Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
300K זה מה ששולם בפועל על דגם הכניסה הידני(עם גלגלי "18). אני קיבלתי בשעתו הצעה מאד קרובה למספר הזה.

לא סתם ציינתי 250K...

שום 370Z לא נמכרה בארץ ב- 300K. לא מתצוגה ולא מטביעה. לא ידני ולא אוטומט.

יותר בכיוון 335,000 לידני. 350,000 לאוטומט.

---

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מחכה בקוצר רוח לגרסה הבאה אם תצא, Z390 וכדומה. להשקיע עכשיו הון כזה ברכב שעתיד להשתנות ממש בקרוב, לא נראה לי שווה.

הרגת אותי בחשיבה הליניארית שלך.

אתה חושב שבגלל שזה קפץ מ- 350 ל- 370 אז זה יקפוץ ל- 390 ??! :shock:

זה למעשה מעיד על המנוע. 3.5 ליטר ב- 350 ו - 3.7 ב- 370. לא מוכר לי מנוע 3.9 של ניסן.

חזק !

---

פורסם
שום 370Z לא נמכרה בארץ ב- 300K. לא מתצוגה ולא מטביעה. לא ידני ולא אוטומט.

יותר בכיוון 335,000 לידני. 350,000 לאוטומט.

לי הוצעה הידנית הבסיסית ב-320K, בחודשים הראשונים לשיווק הדגם בארץ.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
הרגת אותי בחשיבה הליניארית שלך.

אתה חושב שבגלל שזה קפץ מ- 350 ל- 370 אז זה יקפוץ ל- 390 ??! :shock:

זה למעשה מעיד על המנוע. 3.5 ליטר ב- 350 ו - 3.7 ב- 370. לא מוכר לי מנוע 3.9 של ניסן.

חזק !

אהבתי את השחצנות והיוהרה שנודפת מהתגובה שלך...

א. לניסאן יש מנוע VQ40DE שהוא במקרה 3.9 ליטר, דובר רבות על האופציה המעניינת של 370 דיזל, אולי אתה עסוק מידי בלהכנס בעצים עם הMR2\מיאטה\370 אפור עכבר שלך ולא שמעת על זה...

מה שמצחיק (ופה אני עובר לפסיכואנליזה) זה שאתה יודע היטב (כמו כולם) שכתבתי 390Z פשוט כדי להמחיש את הדגם העתידי (בשביל מתקשים כמוך), בלי שום משמעות מאחורי השם.

ב. כן, "הפסד", לא "נו טוב" אלא "הפסד" של רווח כספי ושל לקוח. אולי אתה כבר מנוסה רבות בעולם המנכ"לות עם כל העסקים שאתה מחזיק ויש לך מספיק כסף, אבל אני בטוח שניסאן ישראל ישמחו להרוויח עוד 60-80 אלף ש"ח.

עדיף שתשאיר את השחצנות מחוץ לפורום המכובד הזה.

504L: אכן גם לי הציעו מחיר סופי של 320 לידנית כולל איתוראן.

פורסם

max2005b אני הרבה זמן רואה שאתה קיצוני בדעות שלך , והכל היה בסדר עם זה , אבל הגזמת שחצית לפסים אישיים .

ל-Z היו כמה עסקאות טובות , אני קצת מתחרט שלא לקחתי את התצוגה השחורה-קבריולט , אבל ממש רציתי ידני עם ה-Rev-Match :lol:

היום יקר מידי בשבילי , אם אני אקנה אחת רק משומשת .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
max2005b, אתה מדבר על תמורה למחיר ובו זמנית רוכש ב.מ.וו סדרה 1 עם טאסות, הגה, מושבים וזהו (תמורת 150+ אלף)?

יש לו ים של כוח וBMW כתומה.

finish-him.jpg

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
max2005b, אתה מדבר על תמורה למחיר ובו זמנית רוכש ב.מ.וו סדרה 1 עם טאסות, הגה, מושבים וזהו (תמורת 150+ אלף)?

בחור נחמד, שתהיה לך סדרה 1 ידנית עם 18'' צמיג רחב וחתך נמוך, אז תוכל להביע את דעתך על הרכב.

בינינו, מקסימום נהגת על ה116I שיש בסוכנות שהיא בטח אוטומט, ואתה בטוח בדעותיך שמה שיש לך הכי טוב - כי אחרי הכל אתה

ישראלי.

אז תנהג,תבין את ההבדל או שאל תנהג אבל אל ת**** את השכל על תמורה לכסף במדינת ישראל.

יש אנשים שמה שמעניין אותם זה הנאה מנהיגה בכבישי ישראל ולא במסלול , גם צריכת דלק טובה, מחיר מעולה למה שמקבלים, ואיך לא - גם פוזה.

מה רע בזה? מישהו מבקר אותך על מה שאתה קונה?

גם אתה עדיף שתשאיר את השחצנות מחוץ לפורום ידידי.

פורסם
max2005b אני הרבה זמן רואה שאתה קיצוני בדעות שלך , והכל היה בסדר עם זה , אבל הגזמת שחצית לפסים אישיים .

ל-Z היו כמה עסקאות טובות , אני קצת מתחרט שלא לקחתי את התצוגה השחורה-קבריולט , אבל ממש רציתי ידני עם ה-Rev-Match :lol:

היום יקר מידי בשבילי , אם אני אקנה אחת רק משומשת .

שמע חבר יקר, אני מניח שאתה מכיר היטב את מר MR2 ממועדני הרודסטרים למיניהם כך שאני לא מופתע שהתעלמת לחלוטין מהעובדה שהוא קפץ לפסים אישיים בתגובתו הראשונה אליה רק הגבתי.

