיר אוטומטי!

אה בבקשה, אבל גם בידני הם מכניסים את השטויות האלה.

תראה את הבחור שקנה מיאטה NC והגיר החזיר נשמתו לבורא אחרי שבועיים.

רשום "נקישות בשילוב דיסקיות" או שקר כלשהו אחר והם לא לוקחים שום אחריות.

שרשור שעלה לפני כמה ימים..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

איזו שטות רשמת. בטח שהם רושמים ''נקישות בהעברת הילוכים''.

יותר מזה, מכונים שמכבדים את עצמם טיפה ירשמו גם בצורה מפורטת יותר ויתנו הסבר מילולי לאחר הבדיקה, למשל נסעתי עם קרובת משפחתי אשר חיפשה רכב, לבדיקה במכון מוכר (בכוונה לא אציין את דגם הרכב או שם המכון כי אין נתונים אלו רלוונטיים), ובדו'ח הבדיקה היה רשום כך:

''נקישה בגיר (אוטומוטי, למי שבספק) בין הילך ראשון לשני'' ולא סתם זרקו ''נקישות בגיר ושיתפוץ מחר מיצידנו'', נוסף על כך הבודק עצמו מיהר לציין לאחר הממצאים שזו תופעה ידוע ברכב הנ''ל פלוס במספר השנים שהוא על הכביש והוסיף שאין מה לדאוג לגבי זה יתר על המידה כי הרכב אכן מטופל. לכן אין לתקוף אותם ככה בהתעלמות מוחלטת מהעובדה שיש מכונים שמכבדים את עצמם יותר מאחרים (תמיד יש את המיץ של הזבל).

מי שלא סומך על מכון שיבדוק לבד, לא יודע לבדוק לבד? לך למוסך שאתה סומך עליו.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם

הקונה של הגולף של ההורים שלי לקח אותה לבדיקה.

שילם 600 שקל כדי שיגידו לו לנפח אויר בצמיגים ולטפל לפי הספר.

תאונה קלה שבגינה הוחלף מגן לא התגלתה בכלל.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם
הקונה של הגולף של ההורים שלי לקח אותה לבדיקה.

שילם 600 שקל כדי שיגידו לו לנפח אויר בצמיגים ולטפל לפי הספר.

תאונה קלה שבגינה הוחלף מגן לא התגלתה בכלל.

באיזה מכון גוזלים 600 ש'ח על בדיקה?

כנראה מכון פח, ולא מקצועי.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם

נ.ב.

משהו שאמרו לי בשרשור מקביל לפני כמה שנים; "להתחייב? אני מוכן להתחייב שיש ברכב מנוע, גיר ושלדה. מעבר לזה - תבדקו מה שאתם רוצים ואיפה שאתם רוצים, לא מחזיר לכם גרוש על שום בדיקה"

זו לדעתי הדרך היחידה למכור רכב.

שיעור לחיים המשפט הזה. אזכור להשתמש בו בפעם הבאה שאמכור רכב :-D

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
שיעור לחיים המשפט הזה. אזכור להשתמש בו בפעם הבאה שאמכור רכב :-D

אחלה משפט, מבריח תוך 0.273 שניות בערך 75% מהלקוחות.

תאר לך שאתה רוצה לרכוש רכב ושומע את זה ממוכר, איזה הרגשה כיפית זו? לשמוע אותו מתנער מכל אחריות שהיא.

פורסם
באיזה מכון גוזלים 600 ש'ח על בדיקה?

כנראה מכון פח, ולא מקצועי.

600 שקל זו עלות בדיקה של רכבי ספורט/יוקרה.

למה? כי הם יכולים. עצוב אבל זה מה יש.

• תוכן חדש...