Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר: האם אתם משאירים פתק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקעתי עם הג'יפ של אבא בלי ביטוח,ושילמתי מהכיס 2200 שקל על טמבון שיכולתי פשוט להמשיך לנסוע.

ותראו איזה פלא חודש אחרי נתקעו לי בדלת במאזדה 6 שהייתה לי והתקשרו :)

ההחלפה עלתה לו 1700 השתתפות עצמית

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד לא יצא לי להתקל במצב הזה, אבל אני מחשיב את עצמי לבן אדם מוסרי ונראה לי שהייתי משאיר פתק.

לעומת זאת לי כבר פעמיים דפקו את הרכב ולא השאירו כלום חוץ מצבע כסף בצד אחד וצבע צהוב בצד השני. :?

V5

פורסם

יש לי פתק מההורים. זה תופס?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

היה כבר חשוך ושקט יחסית. סביר להניח שאף אחד לא ראה אותי, אך כמובן שהשארתי פתק.

מכיון שירד גשם וחששתי שהפתק יירטב ויהיה בלתי קריא, ניגשתי גם למבנים ליד לשאול אם מישהו יודע למי שייך הרכב וגם השארתי את פרטיי בביתן של השומר בבניין הסמוך ביותר למקום.

פורסם

לפני מספר חודשים נגעתי בפגוש של איזה SUV - ניגשתי לחנות סמוכה וביקשתי פתק ועט כדי להשאיר על החלון - בעל החנות היה מופתע מבקשתי, בעל הרכב לא התקשר.

שני שכנים שנגעו לי בפגוש צלצלו לי בפעמון והתנצלו, בינתיים לא תיקנתי אז לא ביקשתי מהם כסף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בוודאי שמשאיר .זה לא צדקנות תחשבו אם לכם זה היה קורה.

לבחור שרשם שהוא משאיר 50 שח. מה אתה מזמין אותו לקפה? מה אפשר לתקן ב 50 שח?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

מתפלא שהמנהלים לא ערכו לך את הכותרת, היה מתבקש פה משהו בסגנון "מה אתה יותר, שקרן או בן ז*נה?".

:lol:

לעניין הכותרת,

לא יצא לי להקלע לדילמה המוסרית הזאת ולכן אותיר את הנבואה לשוטים.

אני יכול רק לקוות שאם כן אקלע לדילמה הזאת כן אשאיר פתק (סבירות גבוהה שכן אשאיר כיוון שאני ישר מאוד).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פתק? אני לובש תחפושת של יונה ומחרבן לו על האוטו בנוסף למכה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מזכיר לי שלפני אי אילו שנים שיצאנו לאיזה פאב ראיתי בחורה מגלחת למישהו את כל הצד של הרכב ואז נסעה והחנתה ברחוב מקביל ועלתה לבניין סמוך.

כמובן שהיא לא השאירה פתק - אז עשיתי את זה בשבילה :evil:

פורסם

בפעם האחרונה (לפני שנים) השארתי פתק, והישראלי המכוער ניסה לעשות עלי חגיגה, פגעתי לו בטמבון (שנסדק), הוא החליף חצי מהרכב (חלקים לא קשורים), למזלי התחמקתי מזה בשן ועין.

SCANSPEAK

פורסם
מזכיר לי שלפני אי אילו שנים שיצאנו לאיזה פאב ראיתי בחורה מגלחת למישהו את כל הצד של הרכב ואז נסעה והחנתה ברחוב מקביל ועלתה לבניין סמוך.

שפיץ אתה, חבל שאין כפתור לייק לתגובות :-P

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

פעם קרה לי בחנייה מקבילה ברחוב, שמישהו נכנס אחרי התנגח לי בלוחית הרישוי עם לוחית הרישוי שלו (כך ששתיהן קיבלו צורה של 'ר' זו מול זו) זה היה באוטו של אבא שלי (יש לו לוחית זיהוי על מתקן בולט מלפנים). לא פתק ולא כפכפים.

החצוף/ה אף לא טרח להחליף מקום חניה.

מקרה אחר (יעלו בקרוב תמונות לשרושר "רק על הקווים") רכב חנה באזור יחסית מישורי אך לא לחלוטין, היתדרדר כמה מטרים אחורה (במגרש חניה) ונכנס ברכב אחר (אני הגעתי אחרי שזה קרה). השארתי פתק עם המייל שלי לנפגע.

פורסם
יש לי פתק מההורים. זה תופס?

שמע, זה תופס במידה ופגעת במורה של בית ספר.

היה כבר חשוך ושקט יחסית. סביר להניח שאף אחד לא ראה אותי, אך כמובן שהשארתי פתק.

מכיון שירד גשם וחששתי שהפתק יירטב ויהיה בלתי קריא, ניגשתי גם למבנים ליד לשאול אם מישהו יודע למי שייך הרכב וגם השארתי את פרטיי בביתן של השומר בבניין הסמוך ביותר למקום.

כל הכבוד. אזרח לתפארת. ללא שום סרקזם. :-)

תענוג :evil:

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

• תוכן חדש...