Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניית רכב חדש מיבואן בהלוואת בלון והחלפתו כל x שנים - ברשמה לשירות.

קניית רכב במיטב כספך ומכירתו לקונה הבא: יותר בכיוון נכס.

אלא אם החלטת לרכוש סאאב/רובר/כל מיני רכבים מיוחדים אחרים שאין מהם הרבה ומעך ישראל יעדיף לא לגעת - אני אישית לא מסתכל על ירידת הערך כמרכיב מרכזי ברכישה. שהרי היא חלק משווי השימוש שלי. וזו העלות לנסיעה יחד עם דלק וטיפולים.

כך או כך אני אישית הייתי מעדיף לחסוך את ירידת הערך הראשונית של הרכב ולרכוש רכב בן שנתיים - 3. רובם יהיו תקינים ולא שחוטים ואפשר בקלות להביא אותם למצב חדש לחלוטין שממנו הסטוריית הטיפולים מתחילה מאפס ואז אנחנו בקלות מגיעים לנקודת ההתחלה.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כל התגובות כאן לא לוקחות דבר אחד בחשבון - רכב הוא שירות, לא נכס.

כמו מנוי טריפל של הוט או מנוי לחדר כושר או כל שירות אחר שרוכשים.

יש כאלה שמסתפקים בעידן+ החינמי, יש כאלה שבכלל לא רוכשים טלויזיה ויש כאלה שעושים טריפל עם כל הערוצים פתוחים + ערוצי פרימיום + VOD ומה לא. אז לכאורה האחרונים פריירים, יכלו לחסוך את ה 500 ש"ח בחודש, אבל הם מקבלים פינוק שהם מוכנים לשלם עליו.

ההשוואה שעשו כאן בין קניית ריו מהשכרה עם 80K ק"מ לבין קניית רכב מהיבואן מצחיקה אותי...

צודק לגמרי.

תופעת הליסינג והמיסים הגבוהים על רכבים חדשים, גורמים לרכישת רכב להיות שירות ולא נכס.

מי שפסיכולוגית לא מוכן להפנים זאת, יזכה למפח נפש גדול שירצה למכור/לקנות רכב.

פורסם
אוקיי, אז ליסינג מימוני (לא תפעולי) הוא נכס או לא?

הרי ברור לכל שליסינג מימוני וקנייה בתשלום אחד בסופו של דבר זה אותו הדבר עם פריסה שונה של תשלומים.

כדי להמחיש את הכוונה שלי, דוגמא:

http://www.shlomo.co.il/minisite/pleasing/haguni/index.asp?ref=185&toolId=BF14I1

נכס, אבל לא שלך עד גמר התשלום, והרכב אפילו משועבד לחברת הליסינג.

זה כמו שתגיד שבית הוא שירות בגלל שקנית אותו במשכנתא.

צודק לגמרי.

תופעת הליסינג והמיסים הגבוהים על רכבים חדשים, גורמים לרכישת רכב להיות שירות ולא נכס.

מי שפסיכולוגית לא מוכן להפנים זאת, יזכה למפח נפש גדול שירצה למכור/לקנות רכב.

אבל לא מדובר על ליסינג, לא תפעולי ולא מימוני.

בשניהם הרכב עדיין נכס אבל לא שלך.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...