Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מכונית החלומות שלי , אבל במחירים האלה אני מתנדב לתת לה בית .

מצד שני אין לי מושג מה זה דגם כניסה , אני מכיר דיפרנציאל או לא דיפרנציאל , כל השאר לא מעניין וזה בטח מרחיק אותה מהמחירים האופטימיים פה .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא מכונית החלומות שלי , אבל במחירים האלה אני מתנדב לתת לה בית .

מצד שני אין לי מושג מה זה דגם כניסה , אני מכיר דיפרנציאל או לא דיפרנציאל , כל השאר לא מעניין וזה בטח מרחיק אותה מהמחירים האופטימיים פה .

LSD סטנדרטי, גם ב-BASE וגם ב-PACK.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

"האם נזכה לראות את ה-Z המחודשת אצלנו במחיר כניסה של 250K ומטה?" אם המחיר יהיה קרוב לזה אז גם אנשים שיחפשו רכב ב-200/220K ייפזלו לכיוון ואין ספק שזה רכב מעולה ואם המחיר טוב אז זה המתכון להצלחה.

פורסם

בדר"כ הורדת מחירים בחו"ל = איכשהו העלאת מחירים בארץ , או שכל תנודה במחירים בחו"ל קשורה להעלאת מחירים. מקווה שקרסו יורידו מחירים משמעותית לכיוון 250-260, זו תהיה אופציה לא רעה בכלל.

לחלופין, אפשר לחכות קצת ולייבא מגרמניה - גם אופציה לא רעה בכלל.

פורסם
יש איזשהו באג קבוע עם השילוב של 8 ו-), שנותן 8)

הכוונה היתה לגלגלי 18 אינטש, כמובן.

כדברי כל המתכנתים :

It's not a bug it's a feature

בדברי ימי הפורומים כבר בהתחלה רצו להביע גם מספר הבעות פנים עם הכיתוב והיה נהוג לכתוב : ) או : - ) לסמן חיוך

: D לסמן צחוק וכן הלאה, (כמובן בלי רווחים בניהם )

כאשר הגיע העידן הגרפי, התוכנה מחליפה את הסימנים הכתובים בציור גרפי.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
לא בדגמים האמריקאיים, כן בדגמים האירופיים, המשווקים גם אצלנו. כך גם לגבי הספוילר האחורי.

איפה אתה רואה את זה?

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אני דווקא אהבתי את עיצוב לפני המתיחת פנים, אבל לא הייתי מתנהג לאחת כזאת גם עכשיו. מדהים מה אפשר לקבל בארה"ב ב $40K.

emotion of motion

פורסם

370Z צריכה להתרענן בצורה דרסטית או לקבל הורדת מחירים רצינית.

העיצוב מתיישן ממש והמחיר פשוט גבוה מידי. העיצוב בן 5 שנים.

איכשהו, יש לי הרגשה, ש6,000 יורו הפחתה באירופה יתורגמו לירידה (אם בכלל) של 2,000 ש"ח.

כדי להתאים את עצמו לשוק המודרני, עם הטויובארו וירידת המחירים הדרסטית בשוק המיני ובשוק הבימרצדס, הרכב אמור לעלות בגרסתו הידנית 260,000 ש"ח +-...

בינתיים, אי אפשר להוציא אותה מהחברה בפחות מ320,000 ש"ח.

לא רוצים למכור, אל תמכרו :lol:

אותי הפסדתם...

פורסם
איפה אתה רואה את זה?

אפילו בפרוספקט בעברית שקראסו הדפיסו בארץ לדור הנוכחי.

אתה מוזמן לבדוק את זה גם באתרים האירופיים של ניסן - ואם אתה מבין ספרדית, גם כאן;

http://www.km77.com/precios/nissan/370z/2013/equipamiento/370z-base4

LSD נקרא בספרדית (Diferencial de deslizamiento limitado, de tipo viscoso (VLSD

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ניסיתי באתרים האירופאיים , השפות שם כבדות עליי .

קרסו הסתכלתי ב-PDF ולא הזכירו דיפרנציאל .

טוב נו , מקווה שאתה צודק , זה מעודד .

פורסם
העיצוב בסדר גמור, אבל אם אתה קונה אותו בגלל העיצוב, אז זה לא הרכב המתאים בשבילך.

כמו שה370Z בא ושיגע את העולם עם העיצוב המדהים שלו, כל עיצוב, זמנו מגיע.

אני מכיר את הרכב מא' עד ת', נהגתי עליו לא קצת והייתי בדיוק שניה לפני הזמנה עד שבסוף התעוררתי והבנתי שאני לא משלם 320 אלף למונופול עבור רכב שלא שווה 320 אלף ש"ח.

אני מחכה בקוצר רוח לגרסה הבאה אם תצא, Z390 וכדומה.

להשקיע עכשיו הון כזה ברכב שעתיד להשתנות ממש בקרוב, לא נראה לי שווה.

• תוכן חדש...