שמע, בינינו, כולם קלטו שהתעצבנת נורא כשאמרתי שיש לי ג'ולייטה ידנית ובימר ידנית ואני מעדיף בכמה רמות את הבימר.

אבל לדבר כאלה שטויות על תמורה למחיר? השנאה הפראדיגמית שלך מוציאה אותך קצת הזוי... הרי אתה מקניט את הבימר וטוען שקניתי אותה עם שאסי וגיר בלבד.. מה אתה קנית? ג'ולייטה עם מקרר וג'קוזי מובנה?

רוצה שאתחיל לפרט על התוספות שיש לי ברכב?

פורסם

תתפלא , לא מכיר .

אתה תפסת פוזיציה של מגננה , אז אתה לא יכול לראות איך "הרגת אותי בחשיבה הלינארית שלך" שונה ממידע אישי שחשפת פה .

הפך לגנון פה , שאו ברכה אני מחוץ לדיון .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
שמע, בינינו, כולם קלטו שהתעצבנת נורא כשאמרתי שיש לי ג'ולייטה ידנית ובימר ידנית ואני מעדיף בכמה רמות את הבימר.

אבל לדבר כאלה שטויות על תמורה למחיר? השנאה הפראדיגמית שלך מוציאה אותך קצת הזוי... הרי אתה מקניט את הבימר וטוען שקניתי אותה עם שאסי וגיר בלבד.. מה אתה קנית? ג'ולייטה עם מקרר וג'קוזי מובנה?

רוצה שאתחיל לפרט על התוספות שיש לי ברכב?

זכותך להעדיף את הבווארית, לבריאות. רק תיקון קטן, לא התעצבנתי אלא גיחכתי.

הסבר: כתבת שאתה לא רואה את עצמך מוציא 320K על רכב שלא שווה את המחיר (בעינייך). כאן מדובר על רכב ספורט אמיתי, הנעה נכונה, מנוע חזק והרכב אפילו מאובזר מאוד יפה. למעשה, אני דווקא חושב שה-Z מציגה תמורה טובה למחיר.

לעומת זאת, הב.מ.וו 1 (וגם האלפא, תשקוט נפשך) מגיעות עם אבזור מינימלי ביותר. הרכב הספציפי שלך הוא עירום, עם כל הכבוד.

לכן, זה מעט מוזר שאתה כותב שהניסן לא שווה את הכסף, אך הב.מ.וו כן.

ועוד דבר, קנית ב.מ.וו סדרה 1 ואתה מתלונן על העיצוב של הניסן? באמת?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

בקיצור, 370ז רכב ספורט אמיתי - השאלה אם הוא שווה את הכסף או לא?

אולי היה שווה שהוא יצא,אבל עכשיו אחרי שהרכב זמן מה בכביש, גם לפי דעתי לא שווה כל כך הרבה.

אין פה ויכוח אם הרכב הוא ספורט או לא.

ועוד דבר, קנית ב.מ.וו סדרה 1 ואתה מתלונן על העיצוב של הניסן? באמת?

רגע, זה עצבים או גיחוכים ? :wink: :wink:

פורסם

אין ויכוח על 370Z. רכב מדהים, חלום שלי כבר המון המון זמן, לא סתם הייתי עם העט ביד שניה לפני חתימה על ההזמנה.

מה שאמרתי זה שככל הנראה תצא גרסה חדשה עוד מעט, לא רק מתיחת פנים, אלא גרסה שמחדשת את המנוע ואת העיצוב בצורה די דרסטית.

לכן, אם הרכב עולה 320,000 ש"ח, מחיר שלא התעדכן מצאת הדגם (קיבלתי הצעה גם לפני כמה שנים וגם השנה), מחיר שאני חושב שהוא הגזמה מוחלטת ורובו מתבסס על מיתוג הרכב כרכב על (כאשר הוא מתקבל כרכב ספורט חביב מסגמנט ממוצע ומעלה בכל שאר העולם), מחיר שמתעלם לחלוטין מהתחרותיות החדשה והמבורכת בשוק הרכב (ראו שוק המיני, שוק הבימרצדס). אני לא משלם עליו 320,000, על אחת כמה וכמה כאשר הדגם עתיד להתחדש לחלוטין.

יש תחרות בעולם הרכב הישראלי, אומנם תחרות יחסית צעירה ודלה אבל היא מתחילה להעלות הילוך.

יש בערך 10 מכוניות בסגמנט המיני שרצות בין 60 ל80 אלף ש"ח. מחיר שלא היה קיים עד לפני כמה שנים בעולם המוטורי הישראלי.

בימר ומרצדס ירדו לרמת ה160 אלף ש"ח לרכבים שהם רמה או שניים מעל גולף רגילה שעדין עולה 140,000 ש"ח.

הסיבה היחידה שVW או הרבה נוספים לא מורידים מחירים היא כדי לנסות לשמר את הסטטוס קוו של חוסר התחרות. הם לא רוצים לזרום עם מרצדס ובימר והם בטוחים שהעם לא ישים לב. כשאנשים שקונים גולף ב140-170 אלף יקלטו שיש להם אופציה של BMW או מרצדס באותו מחיר או לעיתים בתוספת של 10% ואף מקבלים 3 שנות אחריות, אני די בטוח שהם לא יחשבו פעמיים.

מבחינתי, יבואן שלא "זורם עם התחרות" או אחד שכביכול מנסה לשמר את הסטטוס קוו המונופוליסטי של יבואני הרכב במדינת ישראל, צריך להענש בחומרה. אם אדם מחליט להחרים יבואן כזה או אחר, יבורך. שלא תטעו, גם לקוח אחד בלבד שמחליט לא לקנות עקב חוסר תחרות, הם פחות 30-80 אלף ש"ח רווח ליבואן רכב. זה לא קצת כסף.

• תוכן חדש...