Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה קניתי רכב I30 שנת 2008 ואני מחפש איפה הכי זול וכדאי לעשות לו ביטוח חובה וצד ג' כיוון שנגמר לי אצל הסוכן ואני לא מעוניין להמשיך אצלו...

פורסם

ביטוח חובה אציע לך לעשות בחברה שתציע לך את המחיר הנמוך ביותר,

כך או כך הביטוח הוא אותו ביטוח.

תוכל לבדוק כאן איזו חברה מציעה את ביטוח החובה הכי זול עבורך:

http://car.mof.gov.il

לגבי צד ג' אציע לך לבצע סקר שוק. לעשות צד ג' דרך סוכן ביטוח זו גם אופציה, אך לא הייתי משלם

על כך יותר כסף אלא אם כן מדובר בהפרש לא ניכר ויש לך ניסיון טוב עם הסוכן (שאין לך, להבנתי).

פורסם
ביטוח ישיר

רק לא ביטוח ישיר! שני חברים שלי עשו ביטוח דרכם (אחד רכב אחד דירה) ושניהם הצטערו על כך מאוד כאשר הם היו צריכים אותם! בקיצור לא להתקרב! אני בדעה של: ״ עשה לך סוכן״ כך יש לך למי לפנות בכל בעיה שלא תבוא..

פורסם

בתקופה האחרונה רכשתי כמה ביטוחים, והתברר לי שאפשר להתמקח יפה מאד. השיא היה בביטוח חיים למשכנתא שבו לאחר קבלת הצעות נגדיות מסוכן ומהביטוח הישיר הורדתי את המחיר בכ-20% יחסית למחיר ההתחלתי של הביטוח הישיר וכ-50% מזה של הסוכן. ההצעות הסופיות היו דומות מאוד, אבל כיון שהיה מדובר לא בסוכן שאתו אני רגיל לעבוד אלא באחר ביצעתי את הביטוח בישיר.

יש לי כרגע סיפור לא פשוט עם תביעת ביטוח שנדחתה בצורה שערורייתית, בשלב זה הסוכן נלחם יפה לטובתי. אם הוא יצליח אסיר את הכובע, אם יכשל אאלץ לבחון מחדש את כל הביטוחים שלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

באיזור הקריות יש את אליפים סוכנות לביטוח, אני מרוצה מהם- מחיר טוב, אבל לשמחתי אני עדיין לא יודע איך יגיבו אם אצטרך אותם.

אני כבר מבטח אצלהם 2 רכבים (טנדר דימקס של העבודה פלוס הלאנסר שלי).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...