Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמי יורם ואני מורה בתיכון לנוער בסיכון (נוער מונשר) בעיר רמלה.

בתיכון מגמת מכונאות רכב וחשמל רכב.

שימו בצד את ענין "אימוץ" בית הספר והסיוע (המשאבי) שנחוץ לנו.. אני פה בעיקר בשביל לבקש עזרה מסוג אחר:

קודם כל מגזינים- בעברית ובאנגלית- העוסקים בעולם הרכב. אם הצטברו אצלכם בבית מגזינים שכאלה - מאוד אשמח להגיע ולקחת. הם יכולים לרתק את התלמידים שלנו

בלי שהם ירגישו הם יתחילו לקרוא (לחלק ניכר מהתלמידים שלנו יש בעיות רציניות בקריאה ובכתיבה)

בנוסף - אם יש לכם - פוסטרים, כרזות, שרטוטים של חלקים שונים של הרכב, כולל מנועים- מאוד נשמח לקבל.

ועוד דבר- אם יש לכם רעיונות יצירתיים- מקומות וסיורים שאפשר לקחת את התלמידים. מאוד נשמח לקבל רעיונות.

אתם מוזמנים ליצור איתי קשר דרך הדוא"ל ב- [email protected]

בברכה,

יורם

פורסם

היי יורם,

קודם כל - יוזמה ברוכה. לצערי, היו לי אמנם המון מגזינים וחומרים אבל מעבר דירה (יותר נכון, מעבר ארץ...) דרשו ממני ויתורים כואבים - והרוב עבר לאנשים אחרים או לפח הזבל.

רעיונות:

1. יש בפורום הרבה ידע, אפשר למצוא כאן המון דברים מעניינים לקרוא ולהשכיל.

2. יש לפורום שת"פים עם מגוון נותני שירות מענף הרכב - אולי אפשר להקים משהו ביחד.

3. יש מספר קבוצות באוניברסיטאות שמייצרות רכבי פורמולה לתחרות של סטודנטים בחו"ל. זה פרויקט מאוד מעניין שבוודאי יכול להלהיב את התלמידים. קרא כאן וכנס לקישורים שבתחתית העמוד. נסה ליצור קשר עם ראשי הקבוצות. תוכל להגיד שהפנו אותך מקארספורום (אתה יכול גם להזכיר את שמי - רוני שטרן). אם תרצה עזרה ביצירת קשר איתם - בקש.

4. אתה יכול גם לפנות למגזין אוטו, הם עושים כל מיני פרויקטים מהסוג הזה מפעם לפעם. אולי יעניין אותם. גם כאן אפשר להגיד שהפניתי אותך, או לחילופין בקש ממני ואצור קשר בשבילך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

פרסם הודעה גם בפורום האספנות באתר זה.

בטוח שיוכלו לעזור לך ולהזמין אתכם למפגש.

בהצלחה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מחזק את ההמלצה על פורום אספנות. רבים שם האנשים שעשו פרוייקטים של שיפוץ. תוכל להביא כאלה אולי להרצאות וכו. זה נותן לבנאדם המון מוטיבציה ומעודד אותו ללמוד על מנת להגיע לרמה בה הוא יוכל לבצע פרוייקט לבדו.

כמו כן, במידה ורלוונטי ממליץ לתת לתלמידים לקרוא את הסקירות ההסטוריות מאת חן פרחי על רכבים משפיעים בהסטוריה. הם רבים, מגוונים ומהנים לקריאה. אני אישית מצפה לצאתם מדי כמה זמן כמו שאני מצפה למשכורת או לסוף יום.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...